Cassola de bolets amb Porto

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de bolets deshidratats
  • ½ kg de xampinyons
  • 15 g de farina
  • 2 escalunyes
  • 1 dl de vi de Porto
  • Cebollí

4 racions

Elaboració

Hidratar els bolets.
Picar les escalunyes en brunoise i ofegar amb una mica d'oli.
Incorporar els xampinyons i els bolets hidratades, afegir una mica de farina i ofegar. Incorporar el vi i l'aigua d'hidratació dels bolets, coure lleugerament i afegir el cibulet picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: