Plomes (penne) amb llet i pastanagues
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de pastanagues.
- 1 litre de llet
- 5 dl d’aigua
- 30 g de mantega
- 2 culleradetes de sal
- La ratlladura d'1 llimona
- 400 g de plomes (penne)
- Sal, pebre i nou moscada
- Per empolvorar, formatge de muntanya acabat de ratllar
- Cebollí per decorar
4 racions
Elaboració
Pela les pastanagues i talla en diagonal a rodanxes.
Bull la llet, l'aigua i la mantega.
Afegeix la sal, la ratlladura de llimona, les plomes i les pastanagues i cou a foc mitjà durant uns 15 a 20 minuts, remenant sovint.
Assaona al gust i serveix la pasta en els plats.
Escampa-hi el formatge.
Talla el cebollí en diagonal de 2 centímetres de llargada i escampa pel damunt
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
944 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.