Fussilli amb nata, nous i carxofes

Ingredients

  • 500 g de fussilli
  • 4 Carxofes fresques
  • 2 o 3 grans d'all
  • 1 Bitxo
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 8 Nous
  • 100 ml de nata
  • 100 g de parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

En un cassó amb abundant aigua bullint amb sal, coem els fussilli el temps que indiqui el fabricant.
Escorrem i reservem.
Netegem les carxofes i les confitem senceres en oli a foc molt lent fins que estiguin tendres.
En una paella amb oli, fregim l'all amb el bitxo.
Afegim les nous picades i la nata.
Afegim les carxofes trossejades i la pasta i cuinem durant 1 minut més.
Servim immediatament amb parmesà per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: