Cassola de patates amb carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de patates farinoses
- una mica d'orenga
- sal i pebre
- 250 g de crema fresca
- 500 g de carn picada
- 3 tomàquets
- 2 cullerades d’oli
- 100 g de formatge Emmental (ratllat)
4 racions
Elaboració
Renta les patates i cou, uns 20 min en aigua amb sal. Escórre, i deixa que s'asequi la pell, talla a rodanxes d'1 cm de gruix.
Assaona la crèma fresca amb sal, pebre i orenga.
Renta els tomàquets i talla a rodanxes.
Calenta l'oli en una paella i fregeix la carn picada fins que pren un color marró mentre la remenes.
Assaona fortament amb sal, pebre, i orenga.
Preescalfa el forn a 200 graus (convecció a 180 graus)
En una font greixada col·loca alternativament a capes les patates, la carn, el tomàquet i la crema, i finalment las rodanxes de tomàquet.
Escampa pel damunt de la cassola el formatge ratllat i enforna durant uns 15 a 20 minuts.
Retira la font del forn i serveix, decorat amb l’orenga acompanyada d’una amanida verda mixta, amb la clàssica salsa de vinagre oli.
Etiquetes: Carn mòlta - carn picada Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.