Tallarines amb xili i sugo

Ingredients

Sugo:

  • 400 g de carn picada de vedella
  • Mantega
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all premsat,
  • 2 a 3 cullerades de pasta de tomàquet
  • 1 culleradeta de sucre llustre
  • 1 llauna de tomàquet picat, inclòs el suc (400 g)
  • ½ dl d'aigua
  • ½ culleradeta de sal
  • 1 a 2 culleradetes de xili en pols
  • Pebre o pebre de caiena
  • 2 a 3 xilis frescos, tallats en anelles

Pasta:

  • 300 a 350 g de tallarines amples
  • 50 g de formatge Sbrinz ratllat

4 racions

Elaboració

Sugo:

Sofregeix la carn mòlta en la mantega ben calenta. Redueix el foc, afegeix, la ceba, l'all, la pasta de tomàquet i el sucre en pols, i segueix sofregín a foc lent.
Desglaça, amb el tomàquet de llauna i el seu suc, l’aigua i afegeix el xili al gust, tapa i cuina a foc suau durant uns 50 a 60 minuts, remena de tant en tant.

Pasta:

Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente, i escorre bé.
Serveix la pasta i el sugo en plats fondos.
Acompanya amb formatge Sbrinz molt al moment.
Al sugo es pot afegir 150 g de fesols vermells escorreguts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: