|
| Amanida "especial" freda i molt variada
|
| Amanida "sense paraules"
|
| Amanida amb pebrots del piquillo , encenalls de pernil i espàrrecs blancs
|
| Amanida Caprese
|
| Amanida Cèsar
|
| Amanida d'enciam amb cansalada viada, formatge de cabra i taronja
|
| Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana
|
| Amanida d'escarola amb calamar i girgoles a la planxa i toc de trossets de pernil
|
| Amanida d'espinacs amb enciams variats i ou ferrat
|
| Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs
|
| Amanida d'espinacs amb ou ferrat
|
| Amanida de bolets i pernil d'ànec
|
| Amanida de canonges, ruca, tomàquet ratllat i una llauna petita de tonyina
|
| Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana
|
| Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra
|
| Amanida de figues amb parmesà i pernil de gla
|
| Amanida de figues amb pernil ibèric, enciam i coulis de fruits vermells
|
| Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic
|
| Amanida de fonoll amb parmesà ratllat
|
| Amanida de fruites amb vinagreta de mel
|
| Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat
|
| Amanida de llenties amb vinagreta de verdures i tonyina
|
| Amanida de llenties i tonyina
|
| Amanida de mató amb maduixots i fulles
|
| Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles
|
| Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata
|
| Amanida de pasta
|
| Amanida de pastor
|
| Amanida de patata i peix blau
|
| Amanida de patata, escalivada i calçots
|
| Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina
|
| Amanida de quinoa, alvocat i poma àcida
|
| Amanida de quinoa, fruites i formatge blau amb vinagreta balsàmica
|
| Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada
|
| Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves
|
| Amanida de tomàquet, sardines marinades i tonyina amb vinagreta de mostassa
|
| Amanida de verat escabetxat amb daus de formatge i nous
|
| Amanida de verdures i hortalisses amb foie d'ànec al natural
|
| Amanida especial amb vinagreta de poma
|
| Amanida freda d'espinacs, kiwi i fruits secs
|
| Amanida freda de carxofes
|
| Amanida freda de cigrons menuts amb verdures
|
| Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro
|
| Amanida freda de mongeta tendra
|
| Amanida molt variada i “especial”
|
| Amanida russa
|
| Amanida tèbia de bacallà esqueixat, codony, camagrocs i vinagreta de fruit secs
|
| Amanida tèbia de bolets amb esqueixada a banda
|
| Amanida tèbia de favetes i gules de poca feina
|
| Amanida tèbia de favetes i pèsols amb xampinyons
|
| Amanida tèbia de vieires amb salsa base de mandarines
|
| Cabdells, amb anxoves, tonyina, tomàquet xerri varietat "pera" i picada especial
|
| Carpaccio de carbassó
|
| Carpaccio de ceps marinats amb llimona i oli d'oliva verge
|
| Carpaccio de remolatxa
|
| Crema de nyàmeres amb calamarcets
|
| Espàrrecs amb salmó i salsa tàrtara
|
| Lasanya freda de salmó sense pasta
|
| Patates amb ou dur i vinagreta
|
| Sopa freda de tomàquet amb alvocat i essència d'alfàbrega fresca
|
| Timbal de patata amb amanida russa i salmó fumat
|
| Tomàquet de Montserrat farcit amb tonyina
|
| Xató
|
| Xató a la manera d'Arenys de Munt
|
| Xató del Vendrell
|
|
| Brou amb galets farcits
|
| Brou de carn i verdures amb pasta integral
|
| Brou depuratiu per l'organisme
|
| Bullabessa
|
| Crema d'espinacs frescos
|
| Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur
|
| Crema d'hortalisses i verdures variades
|
| Crema de Bolets
|
| Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà
|
| Crema de bròquil i carbassó
|
| Crema de bròquil, porro i col
|
| Crema de bròquils i porro
|
| Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat
|
| Crema de carbassa amb foie mi-cuit
|
| Crema de carbassa amb llenties pardines
|
| Crema de carbassa amb trompetes de la mort, foie i pernil de gla
|
| Crema de carbassa i porro
|
| Crema de carbassa i porro
|
| Crema de carbassa i porro amb api
|
| Crema de carbassa i porros amb gingebre
|
| Crema de carbassa rostida amb formatge i cruixent de bacó
|
| Crema de carbassó amb bocinets de pa i romaní
|
| Crema de carxofa amb shiitake saltejats
|
| Crema de carxofes amb bocinets de pa
|
| Crema de castanyes amb llagostins a la planxa
|
| Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
|
| Crema de farigola amb botifarra negra
|
| Crema de fonoll i poma
|
| Crema de iuca
|
| Crema de llagostins
|
| Crema de marisc
|
| Crema de marisc
|
| Crema de meló amb encenalls de pernil ibèric
|
| Crema de mongetes tendres i formatge feta
|
| Crema de moniato
|
| Crema de musclos
|
| Crema de naps negres, api i pastanaga
|
| Crema de pastanaga
|
| Crema de pastanaga
|
| Crema de patata tofonada i rovell d'ou
|
| Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó
|
| Crema de pèsols
|
| Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam
|
| Crema de porro i api amb ou dur
|
| Crema de porro, ceba i carbassó
|
| Crema de remolatxa amb tocs de maduixa i poma
|
| Crema de rovellons
|
| Crema de xampinyons i espàrrecs verds
|
| Crema d’all i farigola, torrada, pernil i rovell d'ou
|
| Crema fina de carbassa amb hortalisses i ou escalfat
|
| Crema fina de carbassa amb hortalisses saltades, ou i pernil ibèric
|
| Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric
|
| Crema variada de verdures i hortalisses
|
| Crema verda amb ceba i alls
|
| Escudella barrejada
|
| Escudella de fredolics amb galets i pilota
|
| Escudelleta d’estiu
|
| Gaspatxo amb timbalet de seitons, alvocat i tomàquet
|
| Migas del pastor
|
| Salmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
|
| Salmorejo cordovès
|
| Sopa castellana tradicional
|
| Sopa d'all i ou
|
| Sopa d'arròs amb peix i marisc
|
| Sopa d'hivern
|
| Sopa de bolets i pollastre
|
| Sopa de bolets variats
|
| Sopa de carbassa
|
| Sopa de carbassa i ceba confitada
|
| Sopa de ceba
|
| Sopa de ceba gratinada i sense ou
|
| Sopa de farigola
|
| Sopa de Fredolics
|
| Sopa de fredolics
|
| Sopa de galets farcits de carn picada
|
| Sopa de girgoles amb rovell d’ou
|
| Sopa de mero
|
| Sopa de peix amb arròs i rap
|
| Sopa de peix amb rap, gambes i cloïsses
|
| Sopa de peix de Lourdes d’Arenys de Munt
|
| Sopa de pollastre amb llet de coco
|
| Sopa de tirabecs o estirabecs
|
| Sopa de tomàquet
|
| Sopa de verdures en juliana
|
| Sopa depurativa
|
| Sopa d’all i farigola amb ou mollet
|
| Sopa freda de meló amb pernil
|
| Sopa freda de tomàquet amb llagostins
|
| Sopa minestrone
|
| Sopa minestrone amb arròs
|
| Sopa ràpida de verdures, hortalisses i lluç
|
| Sopa-crema d'hortalisses
|
| Vichyssoise
|
| Vichyssoise de pèsols amb llagostins i rosella
|
| Vichyssoise de poma
|
|
| Amanida de pasta amb cansalada viada
|
| Arròs a la cassola
|
| Arròs a la cubana sense plàtan
|
| Arròs al curri
|
| Arròs amb aletes d'ànec
|
| Arròs amb calçots, carxofes i botifarra
|
| Arròs amb carxofes, rovellons i conill
|
| Arròs amb ceps i trompetes de la mort
|
| Arròs amb conill i carxofes
|
| Arròs amb conill i ceps
|
| Arròs amb costella de porc i bolets
|
| Arròs amb fesols i naps
|
| Arròs amb llamàntol
|
| Arròs amb llamàntol
|
| Arròs amb nècores
|
| Arròs amb plàncton marí i escopinyes
|
| Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre
|
| Arròs bullit amb oli i alls
|
| Arròs caldós amb conill i bolets variats
|
| Arròs caldós amb llamàntol
|
| Arròs caldós amb llamàntol blau
|
| Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos
|
| Arròs caldós de calamarcets i gambes
|
| Arròs caldós de cranc blau
|
| Arròs caldós de llamàntol
|
| Arròs caldós de mar i muntanya amb fumet de peix
|
| Arròs caldós de marisc amb bou de mar
|
| Arròs caldós de peix i marisc
|
| Arròs caldós de verdures i hortalisses
|
| Arròs cremós de bolets
|
| Arròs cremós de parmesà i ceps
|
