Medallons de Filet de Porc amb Salsa de Cervesa a baixa temperatura)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de filets de porc, tallada a medallons de 2 cm
  • Mantega clarificada,
  • Sal,
  • Pebre

Salsa:

  • 1 decilitre i ½ de cervesa
  • 1 decilitre i ½ de brou de verdures o vedella
  • 3 escalunyes
  • 1 tros de porro i d'api
  • 1 pastanaga
  • 2 branquetes de farigola
  • 3 baies de ginebre
  • 1,5 dl crema de llet
  • Fulles de llorer fresc, per adornar

4 racions

Elaboració

Fregeix els medallons en la mantega calenta.
Assaona amb sal i pebre, i cuina durant 30 minuts, en una font de forn prees calfat a 70 graus.
Desglaça la paella amb una mica d'aigua.
En el líquid desglaçat afegeix, la cervesa, el brou de verdures o vedella, les escalunyes, el porro i l’api, la farigola, i les baies de ginebra.
Cuina fins a reduir a la meitat, cola i agrega la crema de llet, assaona amb sal i pebre
Col•loca els medallons amb la salsa en els plats i decora amb llorer.
Serveix amb un gratinat de carabassa i patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: