|
 | Amanida "especial" freda i molt variada
|
 | Amanida "sense paraules"
|
 | Amanida amb pebrots del piquillo , encenalls de pernil i espàrrecs blancs
|
 | Amanida Caprese
|
 | Amanida Cèsar
|
 | Amanida d'enciam amb cansalada viada, formatge de cabra i taronja
|
 | Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana
|
 | Amanida d'escarola amb calamar i girgoles a la planxa i toc de trossets de pernil
|
 | Amanida d'espinacs amb enciams variats i ou ferrat
|
 | Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs
|
 | Amanida d'espinacs amb ou ferrat
|
 | Amanida de bolets i pernil d'ànec
|
 | Amanida de canonges, ruca, tomàquet ratllat i una llauna petita de tonyina
|
 | Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana
|
 | Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra
|
 | Amanida de figues amb parmesà i pernil de gla
|
 | Amanida de figues amb pernil ibèric, enciam i coulis de fruits vermells
|
 | Amanida de filets de gall dindi macerats a la soja amb poma i vinagre balsàmic
|
 | Amanida de fonoll amb parmesà ratllat
|
 | Amanida de fruites amb vinagreta de mel
|
 | Amanida de fulles d'espinacs amb tomàquet ratllat
|
 | Amanida de llenties amb vinagreta de verdures i tonyina
|
 | Amanida de llenties i tonyina
|
 | Amanida de mató amb maduixots i fulles
|
 | Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles
|
 | Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata
|
 | Amanida de pasta
|
 | Amanida de pastor
|
 | Amanida de patata i peix blau
|
 | Amanida de patata, escalivada i calçots
|
 | Amanida de pebrots escalivats amb ventresca de tonyina
|
 | Amanida de quinoa, alvocat i poma àcida
|
 | Amanida de quinoa, fruites i formatge blau amb vinagreta balsàmica
|
 | Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada
|
 | Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves
|
 | Amanida de tomàquet, sardines marinades i tonyina amb vinagreta de mostassa
|
 | Amanida de verat escabetxat amb daus de formatge i nous
|
 | Amanida de verdures i hortalisses amb foie d'ànec al natural
|
 | Amanida especial amb vinagreta de poma
|
 | Amanida freda d'espinacs, kiwi i fruits secs
|
 | Amanida freda de carxofes
|
 | Amanida freda de cigrons menuts amb verdures
|
 | Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro
|
 | Amanida freda de mongeta tendra
|
 | Amanida molt variada i “especial”
|
 | Amanida russa
|
 | Amanida tèbia de bacallà esqueixat, codony, camagrocs i vinagreta de fruit secs
|
 | Amanida tèbia de bolets amb esqueixada a banda
|
 | Amanida tèbia de favetes i gules de poca feina
|
 | Amanida tèbia de favetes i pèsols amb xampinyons
|
 | Amanida tèbia de vieires amb salsa base de mandarines
|
 | Cabdells, amb anxoves, tonyina, tomàquet xerri varietat "pera" i picada especial
|
 | Carpaccio de carbassó
|
 | Carpaccio de ceps marinats amb llimona i oli d'oliva verge
|
 | Carpaccio de remolatxa
|
 | Crema de nyàmeres amb calamarcets
|
 | Espàrrecs amb salmó i salsa tàrtara
|
 | Lasanya freda de salmó sense pasta
|
 | Patates amb ou dur i vinagreta
|
 | Sopa freda de tomàquet amb alvocat i essència d'alfàbrega fresca
|
 | Timbal de patata amb amanida russa i salmó fumat
|
 | Tomàquet de Montserrat farcit amb tonyina
|
 | Xató
|
 | Xató a la manera d'Arenys de Munt
|
 | Xató del Vendrell
|
|
 | Brou amb galets farcits
|
 | Brou de carn i verdures amb pasta integral
|
 | Brou depuratiu per l'organisme
|
 | Bullabessa
|
 | Crema d'espinacs frescos
|
 | Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur
|
 | Crema d'hortalisses i verdures variades
|
 | Crema de Bolets
|
 | Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà
|
 | Crema de bròquil i carbassó
|
 | Crema de bròquil, porro i col
|
 | Crema de bròquils i porro
|
 | Crema de carbassa amb brou de carn i toc d'ou dur ratllat
|
 | Crema de carbassa amb foie mi-cuit
|
 | Crema de carbassa amb llenties pardines
|
 | Crema de carbassa amb trompetes de la mort, foie i pernil de gla
|
 | Crema de carbassa i porro
|
 | Crema de carbassa i porro
|
 | Crema de carbassa i porro amb api
|
 | Crema de carbassa i porros amb gingebre
|
 | Crema de carbassa rostida amb formatge i cruixent de bacó
|
 | Crema de carbassó amb bocinets de pa i romaní
|
 | Crema de carxofa amb shiitake saltejats
|
 | Crema de carxofes amb bocinets de pa
|
 | Crema de castanyes amb llagostins a la planxa
|
 | Crema de ceba, porro i carbassó amb cols de Brussel·les
|
 | Crema de farigola amb botifarra negra
|
 | Crema de fonoll i poma
|
 | Crema de iuca
|
 | Crema de llagostins
|
 | Crema de marisc
|
 | Crema de marisc
|
 | Crema de meló amb encenalls de pernil ibèric
|
 | Crema de mongetes tendres i formatge feta
|
 | Crema de moniato
|
 | Crema de musclos
|
 | Crema de naps negres, api i pastanaga
|
 | Crema de pastanaga
|
 | Crema de pastanaga
|
 | Crema de patata tofonada i rovell d'ou
|
 | Crema de patata, pastanaga, porro i carbassó
|
 | Crema de pèsols
|
 | Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam
|
 | Crema de porro i api amb ou dur
|
 | Crema de porro, ceba i carbassó
|
 | Crema de remolatxa amb tocs de maduixa i poma
|
 | Crema de rovellons
|
 | Crema de xampinyons i espàrrecs verds
|
 | Crema d’all i farigola, torrada, pernil i rovell d'ou
|
 | Crema fina de carbassa amb hortalisses i ou escalfat
|
 | Crema fina de carbassa amb hortalisses saltades, ou i pernil ibèric
|
 | Crema parmentier amb rovell d'ou i encenalls de pernil ibèric
|
 | Crema variada de verdures i hortalisses
|
 | Crema verda amb ceba i alls
|
 | Escudella barrejada
|
 | Escudella de fredolics amb galets i pilota
|
 | Escudelleta d’estiu
|
 | Gaspatxo amb timbalet de seitons, alvocat i tomàquet
|
 | Migas del pastor
|
 | Salmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
|
 | Salmorejo cordovès
|
 | Sopa castellana tradicional
|
 | Sopa d'all i ou
|
 | Sopa d'arròs amb peix i marisc
|
 | Sopa d'hivern
|
 | Sopa de bolets i pollastre
|
 | Sopa de bolets variats
|
 | Sopa de carbassa
|
 | Sopa de carbassa i ceba confitada
|
 | Sopa de ceba
|
 | Sopa de ceba gratinada i sense ou
|
 | Sopa de farigola
|
 | Sopa de Fredolics
|
 | Sopa de fredolics
|
 | Sopa de galets farcits de carn picada
|
 | Sopa de girgoles amb rovell d’ou
|
 | Sopa de mero
|
 | Sopa de peix amb arròs i rap
|
 | Sopa de peix amb rap, gambes i cloïsses
|
 | Sopa de peix de Lourdes d’Arenys de Munt
|
 | Sopa de pollastre amb llet de coco
|
 | Sopa de tirabecs o estirabecs
|
 | Sopa de tomàquet
|
 | Sopa de verdures en juliana
|
 | Sopa depurativa
|
 | Sopa d’all i farigola amb ou mollet
|
 | Sopa freda de meló amb pernil
|
 | Sopa freda de tomàquet amb llagostins
|
 | Sopa minestrone
|
 | Sopa minestrone amb arròs
|
 | Sopa ràpida de verdures, hortalisses i lluç
|
 | Sopa-crema d'hortalisses
|
 | Vichyssoise
|
 | Vichyssoise de pèsols amb llagostins i rosella
|
 | Vichyssoise de poma
|
|
 | Amanida de pasta amb cansalada viada
|
 | Arròs a la cassola
|
 | Arròs a la cubana sense plàtan
|
 | Arròs al curri
|
 | Arròs amb aletes d'ànec
|
 | Arròs amb calçots, carxofes i botifarra
|
 | Arròs amb carxofes, rovellons i conill
|
 | Arròs amb ceps i trompetes de la mort
|
 | Arròs amb conill i carxofes
|
 | Arròs amb conill i ceps
|
 | Arròs amb costella de porc i bolets
|
 | Arròs amb fesols i naps
|
 | Arròs amb llamàntol
|
 | Arròs amb llamàntol
|
 | Arròs amb nècores
|
 | Arròs amb plàncton marí i escopinyes
|
 | Arròs amb verdures, hortalisses i pollastre
|
 | Arròs bullit amb oli i alls
|
 | Arròs caldós amb conill i bolets variats
|
 | Arròs caldós amb llamàntol
|
 | Arròs caldós amb llamàntol blau
|
 | Arròs caldós d'escamarlans, calamarsets i musclos
|
 | Arròs caldós de calamarcets i gambes
|
 | Arròs caldós de cranc blau
|
 | Arròs caldós de llamàntol
|
 | Arròs caldós de mar i muntanya amb fumet de peix
|
 | Arròs caldós de marisc amb bou de mar
|
 | Arròs caldós de peix i marisc
|
 | Arròs caldós de verdures i hortalisses
|
 | Arròs cremós de bolets
|
 | Arròs cremós de parmesà i ceps
|
 | Arròs cremós de trompetes de la mort
|
 | Arròs cremós de trompetes de la mort amb foie fresc
|
 | Arròs cremós integral amb verdures
|
 | Arròs d'espinacs frescos
|
 | Arròs de "pobre" a la cassola
|
 | Arròs de bacallà amb ceps
|
 | Arròs de bacallà amb verdures i hortalisses
|
 | Arròs de bolets amb llagostins de St. Carles de la Ràpita
|
 | Arròs de botifarra negra i salsa de romesco
|
 | Arròs de calamarcets, gambes i alls tendres
|
 | Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses
|
 | Arròs de calçotada
|
 | Arròs de colomí amb ceps
|
 | Arròs de fesols i colinaps
|
 | Arròs de gambots amb llom de corball
|
 | Arròs de llagostins, sípia i verdures amb caldo d’espàrrecs
|
 | Arròs de mongeta tendra i gall dindi amb toc de figues
|
 | Arròs de peix i marisc a la cassola
|
 | Arròs de pobre a la cassola
|
 | Arròs de pollastre i costella
|
 | Arròs de verdures
|
 | Arrós melós de cap de costella i verdures
|
 | Arròs melós de sípia
|
 | Arròs negra de sípia i marisc
|
 | Arròs negre amb sípia
|
 | Arròs sec amb costelló de porc i bolets
|
 | Arròs simple de muntanya
|
 | Arròs socarrat de gambes amb alioli
|
 | Arròs verd de pèsols
|
 | Canelons farcits amb botifarra negra i gambetes amb crema de carxofes
|
 | Canelons de bacallà
|
 | Canelons de bolets i pastanaga amb beixamel de fruits secs
|
 | Cassola d'arròs negre
|
 | Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons
|
 | Cassoleta de fideuà amb sípia i gambetes
|
 | Espaguetis a la carbonara
|
 | Espaguetis a la carbonara amb ou
|
 | Espaguetis a la crema de bolets
|
 | Espaguetis a la puttanesca
|
 | Espaguetis al nero di sèpia
|
 | Espaguetis amb calamar i rossellones
|
 | Espaguetis amb cansalada viada i ceps
|
 | Espaguetis amb cloïsses
|
 | Espaguetis amb formatge ratllat i salsa de ceps
|
 | Espaguetis amb musclos a la marinera i la seva salsa
|
 | Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona
|
 | Espaguetis amb salsa de ceps , llagostins i parmesà
|
 | Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà
|
 | Espaguetis amb verdures i hortalisses
|
 | Espaguetis negres amb gambetes i gules
|
 | Espaguetis negres amb gules, alls i bitxo amb gambes vermelles
|
 | Espaguetis xinesos amb verdures i gambes a la soja
|
 | Fettuccine amb pernil, espàrrecs verds i crema
|
 | Fideuà a la marinera
|
 | Fideuà amb trompetes de la mort
|
 | Fideuà de bolets i botifarra
|
 | Fideuà de peix i marisc
|
 | Fideuà senzilla i ràpida
|
 | Fideus a la cassola
|
 | Fideus amb espàrrecs de marge i xaminyons
|
 | Fideus amb gambetes i escamarlans
|
 | Fideus orientals amb hortalisses, gambots i salsa de soja
|
 | Fideus xinesos amb pollastre i ametlles
|
 | Fusilli amb pesto i formatge parmesà ratllat
|
 | Lasanya de carbassó i gambes
|
 | Lasanya de carbassó, tomàquet, ceba i formatge de cabra
|
 | Lasanya de carn i verdures
|
 | Macarrons a la carbonara
|
 | Macarrons a la Toscana
|
