Porro amb Puré de Patata i boletes de carn
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses
- 500 g de porros
- Aigua salada, bullin
- 50 g de mantega
- Nou moscada
- Sal
- Pebre
- 2 dl de brou de carn
- 2 dl de crema de llet per salses
- 400 g de boletes de carn
- 1 manat de cibulet
4 racions
Elaboració
Talla les patates i els porros en trossos de 2 cm de grandària, cuina a foc suau, junts, en aigua amb sal durant uns 15 minuts.
Escorre bé l'aigua. Aixafa amb una forquilla perquè quedi un puré una mica gruixut, amb el passa puré quedaria massa fi, afegeix la mantega i la nou moscada, assaona al gust amb sal i pebre.
Bull durant uns 5 minuts a foc lent, el brou i la crema de llet per salses. Afegeix les boletes de carn, ja cuites, i només deixa que s’escalfin, assaona al gust.
Col•loca el puré de patata i porro en els plats de servir i reparteix la salsa amb les boletes de carn pel damunt i decora empolvora’n el cibulet finament tallat, per sobre
Notes
Les boletes de carn, les preparo de la manera següent:
En un bol col•loco un ou batut i seguidament afegeixo la carn de vedella o bou picada, tot ben barrejat i afegeixo una cullerada doli d’oliva, un all premsat, julivert picat ben fi i pastilla de brou al gust. Dono forma a les boletes de carn, les passo per farina, i els hi dono un bull en un brou
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.