Costelles de Porc en un Tros, a baixa temperatura
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 a 10 costelles de porc jove (en un tros d'uns 800 grams)
Per a la marinada:
- 4 cullerades d'oli
- 1 polsim de sucre
- 2 grans d'all picats
- ½ culleradeta de condiment del teu gust
- 1 cullerada de mostassa
- Pebre
- Una mica de ratlladura de llimona
- 2 cullerades de vi blanc
- 1 cullerada de salsa de soja
4 racions
Elaboració
Per a la marinada:
Tots els ingredients es barregen bé, pinzella la carn i deixalla marinar com a mínim 1 dia.
Per la cocció a baixa temperatura:
Escalfa el forn a 80 graus.
Deixa coura la carn a baixa temperatura durant unes 2 a 3 hores
Retira del forn, cobreix amb paper d’alumini i deixa reposar uns minuts.
En una paella en l’oli ben calent, rosteix per tots els cantons, fins a obtenir un bonic torrat.
Després deixar reposar altres 10 minuts al forn.
Talla trossos de costelles i serveix seguidament en plats prèviament escalfats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6151 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.