Hamburgueses de carn picada al forn
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de carn picada
- 1 panet remullat
- 2 cebes
- 2 ous
- 200 g de formatge Emmental ratllat
- 1 cullerada de julivert picat
- Sal, pebre, nou moscada, Tabasco al gust, Ketchup.
- 2 tomàquets
- 8 llesques de formatge Emmental
4 racions
Elaboració
Remulla i esprem el panet, barreja bé amb la carn mòlta, la ceba picada, els ous, el formatge i el julivert, i salpebra al gust.
Forma les hamburgueses primes, fregeix i daura per ambdós costats.
Col · loca en un motlle greixat, cobreix amb les rodanxes de tomàquet i les llesques de formatge.
Gratina en el forn a 220 graus, durant uns 20 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Serveix amb puré de patates i una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.