 | Macarrons amb coliflor i botifarra esparracada
|
 | Macarrons amb salsa de ceps i formatge
|
 | Macarrons amb salseta de tonyina, olives de Kalamata, tàperes i afàbrega
|
 | Macarrons gratinats
|
 | Macarrons integrals amb salsa de bolets
|
 | Macarrons saltats amb hortalisses
|
 | Macarrons saltats amb hortalisses i salsitxa
|
 | Macarrons sense gratinar
|
 | Nius frescos de pasta saltejats amb gules i llagostins
|
 | Nyòquis amb crema de pèsols i encenalls de pernil de porc Duroc
|
 | Nyoquis amb salsa tofonada i parmesà
|
 | Nyoquis verds amb crema de bolets i formatge
|
 | Paella campestre de peix i carn
|
 | Paella de carn i marisc feta amb llenya de ceps de vinya
|
 | Paella de marisc
|
 | Paella de muntanya
|
 | Paella simple de conill, carxofes i bolets
|
 | Pappardelle amb salsa de foie i camagrocs
|
 | Pappardelle amb salsa de shitakes i rovell d'ou
|
 | Pasta a la bolonyesa
|
 | Pasta a la Puttanesca
|
 | Pasta amatriciana
|
 | Pasta amb bròquil i ceba
|
 | Pasta amb hortalisses i soja
|
 | Pasta amb salmó
|
 | Pasta fresca amb bolets de temporada i rossellones
|
 | Raviolis d'espinacs amb ricotta, tomàquet sec i pinyons
|
 | Raviolis de carbassa acompanyats amb camagrocs, musclos de roca i navalles
|
 | Raviolis de formatge parmesà i tòfona amb pernil ibèric i ou trencat
|
 | Raviolis de gorgonzola amb avellanes
|
 | Raviolis de salmó
|
 | Risotto al safrà
|
 | Risotto amb bolets i foie
|
 | Risotto de bolets, gambes i cloïsses
|
 | Risotto de botifarra i bolets
|
 | Risotto de formatge de cabra i carxofes confitades
|
 | Tagliatelle amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa
|
 | Tallarines amb cloïsses
|
 | Tallarines estil thai
|
 | Tallarines xineses amb verdures, bolets, llagostins i ou ferrat
|
 | Timbal d'arròs amb ou escalfat i espàrrecs verds
|
 | Tortellini farcits de carn amb salsa de formatge
|
 | Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana
|
 | Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca
|
 | Ulls de llop (pasta) amb pesto de ruca
|
 | Wok de fideus amb hortalisses i trossets de pollastre
|
|
 | "Crespillos" d'Alquézar
|
 | Albergínia tèbia amb diferents ingredients
|
 | Albergínies al forn amb mel
|
 | Albergínies amb tomàquet i mozzarella
|
 | Albergínies farcides d'hortalisses amb maionesa
|
 | Amanida de favetes , espàrrecs verds i salmó fumat
|
 | Amanida de mongetes seques
|
 | Amanida freda de mongetes seques amb hortalisses
|
 | Amanida tèbia de carxofes
|
 | Bimi amb ou dur ratllat
|
 | Bledes amb carbassó i ou dur
|
 | Bledes amb patates i fetge a la planxa
|
 | Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques
|
 | Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
|
 | Bròquil a la flama amb fesols de Santa Pau i romesco
|
 | Bròquil al microones
|
 | Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna
|
 | Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques
|
 | Calçots a la brasa amb la seva salsa
|
 | Calçots a la brasa i calçotada
|
 | Calçots a la llenya de sarment
|
 | Calçots al forn amb romesco
|
 | Calçots arrebossats amb la seva salsa
|
 | Carxofes a la brasa
|
 | Carxofes a la brasa
|
 | Carxofes al forn
|
 | Carxofes al microones
|
 | Carxofes al vapor
|
 | Carxofes amb salsa verda
|
 | Carxofes arrebossades cruixents
|
 | Carxofes bullides
|
 | Carxofes bullides amb ous durs
|
 | Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses
|
 | Carxofes confitades
|
 | Carxofes confitades amb encenalls de pernil ibèric
|
 | Carxofes confitades amb granets de pebre vermell i negre
|
 | Carxofes confitades amb pernil ibèric
|
 | Carxofes fregides
|
 | Carxofes fresques a la vinagreta
|
 | Carxofes fresques a la vinagreta
|
 | Carxofes fresques a la vinagreta
|
 | Carxofes naturals bullides
|
 | Carxofes saltades amb pernil
|
 | Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses
|
 | Cigrons guisats amb espinacs i ceps de temporada
|
 | Cigrons amb espinacs frescos i sèpia
|
 | Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci
|
 | Cigrons amb verdures i hortalisses a la salsa Rigamonti
|
 | Cigrons estofats a la marinera amb musclos
|
 | Cigrons estofats amb botifarra esperracada i trompetes
|
 | Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra
|
 | Cigrons menuts amb botifarra negra gratinats a la muselina d'all
|
 | Cigrons menuts i calçots gratinats a la muselina d'all
|
 | Cigrons menuts saltejats amb botifarra negra i ceba confitada
|
 | Coca de calçots amb la seva salseta, formatge brie i carxofa
|
 | Col amb cigrons
|
 | Col arrissada amb ceba, pèsols extrafins i bonitol amb toc de pebre vermell de la Vera dolç
|
 | Col arrissada amb cigrons
|
 | Col bullida i saltada amb rosta de cansalada viada de porc ibèric
|
 | Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo
|
 | Col i patata bullits i saltats amb fesols de l'ull negre
|
 | Combinat de calçots arrebossats amb albergínia i carxofa al forn i la seva salsa
|
 | Combinat de verdures bullides amb patata i ou dur
|
 | Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó
|
 | Cors de carxofes bullits
|
 | Cors de carxofes gratinades al forn
|
 | Costella de porc amb mongetes
|
 | Cous cous amb olivada i verdures
|
 | Crema d'espinacs
|
 | Crema d'espinacs frescos amb trossets de fruits secs torrats
|
 | Crema de Borratja
|
 | Crema de carbassa i patata
|
 | Crema de carbassó amb formatge tupí
|
 | Crema de carbassó, pastanaga, porro i patata
|
 | Crema de carxofa amb ou i botifarra negra
|