| Arròs cremós de trompetes de la mort
|
| Arròs cremós de trompetes de la mort amb foie fresc
|
| Arròs cremós integral amb verdures
|
| Arròs d'espinacs frescos
|
| Arròs de "pobre" a la cassola
|
| Arròs de bacallà amb ceps
|
| Arròs de bacallà amb verdures i hortalisses
|
| Arròs de bolets amb llagostins de St. Carles de la Ràpita
|
| Arròs de botifarra negra i salsa de romesco
|
| Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres
|
| Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses
|
| Arròs de calçotada
|
| Arròs de colomí amb ceps
|
| Arròs de fesols i colinaps
|
| Arròs de gambots amb llom de corball
|
| Arròs de llagostins, sípia i verdures amb caldo d’espàrrecs
|
| Arròs de mongeta tendra i gall dindi amb toc de figues
|
| Arròs de peix i marisc a la cassola
|
| Arròs de pobre a la cassola
|
| Arròs de pollastre i costella
|
| Arròs de verdures
|
| Arrós melós de cap de costella i verdures
|
| Arròs melós de sípia
|
| Arròs negra de sípia i marisc
|
| Arròs negre amb sípia
|
| Arròs sec amb costelló de porc i bolets
|
| Arròs simple de muntanya
|
| Arròs socarrat de gambes amb alioli
|
| Arròs verd de pèsols
|
| Canelons farcits amb botifarra negra i gambetes amb crema de carxofes
|
| Canelons de bacallà
|
| Canelons de bolets i pastanaga amb beixamel de fruits secs
|
| Cassola d'arròs negre
|
| Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons
|
| Cassoleta de fideuà amb sípia i gambetes
|
| Espaguetis a la carbonara
|
| Espaguetis a la carbonara amb ou
|
| Espaguetis a la crema de bolets
|
| Espaguetis a la puttanesca
|
| Espaguetis al nero di sèpia
|
| Espaguetis amb calamar i rossellones
|
| Espaguetis amb cansalada viada i ceps
|
| Espaguetis amb cloïsses
|
| Espaguetis amb formatge ratllat i salsa de ceps
|
| Espaguetis amb musclos a la marinera i la seva salsa
|
| Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona
|
| Espaguetis amb salsa de ceps , llagostins i parmesà
|
| Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà
|
| Espaguetis amb verdures i hortalisses
|
| Espaguetis negres amb gambetes i gules
|
| Espaguetis negres amb gules, alls i bitxo amb gambes vermelles
|
| Espaguetis xinesos amb verdures i gambes a la soja
|
| Fettuccine amb pernil, espàrrecs verds i crema
|
| Fideuà a la marinera
|
| Fideuà amb trompetes de la mort
|
| Fideuà de bolets i botifarra
|
| Fideuà de peix i marisc
|
| Fideuà senzilla i ràpida
|
| Fideus a la cassola
|
| Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons
|
| Fideus amb gambetes i escamarlans
|
| Fideus orientals amb hortalisses, gambots i salsa de soja
|
| Fideus xinesos amb pollastre i ametlles
|
| Fusilli amb pesto i formatge parmesà ratllat
|
| Lasanya de carbassó i gambes
|
| Lasanya de carbassó, tomàquet, ceba i formatge de cabra
|
| Lasanya de carn i verdures
|
| Macarrons a la carbonara
|
| Macarrons a la Toscana
|
| Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada
|
| Macarrons amb salsa de ceps i formatge
|
| Macarrons amb salseta de tonyina, olives de Kalamata, tàperes i afàbrega
|
| Macarrons gratinats
|
| Macarrons integrals amb salsa de bolets
|
| Macarrons saltats amb hortalisses
|
| Macarrons saltats amb hortalisses i salsitxa
|
| Macarrons sense gratinar
|
| Nius frescos de pasta saltejats amb gules i llagostins
|
| Nyòquis amb crema de pèsols i encenalls de pernil de porc Duroc
|
| Nyoquis amb salsa tofonada i parmesà
|
| Nyoquis verds amb crema de bolets i formatge
|
| Paella campestre de peix i carn
|
| Paella de carn i marisc feta amb llenya de ceps de vinya
|
| Paella de marisc
|
| Paella de muntanya
|
| Paella simple de conill, carxofes i bolets
|
| Pappardelle amb salsa de foie i camagrocs
|
| Pappardelle amb salsa de shitakes i rovell d'ou
|
| Pasta a la bolonyesa
|
| Pasta a la Puttanesca
|
| Pasta amatriciana
|
| Pasta amb bròquil i ceba
|
| Pasta amb hortalisses i soja
|
| Pasta amb salmó
|
| Pasta fresca amb bolets de temporada i rossellones
|
| Raviolis d'espinacs amb ricotta, tomàquet sec i pinyons
|
| Raviolis de carbassa acompanyats amb camagrocs, musclos de roca i navalles
|
| Raviolis de formatge parmesà i tòfona amb pernil ibèric i ou trencat
|
| Raviolis de gorgonzola amb avellanes
|
| Raviolis de salmó
|
| Risotto al safrà
|
| Risotto amb bolets i foie
|
| Risotto de bolets, gambes i cloïsses
|
| Risotto de botifarra i bolets
|
| Risotto de formatge de cabra i carxofes confitades
|
| Tagliatelle amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa
|
| Tallarines amb cloïsses
|
| Tallarines estil thai
|
| Tallarines xineses amb verdures, bolets, llagostins i ou ferrat
|
| Timbal d'arròs amb ou escalfat i espàrrecs verds
|
| Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge
|
| Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana
|
| Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca
|
| Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca
|
| Wok de fideus amb hortalisses i trossets de pollastre
|
|
| "Crespillos" d'Alquézar
|
| Albergínia tèbia amb diferents ingredients
|
| Albergínies al forn amb mel
|
| Albergínies amb tomàquet i mozzarella
|
| Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa
|
| Amanida de favetes , espàrrecs verds i salmó fumat
|
| Amanida de mongetes seques
|
| Amanida freda de mongetes seques amb hortalisses
|
| Amanida tèbia de carxofes
|
| Bimi amb ou dur ratllat
|
| Bledes amb carbassó i ou dur
|
| Bledes amb patates i fetge a la planxa
|
| Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
|
| Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
|
| Bròquil a la flama amb fesols de Santa Pau i romesco
|
| Bròquil al microones
|
| Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna
|
| Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques
|
| Calçots a la brasa amb la seva salsa
|
| Calçots a la brasa i calçotada
|
| Calçots a la llenya de sarment
|
| Calçots al forn amb romesco
|
| Calçots arrebossats amb la seva salsa
|
| Carxofes a la brasa
|
| Carxofes a la brasa
|
| Carxofes al forn
|
| Carxofes al microones
|
| Carxofes al vapor
|
| Carxofes amb salsa verda
|
| Carxofes arrebossades cruixents
|
| Carxofes bullides
|
| Carxofes bullides amb ous durs
|
| Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses
|
| Carxofes confitades
|
| Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric
|
| Carxofes confitades amb granets de pebre vermell i negre
|
| Carxofes confitades amb pernil ibèric
|
| Carxofes fregides
|
| Carxofes fresques a la vinagreta
|
| Carxofes fresques a la vinagreta
|
| Carxofes fresques a la vinagreta
|
| Carxofes naturals bullides
|
| Carxofes saltades amb pernil
|
| Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses
|
| Cigrons guisats amb espinacs i ceps de temporada
|
| Cigrons amb espinacs frescos i sèpia
|
| Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci
|
| Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti
|
| Cigrons estofats a la marinera amb musclos
|
| Cigrons estofats amb botifarra esperracada i trompetes
|
| Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra
|
| Cigrons menuts amb botifarra negra gratinats a la muselina d'all
|
| Cigrons menuts i calçots gratinats a la muselina d'all
|
| Cigrons menuts saltejats amb botifarra negra i ceba confitada
|
| Coca de calçots amb la seva salseta, formatge brie i carxofa
|
| Col amb cigrons
|
| Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç
|
| Col arrissada amb cigrons
|
| Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric
|
| Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo
|
| Col i patata bullits i saltats amb fesols de l'ull negre
|
| Combinat de calçots arrebossats amb albergínia i carxofa al forn i la seva salsa
|
| Combinat de verdures bullides amb patata i ou dur
|
| Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó
|
