Canelons a la Marinera
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 100 grams de gambes.
- 1 llauna d'anxoves.
- 1 llauna de tonyina petita.
- 100 grams d'olives verdes sense pinyol i picades.
- 1/2 quilo de tomàquets madurs.
- 1 ceba picada.
- 1 all picat.
- 3 ous durs.
- 2 cullerades de tàperes.
- 4 cullerades d'oli.
- Orenga.
- Sal
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba i l'all, i quan estiguin daurats, afegeix les gambes picades, les anxoves, la tonyina, les tàperes, els ous durs i les olives.
Aixafa barrejant bé, fins a aconseguir una massa compacta.
En una cassola a part i a foc lent, posa els tomàquets, assaona amb orenga i sal i deixa fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorpora a la massa anterior.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet i formatge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.