 | Crema de mongetes del “ganxet”amb tòfona
|
 | Crema de Verdures – Hortalisses
|
 | Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses
|
 | Croquetes fredes de cigrons arrebossades amb quicos
|
 | Empedrat de mongetes amb toc de bacallà
|
 | Empedrat de “Cigrons menuts”
|
 | Escalivada al forn sense ceba
|
 | Espinacs a la catalana
|
 | Espinacs al vapor amb oli de gules i allets
|
 | Espinacs amb oli de gules
|
 | Estofat de cigrons amb cansalada viada, xoriço i botifarra negra
|
 | Fabada asturiana
|
 | Farcells de col i carbassa amb crema de ceps
|
 | Faves a la catalana
|
 | Faves fresques ofegades amb botifarra de perol i micuit de foie
|
 | Faves i pèsols a la catalana
|
 | Faves i pèsols a la catalana
|
 | Faves i pèsols a la catalana
|
 | Favetes "mini" amb Shiitake, cansalada viada i toc de botifarra blanca
|
 | Favetes amb botifarra negra
|
 | Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca
|
 | Favetes i pèsols amb botifarra negra i cansalada viada
|
 | Favetes tendres saltejades amb pernil i menta
|
 | Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol
|
 | Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets
|
 | Graellada de verdures i altres a la planxa
|
 | Gratinat d'espinacs i formatge parmesà
|
 | Guisat de mongetes vermelles amb carbassa
|
 | Hortalisses en tempura amb salsa romesco i soja
|
 | Hummus de cigrons
|
 | Hummus de cigrons
|
 | Hummus de cigrons amb torrades i enciam
|
 | Llenties amb hortalisses
|
 | Llenties estofades
|
 | Llenties estofades amb arròs
|
 | Llenties estofades amb arròs
|
 | Llenties estofades amb cansalada i xoriço
|
 | Llenties estofades amb costella de porc i xoriço
|
 | Llenties estofades amb hortalisses
|
 | Llenties guisades amb cansalada viada i xoriço
|
 | Magdalenes de verdures
|
 | Menestra de verdures a la riojana
|
 | Mongetes a la marinera
|
 | Mongetes de Santa Pau amb calamar
|
 | Mongetes del ganxet amb bròquil i cansalada viada
|
 | Mongetes del ganxet amb carn picada i rovellons
|
 | Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc
|
 | Mongetes del pic groc
|
 | Mongetes seques amb cloïsses
|
 | Ofegat de faves i pèsols
|
 | Papas arrugás amb salsa chimichurri
|
 | Patates "a lo pobre"
|
 | Patates al forn per a acompanyament de plats
|
 | Patates emmascarades
|
 | Paté de carxofes
|
 | Pebrots de Padró fregits
|
 | Pèsols a la catalana
|
 | Pèsols amb patates i cansalada viada
|
 | Pèsols estofats amb botifarra de perol
|
 | Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons
|
 | Pèsols ofegats
|
 | Pèsols ofegats
|
 | Pèsols saltejats amb girgoles
|
 | Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col
|
 | Potatge de cigrons i mill
|
 | Potatge de llegums, verdures i hortalisses amb sípia
|
 | Púding d'hortalisses
|
 | Puré de carbassa amb ou dur ratllat
|
 | Remenat de verdures amb bolets
|
 | Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
|
 | Saltat de col llombarda i pastanaga
|
 | Samfaina amb carn picada i bolets
|
 | Timbal de llenties amb salmó, carxofes, guacamole i tomàquet sec italià
|
 | Timbal de verdura escalivada amb anxoves
|
 | Tirabecs (estirabecs) bullits
|
 | Tomàquets a la brasa
|
 | Trinxat d'en Garcia de la Vall de Camprodon
|
 | Trinxat de col i patata amb bolets saltejats i botifarra negra
|
 | Trinxat de la Cerdanya amb botifarra negra
|
 | Trinxat de Molló (Ripollès)
|
 | Varietat d'hortalisses saltades amb soja
|
 | Veggie Bowl d'estiu amb salsa de mostassa
|
 | Verdures variades al microones am un ou dur
|
 | Wok d'hortalisses saltades amb salsa de soja
|
 | Xips de carxofa
|
|
 | "Entraña" de vaca a la brasa
|
 | Ales de gall dindi rostides amb prunes i cebetes
|
 | Aletes de pollastre al curri
|
 | Aletes de pollastre amb pebrot
|
 | Amanida de guatlles escabetxades amb llenties pardines
|
 | Ànec a la taronja al meu estil
|
 | Ànec amb formatge de cabra i tomàquet confitat
|
 | Ànec amb peres
|
 | Ànec de pagès amb peres
|
 | Ànec rostit amb peres
|
 | Assortit de botifarres amb mongetes del ganxet
|
 | Becada rostida amb torrada del seu fetge
|
 | Bistec de poltre a la planxa
|
 | Botifarra amb mongetes seques
|
 | Botifarra de perol amb crema de patates
|
 | Botifarra negra i botifarra crua a la brasa amb llenegues
|
 | Botifarres i xistorres a la brasa
|
 | Braó al forn
|
 | Braó de porc al forn
|
 | Braó de porc guisat amb salsa de bolets
|
 | Braó de xai al forn amb guarnició
|
 | Braons de porc al forn
|
 | Broqueta de botifarra i poma amb allioli
|
 | Broquetes de pollastre amb amanida d'arròs
|
 | Broquetes de pollastre amb llit de salsa de formatge amb espàrrecs verds
|
 | Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam
|
 | Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja
|
 | Cabrit arrebossat
|
 | Cabrit arrebossat amb gratinat de patata
|
 | Cabrit rostit a la cassola
|
 | Caldereta de xai
|
 | Callos a la madrilenya
|
 | Canelons cruixents de confit d'ànec amb beixamel de foie i parmesà
|
 | Canelons de carn d'olla
|
 | Canelons de carn d'olla
|
 | Canelons de carn de poltre del Ripollès
|
 | Canelons de tres tipus de carn
|
 | Cap de llom rostit
|
 | Cap de xai rostit
|
 | Cap i pota amb cigrons
|
 | Cargols a la cassola amb costella de porc
|
 | Cargols bovers picants
|
 | Carpaccio de galta de vedella, parmesà i ametlla
|
 | Carpaccio de peu de porc
|
 | Carpaccio de peus de porc
|
 | Carpaccio de peus de porc amb llagostins, amanida d’escarola i favetes
|
 | Carpaccio de poltre del Ripollès amb romaní i flocs de formatge
|
 | Carpaccio de vedella
|
 | Cassola de conill amb cargols
|
 | Cassoleta de peus de porc amb múrgoles
|
 | Cassoleta de peus de porc amb naps
|
 | Cervells de vedella o xai arrebossats
|
 | Cérvol a la cassola
|
 | Cérvol estofat amb dàtils, prunes i mel
|
 | Civet de cabirol de la Vall de Camprodon
|
 | Civet de llebre a la catalana
|
 | Civet de porc senglar
|
 | Civet de porc senglar al vi negre
|
 | Confit d'ànec amb escalivada
|
 | Confit d'ànec amb fruits vermells
|
 | Confit de sobrecuixes de pollastre en conserva
|
 | Conill lletó a la brasa amb patata al caliu
|
 | Conill a l'ast
|
 | Conill a la "patacada"
|
 | Conill a la caçadora
|
 | Conill a la cassola
|
 | Conill a la cassola amb cargols bovers
|
 | Conill a la rabiosa
|
 | Conill a l’allet
|
 | Conill a l’allet amb bolets
|
 | Conill al forn amb patates panadera
|
 | Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all
|
 | Conill amb bolets
|
 | Conill amb hortalisses
|
 | Conill amb samfaina
|
 | Conill de pagès a la brasa
|
 | Conill ecològic a la brasa
|
 | Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all
|
 | Conill guisat amb xampinyons
|
 | Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu
|
 | Conill rostit
|
 | Conill rostit a la cassola
|
 | Conill rostit amb patates a daus
|
 | Conill rostit amb rovellons de temporada
|
 | Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses
|
 | Contracuixes de pollastre rostit amb nabius
|
 | Costella de porc al forn
|
 | Costella de porc al forn amb mel i soja
|
 | Costella de porc al forn amb verdures
|
 | Costella de porc amb patates i pèsols
|
 | Costella de porc bullida amb hortalisses i verdures
|
 | Costella de vedella estofada amb rossinyols
|
 | Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre
|
 | Costellam de porc amb patates i arròs blanc
|
 | Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga
|
 | Costelles de porc agredolces brasejades amb cebetes glacejades
|
 | Costelles de xai amb rovellons, a la planxa
|
 | Costelletes de cabrit a la planxa
|
 | Croquetes casolanes de rostit
|
 | Croquetes de porc senglar
|
 | Cua de bou amb bolets
|
 | Cua de bou desossada al vi negre
|
 | Cua de bou desossada amb parmentier de patata
|
 | Cua de bou estofada a l’antiga
|
 | Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló
|
 | Cua de bou sense feina amb salsa de ratafía
|
 | Cua de toro al vi negre
|
 | Cua de vaca guisada
|
 | Cuixa de confit d’ànec amb coulis de fruits vermells i vi de Porto
|
 | Cuixa de gall dindi al forn
|
 | Cuixa de senglar petit al forn sense maceració i amb herbes
|
 | Cuixa de xai desossada al forn amb el seu suc
|
 | Cuixa d’ànec confitada al forn acompanyada amb escalivada i patata al caliu
|
 | Cuixa sencera de senglar petit al forn sense maceració
|
 | Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor
|
 | Cuixes de pollastre al forn amb llit de patates i ceba
|
 | Cuixes de pollastre amb gambes
|
 | Cuixes de pollastre amb verdures/hortalisses i patates
|
 | Cuixes de pollastre ecològic de pagès al forn amb llit de patates
|
 | Cuixes de pollastre rostides al vi ranci
|
 | Cuixetes de pollastre al forn amb bolets i patates
|
 | Cuixetes de pollastre al forn amb patates
|
 | Cuixetes de pollastre amb bledes i ceba caramel·litzada
|
 | Cuixetes de pollastre de pagès amb popets
|
 | Culata de vedella al grill elèctric amb tomàquet i melmelada de ceba al pebre
|
 | Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd
|
 | Daus de filet de vedella al foie amb ceba dauradeta
|
 | Duet de botifarres a la flama, poma i mongeta tendra
|
 | Entrecot d'Angus a la brasa
|
 | Entrecot de bou a la planxa
|
 | Escudella i carn d'olla
|
 | Espatlla de cabrit al forn amb patates i xampinyons
|
 | Espatlla de xai al forn
|
 | Espatlla de xai al forn amb herbes aromàtiques
|
 | Espatlla de xai al forn amb verdures
|
 | Espatlles de cabrit al forn
|
 | Estofat de cabirol laminat amb bolets i un toc de xocolata
|
 | Estofat de carn de poltre del Ripollès
|
 | Estofat de cérvol al vi negre amb crema de castanyes
|
 | Estofat de cérvol amb un toc de xocolata
|
 | Estofat de cua de bou
|
 | Estofat de cua de bou amb arròs i el suc de la cocció
|
 | Estofat de llengua de vedella
|
 | Estofat de poltre
|
 | Estofat de senglar laminat amb bolets i un toc de xocolata
|
 | Estofat de Vedella
|
 | Estofat de vedella
|
 | Estofat de vedella
|
 | Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel•les
|
 | Estofat de vedella amb bolets
|
 | Estofat de vedella amb camagrocs
|
 | Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs
|
 | Estofat de vedella amb llanegues
|
 | Estofat de vedella amb moixernons
|
 | Estofat de vedella amb pastanagues i cols de Brussel·les
|
 | Estofat de xai amb pebrots del Padron
|
 | Faisà rostit amb prunes
|
 | Farcells de col amb carn picada
|
 | Fetge de vedella amb ceba
|
 | Fetge de vedella amb ceba i reducció de vi
|
 | Filet de bou a la mantega Cafè de Paris
|
 | Filet de poltre a la salsa de ceps
|
 | Filet de porc a la planxa amb salsa cafè de París i pebrots de Padrón
|
 | Filet de vaca gallega a la sal
|
 | Filet de vedella a la planxa
|
 | Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
|
 | Filet de vedella a la sal
|
 | Filet de vedella amb foie fresc a la salsa de porto
|
 | Filet de vedella amb foie fresc, xampinyons i salsa Oporto
|
 | Filets de gall dindi amb crema de piquillos i espàrrecs bladers
|
 | Filets de pit de pollastre amb hortalisses
|
 | Filets de pit de pollastre amb samfaina
|
 | Flamenquins
|
 | Fricandó amb rossinyols
|
 | Fricandó de galta de poltre
|
 | Fricandó de galta de poltre ecològic amb cremós de patata
|
 | Fricandó de vedella amb bolets de temporada
|
 | Fricandó de vedella i camagrocs
|
 | Gall dindi a la planxa amb arròs saltejat amb verdures i hotalisses
|
 | Galta de poltre desossada a la cassola
|
 | Galta de poltre ecològic confitada
|
 | Galta de porc a la cassola al vi negre amb patates fregides
|
 | Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada
|
 | Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga
|
 | Galta de vedella desossada i guisada amb bolets
|
 | Galta de vedella ecològica rostida
|
 | Galta de vedella guisada al porto amb encenalls de mousse de foie
|
 | Galtes de porc a la brasa
|
 | Galtes de porc al forn amb patates
|
 | Galtes de porc al forn amb salsa de vi negre amb parmentier de pastanaga
|
 | Galtes de porc al vi negre
|
 | Galtes de porc desossades al forn al vi negre amb parmentier trufada
|
 | Galtes de porc rostides
|
 | Garrí segovià al forn
|
 | Garrinet rostit al forn
|
 | Graellada de carn excepcional
|
 | Guatlles en escabetx
|
 | Guatlles escabetxades
|
 | Guatlles rostides amb hortalisses i poma
|
 | Guisat d'espatlla de cèrvol amb crema de castanyes i puré de moniato
|
 | Guisat de botifarra amb bolets , patates i olivada
|
 | Guisat de pollastre de pagès amb prunes seques i orellanes seques
|
 | Hamburguesa casolana de poltre del Ripollès amb escalivada
|
 | Hamburguesa casolana de vedella
|
 | Hamburguesa casolana de vedella amb ceba confitada i salsa de foie
|
 | Hamburguesa de ceba i pollastre a la planxa amb hortalisses i bolets
|
 | Hamburguesa de vedella amb rossinyols i llit de patata
|
 | Lacón a la gallega
|
 | Lacón a la gallega amb patates
|
 | Lacón amb grelos o sol
|
 | Lacón amb patates
|
 | Lasanya de pollastre i carbassó
|
 | Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet
|
 | Llata de poltre amb cama-secs
|
 | Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques
|
 | Llengua de vedella en escabetx o salsa de carn
|
 | Lletons ( mollejas ) a la planxa
|
 | Llom arrebossat amb pebrots del piquillo i formatge ratllat
|
 | Llom baix de vaca gallega de 7 anys a la brasa
|
 | Llom de bou amb patata i mostassa
|
 | Llom de porc ecològic arrebossat
|
 | Llom de porc rostit al forn
|
 | Magret d'ànec a la mel amb puré de castanyes
|
 | Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada
|
 | Magret d'ànec amb cireres saltejades i el seu suc
|
 | Magret d'ànec amb escalivada
|
 | Magret d'ànec amb fruits del bosc
|
 | Magret d'ànec fregit amb hortalisses, xampinyons i arròs blanc sense salsa
|
 | Magret d’ànec farcit de foie
|
 | Mandonguilles a la cassola
|
 | Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
|
 | Mandonguilles amb salsa de tomàquet
|
 | Mandonguilles amb sípia i pèsols
|
 | Mandonguilles casolanes
|
 | Mandonguilles casolanes a la cervesa negra
|
 | Mandonguilles de vedella amb samfaina
|
 | Mandonguilles grans de vedella a la cassola
|
 | Medallonets de cua de bou desossada amb patata trufada i mozzarella fumada
|
 | Medallonets de cua de bou desossada amb patata trufada, codony i mozzarella fumada
|
 | Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins
|
 | Melós de vedella amb parmentier de patata i tòfona
|
 | Mitjana de bou a la planxa
|
 | Mitjana de bou a la brasa
|
 | Mitjana de vedella a la brasa
|
 | Mitjana de vedella a la brasa
|
 | Mitjanes de cabrit lletó amb patates saltejades amb alls tendres i ceba
|
 | Morro de porc fregit
|
 | Morro i botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet
|
 | Orella de porc a la flama amb cremós de celerí
|
 | Ossobuco amb puré de patata
|
 | Ossobuco de vedella guisat
|
 | Parmentier de cua de vedella
|
 | Patates d'Olot
|
 | Perdiu a la vinagreta
|
 | Perdiu de caça estofada amb farcellets de col farcits de carn picada
|
 | Perdiu de granja en escabetx
|
 | Perdius de caça a la vinagreta
|
 | Pernilets de pollastre rostits al forn amb bolets i patates
|
 | Peu de porc a la planxa amb patates fregides
|
 | Peus de porc a la brasa
|
 | Peus de porc a la brasa
|
 | Peus de porc a la catalana
|
 | Peus de porc amb bledes i pèsols
|
 | Peus de porc amb bolets
|
 | Peus de porc amb cargols
|
 | Peus de porc amb cargols
|
 | Peus de porc amb fesols
|
 | Peus de porc amb naps negres i cigrons
|
 | Peus de porc amb tòfones de Morella
|
 | Peus de porc desossats amb samfaina
|
 | Peus de porc estofats amb escamarlans i pesols extrafins
|
 | Peus de porc guisats amb calamars farcits
|
 | Peus de porc guisats amb escamarlans i cigrons menuts
|
 | Peus de porc guisats amb hortalisses
|
 | Peus de porc guisats amb llenegues
|
 | Peus de porc guisats amb ou dur
|
 | Peus de porc sense feina
|
 | Picantó a la planxa amb patates fregides
|
 | Picantó rostit a la cocotte
|
 | Picantó rostit al forn amb patates fregides
|
 | Pintada rostida amb peres i salsitxes
|
 | Pit de pollastre a la crema de curri
|
 | Pit de pollastre a la soja i romaní
|
 | Ploma de porc en adob a la planxa
|
 | Pollastre a l'allet
|
 | Pollastre a l'ast
|
 | Pollastre a la cassola amb girgoles i herbes aromàtiques
|
 | Pollastre a la cervesa
|
 | Pollastre a la Thailandesa
|
 | Pollastre al cava
|
 | Pollastre al curri
|
 | Pollastre al curri
|
 | Pollastre amb calçots "a la papillota"
|
