Pebrots al Forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 g de barreja d'arròs salvatge
  • Una mica de sal
  • 3 pebrots (vermells)
  • 3 (grocs)
  • 1 ramat de Julivert
  • ½ tija d’api
  • 1 porro
  • 3 cullerades de mantega (o 4 i una mica per grassa la forma)
  • 2 cullerades de farina
  • 250 ml de brou vegetal
  • 250 ml de llet
  • 1 o 2 cullerades de mostassa
  • Pebre
  • Sucre
  • Suc de llimona
  • 250 g de pèsols
  • 150 g de formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Cou l'arròs en aigua i sal d'acord amb les especificacions del paquet.
Talla a la meitat els pebrots longitudinalment, renta i treu les llavors, pica el julivert, renta el porro i l’api i talla a rodanxes fines.
Escalfa 2 cullerades de mantega en una paella, afegeix la farina, porta a ebullició i remena durant 2 minuts, agrega el brou i la llet, cou sense deixar de remenar, assaona amb la mostassa, el pebre, la sal, un pessic de sucre, i suc de llimona
Pre escalfa el forn a 180 graus, i grassa la forma amb mantega
Sofregeix totes les verdures, menys els pebrots, amb la resta de mantega (1 o 2 cullerades), durant 5 minuts i assaona al gust
Barreja amb l’arròs 2 cullerades de julivert i salsa de mostassa
Omple amb la barreja els pebrots preparats i col•loca a la forma per al forn
Distribueix el formatge per sobre dels pebrots i aboca 1 decilitre d’aigua a la forma
Cou els pebrots en el forn aproximadament uns 30 minuts
Serveix el plat empolvorat amb julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: