Canelons de Rap i Llagostins
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 200 grams de rap
- 200 grams de llagostins
- 50 grams de mantega
- 40 grams de farina 50 grams de formatge ratllat
- 8 cullerades de concentrat de tomàquet
- 250 grams de llet
- 2 ous durs
- 1 Trufo
- 1 fulla de llorer
- ½ ceba
- 2 cullerades de brandi
- 2 cullerades d'aigua
- Julivert
- Nou moscada
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En ¼ de litre d'aigua freda, amb la fulla de llorer, ½ ceba i julivert escalfa el rap sense que arribi a bullir.
Escorre i esmicola.
Fregeix els llagostins 6 minuts amb sal, 2 cullerades de brandi i 2 d'aigua
Pela i pica molt bé.
Fes una salsa beixamel espessa, amb mantega, farina i llet.
Afegeix la tòfona picada, el tomàquet, els ous durs picats, el peix, els llagostins i el formatge ratllat.
Condimenta amb nou moscada, sal i pebre.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de fruits secs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.