 | Pollastre amb salsafins
|
 | Pollastre de granja amb escamarlans
|
 | Pollastre de pagès a la brasa
|
 | Pollastre de pagés a la brasa
|
 | Pollastre de pagès a la brasa
|
 | Pollastre de pagès a la cassola
|
 | Pollastre de pagès amb albergínia i salsa de fredolics
|
 | Pollastre de pagés amb escamarlans i calamar
|
 | Pollastre de pagès amb gambes
|
 | Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
|
 | Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
|
 | Pollastre de pagès farcit a l'estil Rossella
|
 | Pollastre de pagès rostit amb prunes
|
 | Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses
|
 | Pollastre escabetxat amb hortalisses
|
 | Pollastre farcit de salsitxes, prunes i pinyons
|
 | Pollastre marinat amb hortalisses
|
 | Pollastre Ras el Hanout
|
 | Pollastre rostit
|
 | Pollastre rostit al cava amb bolets
|
 | Pollastre rostit en cocotte
|
 | Pollastres desossats farcits al forn
|
 | Poltre a la pedra
|
 | Roast beef d'ànec amb puré de patates al forn
|
 | Roast beef de vedella amb salsa Cafè de París
|
 | Roast-beef amb compota de poma i oli de fruits secs
|
 | Rosbif de vedella
|
 | Rostit de braó de xai amb guarnició
|
 | Rostit de contracuixes de pollastre
|
 | Rostit de gall dindi amb herbes de Provença
|
 | Rostit de pollastre amb fruits secs
|
 | Rotllet de pollastre desossat i farcit
|
 | Secret de porc ibèric a la planxa amb patates fregides
|
 | Secret de porc ibèric a la planxa amb escalivats
|
 | Sobrecuixes de pollastre amb samfaina
|
 | Steak tàrtar amb toc de burrata
|
 | Steak tàrtar de vedella
|
 | Steak Tàrtar de Vedella
|
 | Steak tartar de vedella
|
 | Steak tartar fet sobre gel picat
|
 | Tagín de xai amb cuscús
|
 | Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma
|
 | Tall rodó de vedella amb shiitakes
|
 | Tallada de poltre amb mostassa a l'antiga i patates fregides
|
 | Tàrtar de tonyina amb guacamole
|
 | Terrina d'oca a l'estil "Royal"
|
 | Terrina de llebre marcada amb ceba i mantega
|
 | Tira de vedella a la planxa amb salsa ximixurri
|
 | Trio de botifarres ( roquefort ,pebre verd i pebrot escalivat ) amb escalivada
|
 | Vedella amb bolets
|
 | Vedella amb bolets
|
 | Vedella amb bolets
|
 | Vedella amb bolets variats
|
 | Ventre de porc macerat
|
 | Vitello tonnato (vedella amb salsa de tonyina)
|
 | Wok de gall dindi amb hortalisses
|
 | Xai a la brasa amb mongetes del ganxet
|
 | Xai a la planxa amb mongetes del ganxet
|
 | Xai al forn amb pebrots i patates
|
 | Xai amb carxofes arrebossades
|
 | Xai amb samfaina
|
 | Xai de llet o lletó rostit
|
 | Xampinyons al forn amb salsa ragú, formatge gorgonzola i parmesà
|
 | Xurrasco a la planxa amb salsa ximixurri
|
 | Xurrasco de poltre a la brasa amb patates fregides
|
|
 | " Centolla " gallega cuita
|
 | "Salpicon" de Marisc
|
 | Anxoves de l'Escala amb formatge d'ovella i melmelada de tomàquet cireró
|
 | Arengades amb pa amb tomàquet
|
 | Assortiment de peixet fregit
|
 | Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc
|
 | Bacallà a la "llauna" amb llit de patates
|
 | Bacallà a la basca
|
 | Bacallà a la cassola amb panses, carxofes i ou dur
|
 | Bacallà a la llauna
|
 | Bacallà a la llauna amb hummus de cigrons
|
 | Bacallà a la mexicana
|
 | Bacallà a la muselina d'all gratinat sobre llit de salsa de tomàquet
|
 | Bacallà a la muselina d’all
|
 | Bacallà a la planxa amb bròquil i maionesa al curri
|
 | Bacallà a la planxa amb patates i carbassó
|
 | Bacallà a l’allet
|
 | Bacallà al forn amb gambes i alls confitats
|
 | Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo
|
 | Bacallà al forn amb patates i ceba
|
 | Bacallà al forn amb verdures/hortalisses
|
 | Bacallà al pil pil amb gules saltades
|
 | Bacallà al pil pil amb patates i cols de Brussel·les
|
 | Bacallà al Roquefort
|
 | Bacallà amb pèsols, patates i salsa de pebrot vermell
|
 | Bacallà amb ceba caramel·litzada i mongetes seques
|
 | Bacallà amb ceba, panses i pinyons
|
 | Bacallà amb cigrons i col blanca
|
 | Bacallà amb cruixent de plàncton marí i samfaina
|
 | Bacallà amb figues tot confitat
|
 | Bacallà amb herbes provençals i verdures-hortalisses
|
 | Bacallà amb mongetes seques amb emulsió d’all i julivert
|
 | Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols
|
 | Bacallà amb patates
|
 | Bacallà amb patates i salsa d’alls tendres
|
 | Bacallà amb pèsols ofegats
|
 | Bacallà amb salsa de garota
|
 | Bacallà amb salsa de tomàquet natural
|
 | Bacallà amb samfaina
|
 | Bacallà amb samfaina
|
 | Bacallà amb taronja
|
 | Bacallà amb tomàquet i arròs blanc
|
 | Bacallà amb tomàquet i carxofa
|
 | Bacallà amb tomàquet i ou dur
|
 | Bacallà amb tripes de vedella i cigrons
|
 | Bacallà bullit amb patata i ceba
|
 | Bacallà confitat amb espinacs i salsa de tomàquet
|
 | Bacallà confitat amb llit de samfaina
|
 | Bacallà confitat amb melmelada de tomàquet, amb allioli i panses
|
 | Bacallà confitat amb parmentier de patata , espinacs, espàrrecs frescos i olivada
|
 | Bacallà confitat amb salsa de safrà
|
 | Bacallà confitat amb salsa de safrà
|
 | Bacallà confitat amb “ensaladilla” russa i musclos
|
 | Bacallà de Quaresma
|
 | Bacallà fregit amb salsa de tomàquet
|
 | Bacallà fresc guisat al forn amb fumet
|
 | Bacallà fresc rostit amb suquet de patates
|
 | Bacallà gratinat amb muselina d'alls
|
 | Bacallà gratinat amb panses i ou dur
|
 | Bescoll o clatell de lluç escaldadet amb allets i bitxo
|
 | Besuc al forn
|
 | Besuc al forn amb patates, alls i bitxo.
