Calamars a la romana

Ingredients

  • Anelles de calamar
  • Sal
  • Farina
  • Maizena
  • Sifon
  • Colorant(el de donar color a l`arros)
  • Oli de girasol

Elaboració

Es salen les anelles i s`enfarinen.
En un bol posem dues cullerades de farina,dues de maizena,un polsim de colorant i sal.
Ho barreigem be i afegim sifon,fins que ens quedi una textura com de iogurt liquid.
Afegim les anelles de calamar,previament salades i enfarinades,i les sumergim que quedin ben impregnades de la barreija.
Les fregim amb un caso amb abundant oli de girasol.
Les posem en paper absorbent.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3143 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: