Cargols a l'estil de Boada
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/4 kg - Cargols
- 125 g - Cansalada viada
- 125 g - Pernil tallat a daus
- 100 g - Botifarra blanca tallada petita
- 2 - Rovells d'ou
- 1 cullerada - Farina
- 100 g - Pinyons
- Menta fresca
- Oli
- Pebre
- Sal
- Aigua
Elaboració
Netegeu i enganyeu els cargols (vegeu Cargols a la cassola).
En una cassola amb oli fregiu la cansalada, el pernil i la botifarra.
Afegiu-hi els cargols, sal, pebre, menta i la farina.
Sofregiu-ho bé durant uns minuts i afegiu-hi els pinyons.
Mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc baix uns 20 minuts amb la cassola tapada.
Apagueu el foc i afegiu-hi els rovells d’ou deixatats amb una mica d’aigua freda.
Sacsegeu bé la cassola a fi que els rovells lliguin la salsa, perquè ha de quedar bastant espessa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1196 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.