Cassola de Bròquil, Patates i Carn picada

Ingredients

  • 5 patates grans
  • 1 bròquil
  • 600 g de carn picada de bou
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • Sal,
  • Pebre, pebre vermell,
  • 1 dau de brou de bou
  • Una mica de mantega
  • 250 ml de crema
  • 1 rovell d'ou
  • 60 g de formatge ratllat Emmental

3 racions

Elaboració

Cuina les patates amb pell fins que estiguin cuites, pela i talla a rodanxes.
Pica la ceba a cubs petits i fregeix en una mica de mantega fins a obtenir un color daurat.
Afegeix la carn de vedella mòlta i sofregeix fins que estigui cuita.
Condimentar amb sal, pebre, pebre vermell, i la meitat d'una pastilla de brou de bou.
Aixafa l’all i agrega al final i barreja bé.
Separa el bròquil en poms i blanqueja breument en aigua amb sal i 1 cullerada de sucre.
Grassa una cassola amb mantega, posa les rodanxes de patata a la part inferior i assaona amb sal.
Al damunt posa la carn picada condimentada amb espècies i finalment, col•loca per sobre els poms blanquejats de bròquil, aboca la crema, barrejada amb el rovell d'ou i amb la meitat del formatge molt, no oblidis d'assaonar amb sal i pebre.
Empolvora la resta del formatge per sobre i enforna i gratina durant uns 15 a 20 minuts a una temperatura de 180 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: