Plomes (penne) amb llet i pastanagues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de pastanagues.
  • 1 litre de llet
  • 5 dl d’aigua
  • 30 g de mantega
  • 2 culleradetes de sal
  • La ratlladura d'1 llimona
  • 400 g de plomes (penne)
  • Sal, pebre i nou moscada
  • Per empolvorar, formatge de muntanya acabat de ratllar
  • Cebollí per decorar

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla en diagonal a rodanxes.
Bull la llet, l'aigua i la mantega.
Afegeix la sal, la ratlladura de llimona, les plomes i les pastanagues i cou a foc mitjà durant uns 15 a 20 minuts, remenant sovint.
Assaona al gust i serveix la pasta en els plats.
Escampa-hi el formatge.
Talla el cebollí en diagonal de 2 centímetres de llargada i escampa pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: