Tallarines amb xili i sugo
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Surinam
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Sugo:
- 400 g de carn picada de vedella
- Mantega
- 1 ceba picada
- 1 gra d'all premsat,
- 2 a 3 cullerades de pasta de tomàquet
- 1 culleradeta de sucre llustre
- 1 llauna de tomàquet picat, inclòs el suc (400 g)
- ½ dl d'aigua
- ½ culleradeta de sal
- 1 a 2 culleradetes de xili en pols
- Pebre o pebre de caiena
- 2 a 3 xilis frescos, tallats en anelles
Pasta:
- 300 a 350 g de tallarines amples
- 50 g de formatge Sbrinz ratllat
4 racions
Elaboració
Sugo:
Sofregeix la carn mòlta en la mantega ben calenta. Redueix el foc, afegeix, la ceba, l'all, la pasta de tomàquet i el sucre en pols, i segueix sofregín a foc lent.
Desglaça, amb el tomàquet de llauna i el seu suc, l’aigua i afegeix el xili al gust, tapa i cuina a foc suau durant uns 50 a 60 minuts, remena de tant en tant.
Pasta:
Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente, i escorre bé.
Serveix la pasta i el sugo en plats fondos.
Acompanya amb formatge Sbrinz molt al moment.
Al sugo es pot afegir 150 g de fesols vermells escorreguts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.