Canelons de porc i pinya
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 400 grams de carn de porc
- 100 grams de pernil cuit
- 3 rodanxes de pinya
- 1 ceba
- 1 ram de julivert
- Oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba, afegeix la carn i el pernil i fregeix durant 15 minuts.
Incorpora la pinya i cou només 2 minuts, remenant bé
Afegeix el julivert i assaona amb sal i pebre al gust
Tritura el conjunt amb la batedora i omple els canelons.
Cobreix amb salsa beixamel
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.