Bunyols de cargols
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg - Cargols grans
- 150 g - Farina
- 20 cl - Llet
- 1 - Ceba
- 4 grans - All
- Una mica - Llevat
- Julivert
- Oli
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
Bulliu els cargols com si els féssiu a la cassola i buideu-los.
Feu un sofregit amb la ceba, els alls i el julivert.
Afegiu-hi els cargols i remeneu-ho.
Feu una pasta amb la farina, la llet i el llevat, i barregeu-hi els cargols escorreguts.
Fregiu els bunyols amb oli fins que quedin rossos i cruixents.
Notes
En comptes de llevat s’hi pot posar una mica de cervesa o de sifó.
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1504 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.