Carpaccio de peus de porc
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 peus de porc
- vinagre de xerès
- sal
- oli d’oliva verge extra
- pebre negre mòlt
- pebre negre en gra
- 1 ceba mitjana
- 1 porro petit
- 1 pastanaga
- 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
En una olla, poseu-hi a bullir els peus de porc amb la ceba, el porro, la pastanaga, la fulla de llorer i uns grans de pebre. Deixeu-ho bullir entre 2 h i 2 h 15 min. Amb l`olla de presio mes rapid. Quan els peus estiguin cuits, traieu-los de l’olla i desosseu-los, vigilant de no trencar-los gaire. Poseu la carn dels peus en un paper film, enrotlleu-lo bé i tibeu-lo com si volguéssiu fer-ne una botifarra grossa. Seguidament, poseu-ho a la nevera per tal que es refredi bé. Mentrestant, feu una vinagreta barrejant en un bol cinc parts d’oli d’oliva verge extra, una de vinagre de xerès, sal i pebre negre mòlt. Bateu-ho enèrgicament i reserveu-ho. Quan els peus de porc estiguin ben freds, traieu el paper film de la nevera i talleu-ne el contingut a làmines ben fines (com més fines, millor). Col•loqueu-les en un plat i poseu-hi per sobre la vinagreta
4h
Etiquetes: Segon plat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.