Pesto de pèsols
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pèsols frescos amb tavella o 150 grams de solts o congelats
- 1 manat de julivert
- 1 manat i coriandre o menta
- 100 grams de pinyons
- 50 grams de parmesà
- 1 decilitre d'oli d'oliva suau de gust
- 1 cullerada de suc de llimona
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Desgranar els pèsols
Escalfar l'aigua amb sal per bullir pasta
En aquesta mateixa aigua coure els pèsols al dente, retirar amb la escumadora i refredar amb un raig d'aigua freda i escórrer.
Triturar fins a obtenir una pasta amb consistència de PESTO : els pèsols, el julivert, el coriandre, els pinyons, el formatge parmesà, l'oli i el suc de llimona, salpebrar al gust.
I ja teniu la salsa acabada per donar-li l'ús que us sembli
15min
Notes
A la nevera es pot conservar durant bastants dies, posant una capa d'oli per sobre
Etiquetes: Pèsols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1472 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.