Canelons amb col rissada
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata de forn d'uns 36 × 30 cm
- Mantega per greixar
Farciment:
- 1 ceba picada
- 2 grans d'all picats,
- 600 g de col rissada, tallada en tires primes
- Mantega per cuinar al vapor
- 1 dl de Brou de verdures
- 4 branquetes de farigola
- 150 g de formatge curat, ratllat
- Sal, pebre, i nou moscada
Pasta:
- 2 rotlles, 250 grams de massa de pasta (la trobareu refrigerada al Super)
Farcit:
- 2 dl de brou de verdures
- 2 dl de nata
- Sal, pebre, i nou moscada
- 4 cullerades de formatge ratllat curat
- Algunes branquetes de farigola per a la decoracio
4 racions
Elaboració
Farciment:
Cuina al vapor amb la mantega, la ceba, l’all, la col, el brou i la farigola, mix cobert, durant 15 minuts i deixa refredar una mica, barreja bé amb el formatge i assaona al gust.
Pasta:
Talla, cada rotlle de pasta en 4 trossos.
Distribueix el farciment en la part superior, i enrotlla.
Col·loca en una sola capa en la safata de forn preparada.
Farcit:
Barreja el brou i la crema i assaona al gust.
Aboca la mescla sobre els canelons, escampa pel damunt el formatge, i adorna amb unes branquetes de farigola.
Enforna la safata a la part inferior del forn preescalfat a 220 graus i gratina de 20 a 25 minuts o fins que la superfície tingui un bonic color daurat
En el farciment pots afegí uns cuadrets de salami
Etiquetes: Canelons Col Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.