Medallons de Filet de Porc amb Salsa de Cervesa a baixa temperatura)
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de filets de porc, tallada a medallons de 2 cm
- Mantega clarificada,
- Sal,
- Pebre
Salsa:
- 1 decilitre i ½ de cervesa
- 1 decilitre i ½ de brou de verdures o vedella
- 3 escalunyes
- 1 tros de porro i d'api
- 1 pastanaga
- 2 branquetes de farigola
- 3 baies de ginebre
- 1,5 dl crema de llet
- Fulles de llorer fresc, per adornar
4 racions
Elaboració
Fregeix els medallons en la mantega calenta.
Assaona amb sal i pebre, i cuina durant 30 minuts, en una font de forn prees calfat a 70 graus.
Desglaça la paella amb una mica d'aigua.
En el líquid desglaçat afegeix, la cervesa, el brou de verdures o vedella, les escalunyes, el porro i l’api, la farigola, i les baies de ginebra.
Cuina fins a reduir a la meitat, cola i agrega la crema de llet, assaona amb sal i pebre
Col•loca els medallons amb la salsa en els plats i decora amb llorer.
Serveix amb un gratinat de carabassa i patates.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.