Plat de verdures al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pastanagues
- 2 carabassons petits
- 1/2 Coliflor
- 1 porro
- 2 pebrots
- 125 ml d'aigua i
- 1 culleradeta de caldo vegetal (granulat o de pastilla)
- 1 pessic de pebre
- 1 pessic de romaní
- 100 g de formatge Gouda jove ratllat
4 racions
Elaboració
Pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Talla també el carbassó a rodanxes, i la coliflor en petits ramets
Talla els porros i els pebrots a tires.
Blanqueja les verdures durant uns 4 minuts i esbandeix bé en aigua freda.
Col · loca totes les verdures a capes en una safata de forn
Barreja el granulat o pastilla de verdures amb aigua i pebre, distribueix sobre les verdures juntament amb el pebre i el romaní i empolva per sobre, el formatge Gouda
Preescalfa el forn a 200 graus i cou les verdures uns 10 Minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
.
Podeu utilitzar diferents verdures, (Bròquil, cols, coliflor, etc)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.