| Cors de carxofes bullits
|
| Cors de carxofes gratinades al forn
|
| Costella de porc amb mongetes
|
| Cous cous amb olivada i verdures
|
| Crema d'espinacs
|
| Crema d'espinacs frescos amb trossets de fruits secs torrats
|
| Crema de Borratja
|
| Crema de carbassa i patata
|
| Crema de carbassó amb formatge tupí
|
| Crema de carbassó, pastanaga, porro i patata
|
| Crema de carxofa amb ou i botifarra negra
|
| Crema de mongetes del “ganxet”amb tòfona
|
| Crema de Verdures – Hortalisses
|
| Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses
|
| Croquetes fredes de cigrons arrebossades amb quicos
|
| Empedrat de mongetes amb toc de bacallà
|
| Empedrat de “Cigrons menuts”
|
| Escalivada al forn sense ceba
|
| Espinacs a la catalana
|
| Espinacs al vapor amb oli de gules i allets
|
| Espinacs amb oli de gules
|
| Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra
|
| Fabada asturiana
|
| Farcells de col i carbassa amb crema de ceps
|
| Faves a la catalana
|
| Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie
|
| Faves i pèsols a la catalana
|
| Faves i pèsols a la catalana
|
| Faves i pèsols a la catalana
|
| Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca
|
| Favetes amb botifarra negra
|
| Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca
|
| Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada
|
| Favetes tendres saltejades amb pernil i menta
|
| Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol
|
| Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets
|
| Graellada de verdures i altres a la planxa
|
| Gratinat d'espinacs i formatge parmesà
|
| Guisat de mongetes vermelles amb carbassa
|
| Hortalisses en tempura amb salsa romesco i soja
|
| Hummus de cigrons
|
| Hummus de cigrons
|
| Hummus de cigrons amb torrades i enciam
|
| Llenties amb hortalisses
|
| Llenties estofades
|
| Llenties estofades amb arròs
|
| Llenties estofades amb arròs
|
| Llenties estofades amb cansalada i xoriço
|
| Llenties estofades amb costella de porc i xoriço
|
| Llenties estofades amb hortalisses
|
| Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço
|
| Magdalenes de verdures
|
| Menestra de verdures a la riojana
|
| Mongetes a la marinera
|
| Mongetes de Santa Pau amb calamar
|
| Mongetes del ganxet amb bròquil i cansalada viada
|
| Mongetes del ganxet amb carn picada i rovellons
|
| Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc
|
| Mongetes del pic groc
|
| Mongetes seques amb cloïsses
|
| Ofegat de faves i pèsols
|
| Papas arrugás amb salsa chimichurri
|
| Patates "a lo pobre"
|
| Patates al forn per a acompanyament de plats
|
| Patates emmascarades
|
| Paté de carxofes
|
| Pebrots de Padró fregits
|
| Pèsols a la catalana
|
| Pèsols amb patates i cansalada viada
|
| Pèsols estofats amb botifarra de perol
|
| Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons
|
| Pèsols ofegats
|
| Pèsols ofegats
|
| Pèsols saltejats amb girgoles
|
| Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col
|
| Potatge de cigrons i mill
|
| Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia
|
| Púding d'hortalisses
|
| Puré de carbassa amb ou dur ratllat
|
| Remenat de verdures amb bolets
|
| Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
|
| Saltat de col llombarda i pastanaga
|
| Samfaina amb carn picada i bolets
|
| Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià
|
| Timbal de verdura escalivada amb anxoves
|
| Tirabecs (estirabecs) bullits
|
| Tomàquets a la brasa
|
| Trinxat d'en Garcia de la Vall de Camprodon
|
| Trinxat de col i patata amb bolets saltejats i botifarra negra
|
| Trinxat de la Cerdanya amb botifarra negra
|
| Trinxat de Molló (Ripollès)
|
| Varietat d'hortalisses saltades amb soja
|
| Veggie Bowl d'estiu amb salsa de mostassa
|
| Verdures variades al microones am un ou dur
|
| Wok d'hortalisses saltades amb salsa de soja
|
| Xips de carxofa
|
|
| "Entraña" de vaca a la brasa
|
| Ales de gall dindi rostides amb prunes i cebetes
|
| Aletes de pollastre al curri
|
| Aletes de pollastre amb pebrot
|
| Amanida de guatlles escabetxades amb llenties pardines
|
| Ànec a la taronja al meu estil
|
| Ànec amb formatge de cabra i tomàquet confitat
|
| Ànec amb peres
|
| Ànec de pagès amb peres
|
| Ànec rostit amb peres
|
| Assortit de botifarres amb mongetes del ganxet
|
| Becada rostida amb torrada del seu fetge
|
| Bistec de poltre a la planxa
|
| Botifarra amb mongetes seques
|
| Botifarra de perol amb crema de patates
|
| Botifarra negra i botifarra crua a la brasa amb llenegues
|
| Botifarres i xistorres a la brasa
|
| Braó al forn
|
| Braó de porc al forn
|
| Braó de porc guisat amb salsa de bolets
|
| Braó de xai al forn amb guarnició
|
| Braons de porc al forn
|
| Broqueta de botifarra i poma amb allioli
|
| Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs
|
| Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds
|
| Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam
|
| Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja
|
| Cabrit arrebossat
|
| Cabrit arrebossat amb gratinat de patata
|
| Cabrit rostit a la cassola
|
| Caldereta de xai
|
| Callos a la madrilenya
|
| Canelons cruixents de confit d'ànec amb beixamel de foie i parmesà
|
| Canelons de carn d'olla
|
| Canelons de carn d'olla
|
| Canelons de carn de poltre del Ripollès
|
| Canelons de tres tipus de carn
|
| Cap de llom rostit
|
| Cap de xai rostit
|
| Cap i pota amb cigrons
|
| Cargols a la cassola amb costella de porc
|
| Cargols bovers picants
|
| Carpaccio de galta de vedella, parmesà i ametlla
|
| Carpaccio de peu de porc
|
| Carpaccio de peus de porc
|
| Carpaccio de peus de porc amb llagostins, amanida d’escarola i favetes
|
| Carpaccio de poltre del Ripollès amb romaní i flocs de formatge
|
| Carpaccio de vedella
|
| Cassola de conill amb cargols
|
| Cassoleta de peus de porc amb múrgoles
|
| Cassoleta de peus de porc amb naps
|
| Cervells de vedella o xai arrebossats
|
| Cérvol a la cassola
|
| Cérvol estofat amb dàtils, prunes i mel
|
| Civet de cabirol de la Vall de Camprodon
|
| Civet de llebre a la catalana
|
| Civet de porc senglar
|
| Civet de porc senglar al vi negre
|
| Confit d'ànec amb escalivada
|
| Confit d'ànec amb fruits vermells
|
| Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva
|
| Conill lletó a la brasa amb patata al caliu
|
| Conill a l'ast
|
| Conill a la "patacada"
|
| Conill a la caçadora
|
| Conill a la cassola
|
| Conill a la cassola amb cargols bovers
|
| Conill a la rabiosa
|
| Conill a l’allet
|
| Conill a l’allet amb bolets
|
| Conill al forn amb patates panadera
|
| Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all
|
| Conill amb bolets
|
| Conill amb hortalisses
|
| Conill amb samfaina
|
| Conill de pagès a la brasa
|
| Conill ecològic a la brasa
|
| Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all
|
| Conill guisat amb xampinyons
|
| Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu
|
| Conill rostit
|
| Conill rostit a la cassola
|
| Conill rostit amb patates a daus
|
| Conill rostit amb rovellons de temporada
|
| Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses
|
| Contracuixes de pollastre rostit amb nabius
|
| Costella de porc al forn
|
| Costella de porc al forn amb mel i soja
|
| Costella de porc al forn amb verdures
|
| Costella de porc amb patates i pèsols
|
| Costella de porc bullida amb hortalisses i verdures
|
| Costella de vedella estofada amb rossinyols
|
| Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre
|
| Costellam de porc amb patates i arròs blanc
|
| Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga
|
| Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades
|
| Costelles de xai amb rovellons, a la planxa
|
| Costelletes de cabrit a la planxa
|
| Croquetes casolanes de rostit
|
| Croquetes de porc senglar
|
| Cua de bou amb bolets
|
| Cua de bou desossada al vi negre
|
| Cua de bou desossada amb parmentier de patata
|
| Cua de bou estofada a l’antiga
|
| Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló
|
| Cua de bou sense feina amb salsa de ratafía
|
| Cua de toro al vi negre
|
| Cua de vaca guisada
|
| Cuixa de confit d’ànec amb coulis de fruits vermells i vi de Porto
|
| Cuixa de gall dindi al forn
|
| Cuixa de senglar petit al forn sense maceració i amb herbes
|
| Cuixa de xai desossada al forn amb el seu suc
|
| Cuixa d’ànec confitada al forn acompanyada amb escalivada i patata al caliu
|
| Cuixa sencera de senglar petit al forn sense maceració
|
| Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor
|
| Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba
|
| Cuixes de pollastre amb gambes
|
| Cuixes de pollastre amb verdures/hortalisses i patates
|
| Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates
|
| Cuixes de pollastre rostides al vi ranci
|
| Cuixetes de pollastre al forn amb bolets i patates
|
| Cuixetes de pollastre al forn amb patates
|
| Cuixetes de pollastre amb bledes i ceba caramel·litzada
|
| Cuixetes de pollastre de pagès amb popets
|
| Culata de vedella al grill elèctric amb tomàquet i melmelada de ceba al pebre
|
| Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd
|
| Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta
|
| Duet de botifarres a la flama, poma i mongeta tendra
|
| Entrecot d'Angus a la brasa
|
| Entrecot de bou a la planxa
|
| Escudella i carn d'olla
|
| Espatlla de cabrit al forn amb patates i xampinyons
|
| Espatlla de xai al forn
|
| Espatlla de xai al forn amb herbes aromàtiques
|
| Espatlla de xai al forn amb verdures
|
| Espatlles de cabrit al forn
|
| Estofat de cabirol laminat amb bolets i un toc de xocolata
|
| Estofat de carn de poltre del Ripollès
|
| Estofat de cérvol al vi negre amb crema de castanyes
|
| Estofat de cérvol amb un toc de xocolata
|
| Estofat de cua de bou
|
| Estofat de cua de bou amb arròs i el suc de la cocció
|
| Estofat de llengua de vedella
|
| Estofat de poltre
|
| Estofat de senglar laminat amb bolets i un toc de xocolata
|
| Estofat de Vedella
|
| Estofat de vedella
|
| Estofat de vedella
|
| Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel•les
|
| Estofat de vedella amb bolets
|
| Estofat de vedella amb camagrocs
|
| Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs
|
| Estofat de vedella amb llanegues
|
| Estofat de vedella amb moixernons
|
| Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel·les
|
| Estofat de xai amb pebrots del Padron
|
| Faisà rostit amb prunes
|
| Farcells de col amb carn picada
|
| Fetge de vedella amb ceba
|
| Fetge de vedella amb ceba i reducció de vi
|
| Filet de bou a la mantega Cafè de Paris
|
| Filet de poltre a la salsa de ceps
|
| Filet de porc a la planxa amb salsa cafè de París i pebrots de Padrón
|
| Filet de vaca gallega a la sal
|
| Filet de vedella a la planxa
|
| Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
|
| Filet de vedella a la sal
|
| Filet de vedella amb foie fresc a la salsa de porto
|
| Filet de vedella amb foie fresc, xampinyons i salsa Oporto
|
| Filets de gall dindi amb crema de piquillos i espàrrecs bladers
|
| Filets de pit de pollastre amb hortalisses
|
| Filets de pit de pollastre amb samfaina
|
| Flamenquins
|
| Fricandó amb rossinyols
|
| Fricandó de galta de poltre
|
| Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata
|
| Fricandó de vedella amb bolets de temporada
|
| Fricandó de vedella i camagrocs
|
| Gall dindi a la planxa amb arròs saltejat amb verdures i hotalisses
|
| Galta de poltre desossada a la cassola
|
| Galta de poltre ecològic confitada
|
| Galta de porc a la cassola al vi negre amb patates fregides
|
| Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada
|
| Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga
|
| Galta de vedella desossada i guisada amb bolets
|
| Galta de vedella ecològica rostida
|
| Galta de vedella guisada al porto amb encenalls de mousse de foie
|
| Galtes de porc a la brasa
|
| Galtes de porc al forn amb patates
|
| Galtes de porc al forn amb salsa de vi negre amb parmentier de pastanaga
|
| Galtes de porc al vi negre
|
| Galtes de porc desossades al forn al vi negre amb parmentier trufada
|
| Galtes de porc rostides
|
| Garrí segovià al forn
|
| Garrinet rostit al forn
|
| Graellada de carn excepcional
|
| Guatlles en escabetx
|
| Guatlles escabetxades
|
| Guatlles rostides amb hortalisses i poma
|
| Guisat d'espatlla de cèrvol amb crema de castanyes i puré de moniato
|
| Guisat de botifarra amb bolets , patates i olivada
|
| Guisat de pollastre de pagès amb prunes seques i orellanes seques
|
| Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada
|
| Hamburguesa casolana de vedella
|
| Hamburguesa casolana de vedella amb ceba confitada i salsa de foie
|
| Hamburguesa de ceba i pollastre a la planxa amb hortalisses i bolets
|
| Hamburguesa de vedella amb rossinyols i llit de patata
|
| Lacón a la gallega
|
| Lacón a la gallega amb patates
|
| Lacón amb grelos o sol
|
| Lacón amb patates
|
| Lasanya de pollastre i carbassó
|
| Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet
|
| Llata de poltre amb cama-secs
|
| Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques
|
| Llengua de vedella en escabetx o salsa de carn
|
| Lletons ( mollejas ) a la planxa
|
| Llom arrebossat amb pebrots del piquillo i formatge ratllat
|
| Llom baix de vaca gallega de 7 anys a la brasa
|
| Llom de bou amb patata i mostassa
|
| Llom de porc ecològic arrebossat
|
| Llom de porc rostit al forn
|
| Magret d'ànec a la mel amb puré de castanyes
|
| Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada
|
| Magret d'ànec amb cireres saltejades i el seu suc
|
| Magret d'ànec amb escalivada
|
| Magret d'ànec amb fruits del bosc
|
| Magret d'ànec fregit amb hortalisses, xampinyons i arròs blanc sense salsa
|
| Magret d’ànec farcit de foie
|
| Mandonguilles a la cassola
|
| Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
|
| Mandonguilles amb salsa de tomàquet
|
| Mandonguilles amb sípia i pèsols
|
| Mandonguilles casolanes
|
| Mandonguilles casolanes a la cervesa negra
|
| Mandonguilles de vedella amb samfaina
|
| Mandonguilles grans de vedella a la cassola
|
| Medallonets de cua de bou desossada amb patata trufada i mozzarella fumada
|
| Medallonets de cua de bou desossada amb patata trufada, codony i mozzarella fumada
|
| Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins
|
| Melós de vedella amb parmentier de patata i tòfona
|
| Mitjana de bou a la planxa
|
| Mitjana de bou a la brasa
|
| Mitjana de vedella a la brasa
|
| Mitjana de vedella a la brasa
|
| Mitjanes de cabrit lletó amb patates saltejades amb alls tendres i ceba
|
| Morro de porc fregit
|
| Morro i botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet
|
| Orella de porc a la flama amb cremós de celerí
|
| Ossobuco amb puré de patata
|
| Ossobuco de vedella guisat
|
| Parmentier de cua de vedella
|
| Patates d'Olot
|
| Perdiu a la vinagreta
|
| Perdiu de caça estofada amb farcellets de col farcits de carn picada
|
| Perdiu de granja en escabetx
|
| Perdius de caça a la vinagreta
|
| Pernilets de pollastre rostits al forn amb bolets i patates
|
| Peu de porc a la planxa amb patates fregides
|
| Peus de porc a la brasa
|
| Peus de porc a la brasa
|
| Peus de porc a la catalana
|
| Peus de porc amb bledes i pèsols
|
| Peus de porc amb bolets
|
| Peus de porc amb cargols
|
| Peus de porc amb cargols
|
| Peus de porc amb fesols
|
| Peus de porc amb naps negres i cigrons
|
| Peus de porc amb tòfones de Morella
|
| Peus de porc desossats amb samfaina
|
| Peus de porc estofats amb escamarlans i pesols extrafins
|
| Peus de porc guisats amb calamars farcits
|
| Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts
|
| Peus de porc guisats amb hortalisses
|
| Peus de porc guisats amb llenegues
|
| Peus de porc guisats amb ou dur
|
| Peus de porc sense feina
|
| Picantó a la planxa amb patates fregides
|
| Picantó rostit a la cocotte
|
| Picantó rostit al forn amb patates fregides
|
| Pintada rostida amb peres i salsitxes
|
| Pit de pollastre a la crema de curri
|
| Pit de pollastre a la soja i romaní
|
| Ploma de porc en adob a la planxa
|
| Pollastre a l'allet
|
| Pollastre a l'ast
|
| Pollastre a la cassola amb girgoles i herbes aromàtiques
|
| Pollastre a la cervesa
|
| Pollastre a la Thailandesa
|
| Pollastre al cava
|
| Pollastre al curri
|
| Pollastre al curri
|
| Pollastre amb calçots "a la papillota"
|
| Pollastre amb salsafins
|
| Pollastre de granja amb escamarlans
|
| Pollastre de pagès a la brasa
|
| Pollastre de pagés a la brasa
|
| Pollastre de pagès a la brasa
|
| Pollastre de pagès a la cassola
|
| Pollastre de pagès amb albergínia i salsa de fredolics
|
| Pollastre de pagés amb escamarlans i calamar
|
| Pollastre de pagès amb gambes
|
| Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
|
| Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
|
| Pollastre de pagès farcit a l'estil Rossella
|
| Pollastre de pagès rostit amb prunes
|
| Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses
|
| Pollastre escabetxat amb hortalisses
|
| Pollastre farcit de salsitxes, prunes i pinyons
|
| Pollastre marinat amb hortalisses
|
| Pollastre Ras el Hanout
|
| Pollastre rostit
|
| Pollastre rostit al cava amb bolets
|
| Pollastre rostit en cocotte
|
| Pollastres desossats farcits al forn
|
| Poltre a la pedra
|
| Roast beef d'ànec amb puré de patates al forn
|
| Roast beef de vedella amb salsa Cafè de París
|
| Roast-beef amb compota de poma i oli de fruits secs
|
| Rosbif de vedella
|
| Rostit de braó de xai amb guarnició
|
| Rostit de contracuixes de pollastre
|
| Rostit de gall dindi amb herbes de Provença
|
| Rostit de pollastre amb fruits secs
|
| Rotllet de pollastre desossat i farcit
|
| Secret de porc ibèric a la planxa amb patates fregides
|
| Secret de porc ibèric a la planxa amb escalivats
|
| Sobrecuixes de pollastre amb samfaina
|
| Steak tàrtar amb toc de burrata
|
| Steak tàrtar de vedella
|
| Steak Tàrtar de Vedella
|
| Steak tartar de vedella
|
| Steak tartar fet sobre gel picat
|
| Tagín de xai amb cuscús
|
| Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma
|
| Tall rodó de vedella amb shiitakes
|
| Tallada de poltre amb mostassa a l'antiga i patates fregides
|
| Tàrtar de tonyina amb guacamole
|
| Terrina d'oca a l'estil "Royal"
|
| Terrina de llebre marcada amb ceba i mantega
|
| Tira de vedella a la planxa amb salsa ximixurri
|
| Trio de botifarres ( roquefort ,pebre verd i pebrot escalivat ) amb escalivada
|
| Vedella amb bolets
|
| Vedella amb bolets
|
| Vedella amb bolets
|
| Vedella amb bolets variats
|
| Ventre de porc macerat
|
| Vitello tonnato (vedella amb salsa de tonyina)
|
| Wok de gall dindi amb hortalisses
|
| Xai a la brasa amb mongetes del ganxet
|
| Xai a la planxa amb mongetes del ganxet
|
| Xai al forn amb pebrots i patates
|
| Xai amb carxofes arrebossades
|
| Xai amb samfaina
|
| Xai de llet o lletó rostit
|
| Xampinyons al forn amb salsa ragú, formatge gorgonzola i parmesà
|
| Xurrasco a la planxa amb salsa ximixurri
|
| Xurrasco de poltre a la brasa amb patates fregides
|
|
| " Centolla " gallega cuita
|
| "Salpicon" de Marisc
|
| Anxoves de l'Escala amb formatge d'ovella i melmelada de tomàquet cireró
|
| Arengades amb pa amb tomàquet
|
| Assortiment de peixet fregit
|
| Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc
|
| Bacallà a la "llauna" amb llit de patates
|
| Bacallà a la basca
|
| Bacallà a la cassola amb panses, carxofes i ou dur
|
| Bacallà a la llauna
|
| Bacallà a la llauna amb hummus de cigrons
|
| Bacallà a la mexicana
|
| Bacallà a la muselina d'all gratinat sobre llit de salsa de tomàquet
|
| Bacallà a la muselina d’all
|
| Bacallà a la planxa amb bròquil i maionesa al curri
|
| Bacallà a la planxa amb patates i carbassó
|
| Bacallà a l’allet
|
| Bacallà al forn amb gambes i alls confitats
|
| Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo
|
| Bacallà al forn amb patates i ceba
|
| Bacallà al forn amb verdures/hortalisses
|
| Bacallà al pil pil amb gules saltades
|
| Bacallà al pil pil amb patates i cols de Brussel·les
|
| Bacallà al Roquefort
|
| Bacallà amb pèsols, patates i salsa de pebrot vermell
|
| Bacallà amb ceba caramel·litzada i mongetes seques
|
| Bacallà amb ceba, panses i pinyons
|
| Bacallà amb cigrons i col blanca
|
| Bacallà amb cruixent de plàncton marí i samfaina
|
| Bacallà amb figues tot confitat
|
| Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses
|
| Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert
|
| Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols
|
| Bacallà amb patates
|
| Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres
|
| Bacallà amb pèsols ofegats
|
| Bacallà amb salsa de garota
|
| Bacallà amb salsa de tomàquet natural
|
| Bacallà amb samfaina
|
| Bacallà amb samfaina
|
| Bacallà amb taronja
|
| Bacallà amb tomàquet i arròs blanc
|
| Bacallà amb tomàquet i carxofa
|
| Bacallà amb tomàquet i ou dur
|
| Bacallà amb tripes de vedella i cigrons
|
| Bacallà bullit amb patata i ceba
|
| Bacallà confitat amb espinacs i salsa de tomàquet
|
| Bacallà confitat amb llit de samfaina
|
| Bacallà confitat amb melmelada de tomàquet, amb allioli i panses
|
| Bacallà confitat amb parmentier de patata , espinacs, espàrrecs frescos i olivada
|
| Bacallà confitat amb salsa de safrà
|
| Bacallà confitat amb salsa de safrà
|
| Bacallà confitat amb “ensaladilla” russa i musclos
|
| Bacallà de Quaresma
|
| Bacallà fregit amb salsa de tomàquet
|
| Bacallà fresc guisat al forn amb fumet
|
| Bacallà fresc rostit amb suquet de patates
|
| Bacallà gratinat amb muselina d'alls
|
| Bacallà gratinat amb panses i ou dur
|
| Bescoll o clatell de lluç escaldadet amb allets i bitxo
|
| Besuc al forn
|
| Besuc al forn amb patates, alls i bitxo.
|
| Bombons de bacallà amb mel i llimona
|
| Bonítol a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques fresques
|
| Bonítol amb hummus de cigrons i olivada
|
| Bonitol en escabetx
|
| Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
|
| Bou de mar bullit
|
| Broqueta de calamar
|
| Bullit de cua de rap, lluç i calamar amb patates i ceba
|
| Bunyols de bacallà
|
| Cabra de mar a la gallega
|
| Caçó o mussola a la marinera
|
| Caella (tintorera) amb pebrots verds i salsa de "piquillo"
|
| Calamar amb macarrons i pèsols
|
| Calamar farcit de cranc
|
| Calamar fresc a la planxa
|
| Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert
|
| Calamars d’Arenys a la planxa amb fesols de l'ull negre o escurçatites
|
| Calamars guisats amb llagostins i musclos
|
| Calamars "a la bruta" amb carxofes
|
| Calamars a l'andalusa
|
| Calamars a la paella amb salsa de poma al cava
|
| Calamars a la planxa amb all i julivert
|
| Calamars a la planxa amb ceba caramel·litzada i escalivada amb emulsió d'all i julivert
|
| Calamars a la planxa amb hortalisses i xampinyons
|
| Calamars a la planxa encebats amb all i julivert i favetes
|
| Calamars a la romana
|
| Calamars a la romana
|
| Calamars a la romana
|
| Calamars al rom
|
| Calamars al vi blanc amb patates
|
| Calamars amb ceba confitada
|
| Calamars amb pèsols del Maresme
|
| Calamars amb salsa picant i patates
|
| Calamars de potera a la bruta
|
| Calamars farcits
|
| Calamars farcits amb escamarlans
|
| Calamars farcits amb les seves potes i aletes, ou dur, tonyina fresca i ceba
|
| Calamars farcits guisats amb patates senceres
|
| Calamars frescos a l'andalusa
|
| Calamars frescos arrebossats.
|
| Calamars guisats amb carxofes, faves i cloïsses
|
| Calamars planxa amb tabulé
|
| Calamars saltats amb pastanaga i carbassó
|
| Calamarsets saltats amb mongetes seques
|
| Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada
|
| Caldereta de llagosta
|
| Caldereta de peix sense patates
|
| Calet (besuc de la piga negra) amb gall de Sant Pere al forn
|
| Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
|
| Calet o besuc de la piga negra a la planxa
|
| Cargols de mar bullits a la vinagreta
|
| Cargols de punxes (canyailles)
|
| Cargols punxencs amb vinagreta
|
| Carpaccio de bacallà
|
| Carpaccio de bacallà amb olivada
|
| Carpaccio de gambes amb olivada
|
| Carpaccio de llagostins a l’aroma de tòfona
|
| Carpacció de salmó
|
| Carpaccio de salmó
|
| Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert
|
| Cassola de gambes a l'allet
|
| Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses
|
| Cassoleta de popets amb llenegues negres
|
| Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata
|
| Cerviola o círvia al forn
|
| Ceviche de corball
|
| Ceviche de peix blanc
|
| Ceviche peruà de corball
|
| Clatell ( cogote ) de lluç rostit amb verdures
|
| Cloïsses a la crema de gin Xoriguer
|
| Cloïsses a la sidra
|
| Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert
|
| Cloïsses al vi
|
| Coca de sardines
|
| Cocotxes de bacallà al pil - pil
|
| Cocotxes de bacallà al pil pil amb gules i cloïsses
|
| Cocotxes de bacallà al pil pil amb llit de patates
|
| Cocotxes de lluç al pil pil
|
| Congre amb ceba i pebrot vermell
|
| Congre fregit amb cúrcuma
|
| Corball al forn a l'aroma de fonoll
|
| Corball amb carxofes i salsa d’algues
|
| Corball amb salsa de ceba i fonoll
|
| Corball de roca al forn amb llit de patates, ceba i tomàquet
|
| Corball de roca al forn amb patates
|
| Corvina en escabetx
|
| Cranques al vi
|
| Crema de llamàntol
|
| Croquetes de bacallà
|
| Croquetes negres de calamars
|
| Cua de lluç bullida amb patates
|
| Cua de lluç bullida amb una patata
|
| Cua de rap amb patates
|
| Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa
|
| Cueta de rap amb salsa verda, musclos i gamba vermella
|
| Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses
|
| Daus de bacallà amb tomàquet, ou de guatlla i pebrots del Padró
|
| Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses
|
| Delícies de rap en salsa verda
|
| Déntol d'Arenys a la planxa
|
| Déntol o dentó al forn
|
| Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake
|
| Escalopins de rap a la planxa amb favetes saltejades i panxeta amb salsa de cava
|
| Escamarlans de platja saltejats
|
| Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
|
| Escopinyes al vapor amb salsa de romesco
|
| Escórpora a la planxa
|
| Escórpora al forn
|
| Escórpora al forn amb patates
|
| Espet macerat
|
| Esqueixada de bacallà
|
| Esqueixada de bacallà
|
| Estofat de calamar amb patates i pèsols
|
| Estofat de calamars a rodanxes amb pèsols
|
| Estofat de sèpia amb patates i pèsols
|
| Estofat de sípia amb patates i pèsols
|
| Farcellets de llobarro amb salsa de trompetes de la mort i xips d'espinacs
|
| Favetes amb popets
|
| Favetes amb xipironets
|
| Fideuà
|
| Fideuà de marisc
|
| Filet de mero a la papillota amb hortalisses
|
| Filets d'orada al forn amb escamarlans
|
| Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó
|
| Filets de lluç amb herbes aromàtiques i pebre vermell dolç
|
| Filets de lluç amb salseta de vermut i escopinyes
|
| Filets de verat a la planxa amb juliana de verdures
|
| Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre
|
| Gall de Sant Pere a la planxa
|
| Gamba de Palamós amb salsa bearnesa
|
| Gambes a la planxa volta i volta
|
| Gambes a la sal
|
| Gambes al forn amb all i julivert
|
| Gambes amb gules
|
| Gambetes de la platja d’Arenys saltejades amb all i una mica de julivert
|
| Gambots al cava
|
| Garoines crues ( erizo de mar )
|
| Garoines o garotes gratinades al cava Brut Nature
|
| Garota o eriçó de mar amb la seva carn i salsa de gambes
|
| Garotes i pèsols amb parmentier de patata
|
| Hamburguesa casolana de salmó, anet i poma amb xips de carxofa
|
| Hamburguesa de peix amb salsa de piquillos i sèsam
|
| Lagostins frescos bullits
|
| Lioneses de bacallà
|
| Llagosta salvatge d’Arenys a la planxa
|
| Llamàntol a la brasa de carbó d'alzina
|
| Llamàntol a la planxa
|
| Llamàntol a l’estil coreà
|
| Llamàntol bullit amb herbes aromàtiques
|
| Llamàntol bullit amb salsa de romesco amb toc de mostassa
|
| Llamàntol bullit amb salsa de romesco amb toc de mostassa
|
| Llamàntols bullits
|
| Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans
|
| Llenguado a la planxa
|
| Llenguado al forn
|
| Llenguado al forn amb salsa d'escamarlans
|
| Llenguado salvatge a la planxa
|
| Llobarro a la planxa
|
| Llobarro a la sal amb espàrrecs i carxofes
|
| Llobarro a la salsa d'anxoves
|
| Llobarro al forn
|
| Llobarro al forn
|
| Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates
|
| Llobarro al forn amb patates
|
| Llobarro al forn amb patates i gambes
|
| Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet
|
| Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
|
| Llobarro amb verdures
|
| Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs
|
| Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
| Llobarro salvatge al forn amb patates
|
| Llom de bacallà a la brasa o planxa amb escalivats
|
| Llom de bacallà a la planxa
|
| Llom de bacallà al forn
|
| Llom de bacallà micuit amb parmentier de carbassa i saltejat de rossinyols
|
| Llom de corball de roca a la planxa amb espinacs
|
| Llom de lluç al forn amb pèsols i botifarra negra
|
| Llom de lluç amb patates, alls i bitxo
|
| Llom de lluç amb trompetes de la mort i escamarlans amb salsa al cava
|
| Llom de mero a la crema d'anxoves
|
| Llom de salmó amb pebrot vermell escalivat
|
| Lloms de llobarro al forn
|
| Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques
|
| Lluç amb parmentier de patata
|
| Lluç a l'esquena
|
| Lluç a la basca
|
| Lluç a la basca
|
| Lluç a la biscaïna amb llagostins
|
| Lluç a la cassola amb tomàquet
|
| Lluç a la donostiarra
|
| Lluç a la marinera amb musclos i escopinyes
|
| Lluç a la muselina d'alls
|
| Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco
|
| Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons
|
| Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural
|
| Lluç al forn amb patates i xampinyons
|
| Lluç al forn amb saltat de verdures i hortalisses
|
| Lluç al forn amb verdures i cloïsses
|
| Lluç al forn amb verdures saltejades
|
| Lluç al microones
|
| Lluç al vapor amb hortalisses
|
| Lluç al vapor amb salsa verda
|
| Lluç al vi blanc amb llagostíns
|
| Lluç amb crema de moniato i all tendre
|
| Lluç amb escalivada i salsa tàrtara
|
| Lluç amb gratinat de patates
|
| Lluç amb papillota de verdures/hortalisses
|
| Lluç amb sopa d’espàrrecs blancs i mongeta verda
|
| Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat
|
| Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega
|
| Lluç fresc bullit amb alls i julivert sec
|
| Lluç fresc bullit amb alls i orenga
|
| Lluç fresc enfarinat i fregit
|
| Lluç, bròquil, fonoll i rossinyols
|
| Lluç, patata i salsa Rouille
|
| Llucets amb pèsols i rossellones
|
| Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc
|
| Llucets d’Arenys fregits
|
| Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa
|
| Maires fregides
|
| Maragota amb crema d'ametlles i fonoll
|
| Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)
|
| Marmitako
|
| Marmitako de tonyina
|
| Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata
|
| Mero al forn amb pèsols i salsa de gambes
|
| Mero amb salsa de vermut i safrà amb ametlles
|
| Moll ( roger ) només bullit
|
| Moll (roger) gran bullit
|
| Moll de roca o roger bullit amb all i julivert
|
| Mòllera roquera al forn amb marisc d’acompanyament
|
| Molls amb crema de musclos i porros
|
| Molls o rogers a la planxa
|
| Morralla de peix d’Arenys fregida
|
| Morro de bacallà a la mel, gratinat amb allioli de codony
|
| Morro de bacallà al vapor amb patates i romesco
|
| Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony
|
| Morro de bacallà amb parmentier de patata i pebrot vermell escalivat
|
| Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat
|
| Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada
|
| Morro de bacallà confitat amb llit de cremós de patata
|
| Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats
|
| Musclos a la francesa
|
| Musclos a la marinera
|
| Musclos a la planxa amb salsa d'all i julivert
|
| Musclos a la vinagreta
|
| Musclos al vapor fets en forn de brasa
|
| Musclos amb salsa verda
|
| Musclos amb vinagreta d’hortalisses
|
| Musclos amb vinagreta d’hortalisses
|
| Musclos de roca al vapor amb salsa picant
|
| Musclos i cloïsses a la marinera
|
| Mussola a la planxa amb escalivada i carxofa
|
| Mussola al cava amb cloïsses i pèsols
|
| Mussola o caçó amb parmentier i crema de marisc
|
| Navalles a la planxa
|
| Nècores bullides
|
| Orada a la sal
|
| Orada al forn
|
| Orada al forn amb fonoll, tomàquet i cremós de patata
|
| Orada al forn amb llit de patata a la donostiarra
|
| Orada al forn amb tomàquet i ceba
|
| Orada amb fredolics i brots d'anisats
|
| Orada amb salsa de mantega blanca i verdures
|
| Orada del port de Llançà al forn amb patata i ceba
|
| Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes
|
| Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques
|
| Orada salvatge al forn
|
| Orades salvatges al forn
|
| Ostres amb salsa Ponzu i ous de salmó
|
| Ostres vives
|
| Ostres vives especials de Gillardeau
|
| Paella de llamàntol
|
| Pagells fregits amb escalivada
|
| Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques
|
| Pagre farcit de botifarra negra amb verdures
|
| Papillote de salmó amb verdures/hortalisses
|
| Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí
|
| Pebrots del piquillo farcits de bacallà
|
| Pegedilles ( lapas ) a la planxa ( plat de les Illes Canàries )
|
| Pegellides a la planxa o brasa
|
| Peix a la Rigamonti
|
| Peix arrebossat
|
| Peix espasa (emperador) amb fonoll i pesto de tomàquet sec
|
| Peix espasa a la planxa amb emulsió d’all i julivert
|
| Peix espasa a la planxa amb parmentier de patata i emulsió d'all i julivert
|
| Peix espasa amb carbassa confitada
|
| Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa
|
| Peix espasa fresc amb verduretes i escamarlà
|
| Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert
|
| Peix llimona o seriola a la maionesa
|
| Percebes cuits
|
| Petxines (zamburiñas) a la planxa
|
| Petxines (zamburiñas) farcides
|
| Pop a la brasa o planxa amb pebrots del Padron
|
| Pop a la cassola amb patates
|
| Pop a la gallega
|
| Pop a la gallega
|
| Pop a la planxa amb parmentier de patata
|
| Pop a la planxa amb patates a rodanxes
|
| Pop brasejat a l'oli de pebre vermell de la Vera
|
| Pop d’Arenys amb patates i pebre vermell
|
| Pop tallat tipu " a feira " a la cassola amb patates i pebrot escalivat
|
| Popets amb ceba i arròs blanc
|
| Popets de platja a la planxa
|
| Popets d’Arenys saltejats
|
| Popets encebats amb patates
|
| Popets estofats amb patates
|
| Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques
|
| Popets i tonyina guisats amb xirles i patates
|
| Rap a l'all cremat
|
| Rap a la marinera
|
| Rap a la marinera
|
| Rap a la marinera amb cloïsses
|
| Rap a la mostassa
|
| Rap a la planxa amb all i julivert
|
| Rap a la planxa amd tempura de verdures
|
| Rap allagostat amb pimentón de la Vera i patata poché
|
| Rap amb escamarlans i cloïsses
|
| Rap amb gambes i escamarlans
|
| Rap amb gambes i gules
|
| Rap amb gambes i musclos
|
| Rap amb muselina d'all i patates
|
| Rap rostit amb cansalada fumada i crema de trompetes de la mort
|
| Rapet espatarrat
|
| Remenat de salmó
|
| Rèmol al forn
|
| Rodanxa de lluç al forn
|
| Rodanxes de bacallà skrei a la planxa amb tomàquet raf
|
| Rodanxes de lluç a la marinera
|
| Rodanxes de lluç congelat al microones amb fonoll i altres espècies
|
| Rodanxes de tentacle de pop amb patates i pebrot escalivat
|
| Rogers ( molls ) a la brasa
|
| Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón
|
| Rossellones a la marinera
|
| Rossinyols amb escamarlans
|
| Salmó a la planxa
|
| Salmó al cava
|
| Salmó al forn
|
| Salmó al forn amb patates
|
| Salmó al forn amb salsa de vermut blanc, safrà i espaguetis negres
|
| Salmó al vapor amb salsa de mango
|
| Salmó amb hortalisses sobre llit de patata
|
| Salmó amb toc de planxa, hortalisses i soja
|
| Salmó amb trinxat i espinacs frescos
|
| Salmó en salsa de cítrics amb daus de carbassa
|
| Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
| Salmó fresc amb herbes aromàtiques
|
| Salpicó de pop i musclos de roca
|
| Sard reial al forn
|
| Sardines a la planxa
|
| Sardines en escabetx
|
| Sardines en escabetx
|
| Sards al forn amb patates i ceba
|
| Sarsuela
|
| Sarsuela de rap
|
| Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses
|
| Sashimi de salmó i tonyina semi cru
|
| Seitó fregit
|
| Seitons adobats en vinagre
|
| Seitons amb salsa de tomàquet
|
| Seitons en vinagre
|
| Seitons fregits amb samfaina
|
| Seitons marinats amb vinagre i tomàquet
|
| Sèpia ( sípia ) gran i fresca a la planxa
|
| Sèpia amb patates i pèsols
|
| Sepietes a la bruta
|
| Sepionets a la bruta
|
| Sepionets a la bruta amb cigronets
|
| Sepionets saltats amb la seva tinta i parmentier de patata
|
| Sípia a la planxa amb all i julivert
|
| Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons
|
| Sípia amb pèsols
|
| Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta
|
| Sípia amb sobrassada
|
| Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates
|
| Sípia en la seva tinta amb quinoa
|
| Sípia guisada amb escopinyes i pèsols
|
| Sonsos fregits
|
| Sorell a la planxa amb rave, albergínia escalivada i salsa tártara
|
| Supremes de lluç a la cassola
|
| Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba
|
| Supremes de lluç amb picada catalana i tempura d'hortalisses
|
| Supremes de lluç en llit de patates
|
| Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds
|
| Suquet d'anguiles amb patates
|
| Suquet d'orada amb carxofes i cloïsses
|
| Suquet de corball amb carxofes i cloïsses
|
| Suquet de molla o mòllera o bròtola
|
| Suquet de molls i llucets
|
| Suquet de mussola o caçó
|
| Suquet de peix a l'estil de Cadaqués
|
| Suquet de peix a la manera de la Rosa Galí
|
| Suquet de peix i marisc fresc
|
| Suquet de rap
|
| Suquet de rap amb herbes aromàtiques fresques
|
| Suquet de rap amb patates
|
| Suquet de rap amb rossinyols de Collsacreu Arenys de Munt (Maresme)
|
| Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps
|
| Tapa de pa amb tomàquet i " anchodines "
|
| Tàrtar de llobarro
|
| Tàrtar de salmó
|
| Tàrtar de salmó
|
| Tàrtar de salmó amb alvocat i tomàquet
|
| Tàrtar de tonyina macerada i mango
|
| Tàrtar de tonyina marinat amb gingebre, ceba i soja
|
| Tataki de salmó amb sésam i soja amb juliana de verdures
|
| Tataki de tonyina
|
| Tataki de tonyina amb cous cous
|
| Tataki de tonyina amb juliana de verdures i sésam
|
| Tauró a la planxa
|
| Tentacle de pop a la planxa amb all i oli de mango
|
| Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant
|
| Tires de sípia amb juliana de verduretes a la salsa de soja
|
| Tires de sípia fregides
|
| Tomàquet amb freses de llobarro amanides
|
| Tonyina a la planxa amb fons de tomàquet natural
|
| Tonyina a la planxa amb samfaina
|
| Tonyina a la planxa amb verduretes a la soja
|
| Tonyina amb hortalisses, verdures, soja i mel
|
| Tonyina macerada amb salsa de soja
|
| Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures
|
| Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja
|
| Tripa de bacallà amb carxofes
|
| Tronc de lluç a la basca amb espàrrecs, ou dur i pèsols
|
| Tronc de lluç a la donostiarra
|
| Tronc de lluç a la donostiarra amb llit de patates
|
| Tronc de lluç a la planxa amb juliana de verdures
|
| Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
|
| Truita de riu asalmonada al forn
|
| Truita de riu farcida de cansalada viada amb espàrrecs verds
|
| Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons
|
| Truites de riu amb pernil i pinyons
|
| Turbot a la brasa amb trompetes de la mort
|
| Turbot a la planxa amb patata al caliu
|
| Turbot al forn amb alls, bitxo i patates
|
| Turbot al forn amb cloïsses i espàrrecs verds
|
| Turbot al forn amb patates i ceba
|
| Turbot amb crema de carxofes
|
| Turbot amb suquet de cloïsses i espàrrecs verds
|
| Turbot salvatge al forn
|
| Turbot salvatge escaldat amb alls, bitxo i patates
|
| Verat a la planxa fet “a l'espatlla"
|
| Verat al forn amb musclos
|
| Verat al forn sobre llit de patates
|
| Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques
|
| Verat amb crema d’albergínia fumada
|
| Verat amb herbes aromàtiques al microones
|
| Verat en escabetx
|
| Verat escabetxat
|
| Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
| Verat marinat al forn amb moniato
|
| Verdura variada bullida amb truita de riu
|
| Vieires a la planxa sobre parmentier de tòfona
|
| Vieires planxa amb foie de l'Empordà i salsa teriyaki
|
| Xipirons congelats saltejats
|
| Xipirons encebats
|
| Zamburinyes a la planxa
|
|
| Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes
|
| Coca de Folgueroles amb ceba tendra, tomàquet, carbassó i mozzarela de búfala
|
| Ou al niu
|
| Ous al plat
|
| Ous estrellats amb foie fresc
|
| Ous ferrats amb hortalisses saltades
|
| Ous ferrats amb sobrassada i mel
|
| Ous ferrats de pagés
|
| Ous ferrats de pagès
|
| Ous ferrats de pagès
|
| Ous ferrats ecològics amb foie fresc i a sota patates a rodanxes
|
| Ous fregits amb gules i patates
|
| Ous poché o escalfats amb crema d'espinacs i ceps
|
| Ous remenats amb bolets
|
| Ous remenats amb espàrrecs de marge
|
| Ous remenats amb espàrrecs de marge i moixernons frescos de temporada
|
| Pastís de truites
|
| Patata i ceba, amb pernil ibèric i ou trencat
|
| Remenat d'espàrrecs de marge, rovellons i gambetes
|
| Remenat de bolets
|
| Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba
|
| Remenat de salmó
|
| Truita a la paisana
|
| Truita d'alls tendres
|
| Truita d'espàrrecs de marge
|
| Truita d'espàrrecs verds i alls tendres
|
| Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric
|
| Truita de bacallà
|
| Truita de bacallà a l'estil basc
|
| Truita de bacallà a la catalana
|
| Truita de calçots
|
| Truita de camagrocs al perfum de romaní
|
| Truita de carbassó
|
| Truita de carxofa
|
| Truita de moniato, pastanaga i ceba
|
| Truita de patata i ceba
|
| Truita de patata i ceba
|
| Truita de patata, ceba i carbassó
|
| Truita de patates i calçots
|
| Truita de pomes del ciri
|
| Truita de trompetes de la mort
|
| Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba
|
| Truita d’espinacs, patata i cansalada viada
|
| Truita d’espinacs, patata i ceba
|
| Truita d’hortalisses
|
| Truita d’hortalisses i altres productes de l'hort
|
| Truita hortolana
|
| Truita lletja de ceps
|
| Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega
|
|
| "Panna cotta"
|
| Batut casolà de maduixots del Maresme
|
| Bunyols de la Clareta la "gallega"
|
| Carquinyolis amb moscatell.
|
| Coca de Llavaneres
|
| Crema de llimona
|
| Flam d'ou de la iaia
|
| Flam de cafè
|
| Flam de cafè
|
| Flam de mascarpone i melmelada
|
| Gelat de Crema Catalana
|
| Macedònia de fruites
|
| Mel i mató
|
| Pastís de mousse de llimona
|
| Pastís de mousse de taronja
|
| Pomes al forn
|
| Pomes de "relleno"
|
| Sopa de nectarines amb gelat de vainilla
|
| Sorbet de llimona casolà
|
|
| All i Oli sense rovell d'ou
|
| Salsa de foie fresc
|
|
| Batut verd de taronja, api i cogombre
|
|
| Abrons de bedoll amb bull blanc de Camprodon
|
| Albergínies a la parmesana
|
| Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera
|
| Albergínies amb tonyina i formatge
|
| Albergínies farcides de carn
|
| Albergínies farcides de carn Bolonyesa i gratinades al forn
|
| Albergínies farcides de carn i bolets amb salsa de ceps
|
| Arròs integral amb cuixa de gall dindi
|
| Bacallà amb cap i pota i cigrons
|
| Bol de cigrons, shitakes i cansalada
|
| Borratges amb cloïsses i arròs del Delta
|
| Brandada de bacallà
|
| Brandada de bacallà amb crema de pèsols
|
| Braves de moniato amb pesto
|
| Burrata amb tomàquet
|
| Calamars farcits de carn picada i les seves potes
|
| Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma
|
| Canelons d'alberginia farcits d'ou dur i tonyina
|
| Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge
|
| Canelons de brandada de bacallà amb salsa de mousse d’escalivada
|
| Canelons de carn
|
| Canelons de margalló i salmó fumat
|
| Canelons de rostit
|
| Canelons d’hortalisses i formatge
|
| Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra
|
| Cargols a la cassola amb xoriço
|
| Cargols a la llauna
|
| Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal
|
| Cargols bovers bullits i amb salsa verda
|
| Cargols bullits amb salsa vinagreta i/o allioli
|
| Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega
|
| Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga
|
| Carpaccio de ceps
|
| Carxofes amb pernil i encenalls de foie
|
| Carxofes de temporada bullides
|
| Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat
|
| Cassoleta de peu de porc desossat amb ou ferrat
|
| Ceps amb rovell d'ou
|
| Ceps saltats amb alls tendres
|
| Ceps saltats amb alls tendres
|
| Ceps saltejats amb alls tendres
|
| Ceviche de gambes amb arròs, tomàquet, llima i wasabi
|
| Cloïsses amb mongetes del ganxet
|
| Coca de figues i foie
|
| Coca de gambes i surimi
|
| Coca de verdures amb arengada
|
| Crema de fonoll amb puré de patata i rovell d’ou
|
| Crep de pollastre de pagès gratinat
|
| Croquetes de pollastre
|
| Croquetes de pollastre rostit
|
| Cuixes de pollastre amb sèpia i escamarlans
|
| Empanada gallega típica
|
| Empedrat de bacallà
|
| Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge
|
| Endívies gratinades
|
| Escalivada amb ou dur
|
| Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves
|
| Escudella i carn d’olla
|
| Espàrrecs naturals verds a la planxa amb rulo de formatge de cabra amb ceba confitada
|
| Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco
|
| Estofat de patates amb shiitake
|
| Farcellets de col amb carn picada i cama-secs
|
| Farinetes (gachas en castellà)
|
| Faves i pèsols guisats a la menta amb rap, gamba i crema de carbassa
|
| Fideus a la cassola amb sípia
|
| Fideus japonesos "Nyúmen" amb espardenyes i secret ibèric a la planxa
|
| Flam d'alvocat i tonyina
|
| Foie fresc amb crema de ceps
|
| Foie fresc d’ànec amb crema de moniato
|
| Foie gras d’ànec mi cuit
|
| Foie micuit d’ànec casolà farcit de codony i arrebossat amb gra de blat de moro molt picat
|
| Fredolics amb col i pastanaga
|
| Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat
|
| Gírgoles a la planxa
|
| Gírgoles de panical a la planxa
|
| Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat
|
| Hummus de cigrons amb verat en escabetx de llimona
|
| Juliana d'hortalisses amb foie fresc a la planxa
|
| Lacón amb tomàquet amanit
|
| Lasanya sense pasta
|
| Mar i muntanya de botifarra i xipironets
|
| Milfulls de poma confitada i foie
|
| Molles de pa del pastor
|
| Mongetes verdes amb ou ferrat
|
| Morro de porc a la brasa amb mongetes del ganxet
|
| Múrgoles farcides amb carn d'ànec amb anxova
|
| Múrgoles farcides de brandada de bacallà
|
| Múrgoles o rabassoles a la crema foie
|
| Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos
|
| Nius de patata amb foie, ou fregit i pernil serrà
|
| Ortigues de mar arrebossades
|
| Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie
|
| Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa
|
| Ous de reig saltejats amb botifarra negra
|
| Pa amb tomàquet
|
| Pa de pagès torrat amb pebrot escalivat i anxoves
|
| Panellets de pinyons
|
| Parmentier de patata amb ou escalfat amb cansalada de coll confitada i tòfona negra
|
| Pastís d'escalivada amb formatge de cabra
|
| Pastís de patata i carn
|
| Patates amb rossinyols, xoriço, botifarra i olivada
|
| Patates braves
|
| Patates enmascarades amb ou ferrat
|
| Patates farcides de carn
|
| Patates farcides de carn
|
| Paté de campanya fet a casa
|
| Pebrots del piquillo farcits de gambetes
|
| Pebrots verds farcits amb botifarra de perol i calamar
|
| Pèsols ofegats amb calamar farcit d'hortalisses
|
| Pizza casolana amb verdures
|
| Pizza d'hortalisses i altres
|
| Plat de pernil ibèric de gla amb pa i tomàquet
|
| Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga
|
| Pomes del ciri bullides
|
| Pomes del ciri farcides. “ Relleno ”
|
| Quinoa amb hortalisses
|
| Quinoa amb verdures-hortalisses i our dur
|
| Rabassoles farcides de foie amb salsa de ceps
|
| Rossinyols amb patates emmascarades
|
| Rossinyols saltats amb botifarra blanca, negra i julivert
|
| Rossinyols saltats amb favetes i alls tendres
|
| Rossinyols saltejats amb favetes i alls tendres
|
| Rotllets de carbassó farcits amb cranc, tonyina, mascarpone i oliva verda
|
| Rotllets de mortadela italiana farcits amb mascarpone, rúcula, ceba caramel·litzada i tomàquets secs
|
| Rovellons a la brasa
|
| Rovellons d'Arenys de Munt amb all i julivert
|
| Rovellons del terme d'Arenys de Munt a la brasa
|
| Rovellons o pinetells a la planxa amb picada d'all i julivert
|
| Rovellons, dels pins d’en Mir d’Arenys de Munt, gratinats al forn amb all
|
| Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes
|
| Saltejat de bolets
|
| Saltejat de bolets variats
|
| Shiitake saltejats amb hortalisses i verdures
|
| Sípia amb mandonguilles
|
| Tapeta de pa amb tomàquet , " morcilla " i ou de guatlla fregit
|
| Tàrtar vegetarià
|
| Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat
|
| Timbal de puré de patata amb hortalisses
|
| Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla
|
| Timbal d’albergínia, brandada de bacallà i bolets variats
|
| Torrades amb pebrot escalivat i anxoves
|
| Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa
|
| Tripa amb cigrons, xoriço i botifarra negra
|
| Tripa amb cigrons menuts i sípia
|
| Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço
|
| Tripa de vedella
|
| Xampinyons farcits de carn amb salsa de mostassa
|
| Xampinyons farcits de formatge asturià de Cabrales
|
| Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge
|
| Xucrut (en francès Choucroute)
|
| Albergínia escalivada amb avellanes i formatge de cabra
|
|
| Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol
|
Total: 1567 receptes.