Cassola de cargols
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Cargols serrans.
- Tomàquet.
- Oli,
- Ceba tendra,
- Pebrots secs,
- Menta,
- Picant,
- Patates,
- Fideus gruixuts,
- Safrà.
4 racions
Elaboració
En un recipient amb aigua freda posem els cargols després d'haver-los rentat amb vinagre i abundant aigua.
Quan tenen la carn fora posem fort el foc i els deixem bullir una mica.
En una cassola a part posem una mica d'aigua a bullir i aboquem-hi un refregit de ceba tendra, tomàquet, pebrot, menta i una mica de picant.
Al moment afegim el brou dels cargols colat, les patates, els fideus i per últim, els cargols.
S'assaona, deixant bullir durant uns quinze minuts o fins que estiguin tendres.
I ja estan llestos per servir.
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.