|
 | Bombons de bacallà amb mel i llimona
|
 | Bonítol a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques fresques
|
 | Bonítol amb hummus de cigrons i olivada
|
 | Bonitol en escabetx
|
 | Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
|
 | Bou de mar bullit
|
 | Broqueta de calamar
|
 | Bullit de cua de rap, lluç i calamar amb patates i ceba
|
 | Bunyols de bacallà
|
 | Cabra de mar a la gallega
|
 | Caçó o mussola a la marinera
|
 | Caella (tintorera) amb pebrots verds i salsa de "piquillo"
|
 | Calamar amb macarrons i pèsols
|
 | Calamar farcit de cranc
|
 | Calamar fresc a la planxa
|
 | Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert
|
 | Calamars d’Arenys a la planxa amb fesols de l'ull negre o escurçatites
|
 | Calamars guisats amb llagostins i musclos
|
 | Calamars "a la bruta" amb carxofes
|
 | Calamars a l'andalusa
|
 | Calamars a la paella amb salsa de poma al cava
|
 | Calamars a la planxa amb all i julivert
|
 | Calamars a la planxa amb ceba caramel·litzada i escalivada amb emulsió d'all i julivert
|
 | Calamars a la planxa amb hortalisses i xampinyons
|
 | Calamars a la planxa encebats amb all i julivert i favetes
|
 | Calamars a la romana
|
 | Calamars a la romana
|
 | Calamars a la romana
|
 | Calamars al rom
|
 | Calamars al vi blanc amb patates
|
 | Calamars amb ceba confitada
|
 | Calamars amb pèsols del Maresme
|
 | Calamars amb salsa picant i patates
|
 | Calamars de potera a la bruta
|
 | Calamars farcits
|
 | Calamars farcits amb escamarlans
|
 | Calamars farcits amb les seves potes i aletes, ou dur, tonyina fresca i ceba
|
 | Calamars farcits guisats amb patates senceres
|
 | Calamars frescos a l'andalusa
|
 | Calamars frescos arrebossats.
|
 | Calamars guisats amb carxofes, faves i cloïsses
|
 | Calamars planxa amb tabulé
|
 | Calamars saltats amb pastanaga i carbassó
|
 | Calamarsets saltats amb mongetes seques
|
 | Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada
|
 | Caldereta de llagosta
|
 | Caldereta de peix sense patates
|
 | Calet (besuc de la piga negra) amb gall de Sant Pere al forn
|
 | Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
|
 | Calet o besuc de la piga negra a la planxa
|
 | Cargols de mar bullits a la vinagreta
|
 | Cargols de punxes (canyailles)
|
 | Cargols punxencs amb vinagreta
|
 | Carpaccio de bacallà
|
 | Carpaccio de bacallà amb olivada
|
 | Carpaccio de gambes amb olivada
|
 | Carpaccio de llagostins a l’aroma de tòfona
|
 | Carpacció de salmó
|
 | Carpaccio de salmó
|
 | Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert
|
 | Cassola de gambes a l'allet
|
 | Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses
|
 | Cassoleta de popets amb llenegues negres
|
 | Cassoleta de xipironets saltats sobre llit de patata
|
 | Cerviola o círvia al forn
|
 | Ceviche de corball
|
 | Ceviche de peix blanc
|
 | Ceviche peruà de corball
|
 | Clatell ( cogote ) de lluç rostit amb verdures
|
 | Cloïsses a la crema de gin Xoriguer
|
 | Cloïsses a la sidra
|
 | Cloïsses al vapor al forn de brasa amb emulsió d’all i julivert
|
 | Cloïsses al vi
|
 | Coca de sardines
|
 | Cocotxes de bacallà al pil - pil
|
 | Cocotxes de bacallà al pil pil amb gules i cloïsses
|
 | Cocotxes de bacallà al pil pil amb llit de patates
|
 | Cocotxes de lluç al pil pil
|
 | Congre amb ceba i pebrot vermell
|
 | Congre fregit amb cúrcuma
|
 | Corball al forn a l'aroma de fonoll
|
 | Corball amb carxofes i salsa d’algues
|
 | Corball amb salsa de ceba i fonoll
|
 | Corball de roca al forn amb llit de patates, ceba i tomàquet
|
 | Corball de roca al forn amb patates
|
 | Corvina en escabetx
|
 | Cranques al vi
|
 | Crema de llamàntol
|
 | Croquetes de bacallà
|
 | Croquetes negres de calamars
|
 | Cua de lluç bullida amb patates
|
 | Cua de lluç bullida amb una patata
|
 | Cua de rap amb patates
|
 | Cues de rap al forn amb patates, gambes o llagostins i la seva salsa
|
 | Cueta de rap amb salsa verda, musclos i gamba vermella
|
 | Cuetes de rap al forn amb patates i hortalisses
|
 | Daus de bacallà amb tomàquet, ou de guatlla i pebrots del Padró
|
 | Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses
|
 | Delícies de rap en salsa verda
|
 | Déntol d'Arenys a la planxa
|
 | Déntol o dentó al forn
|
 | Encenalls de sípia saltejats amb verdures, hortalisses i shiitake
|
 | Escalopins de rap a la planxa amb favetes saltejades i panxeta amb salsa de cava
|
 | Escamarlans de platja saltejats
|
 | Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
|
 | Escopinyes al vapor amb salsa de romesco
|
 | Escórpora a la planxa
|
 | Escórpora al forn
|
 | Escórpora al forn amb patates
|
 | Espet macerat
|
 | Esqueixada de bacallà
|
 | Esqueixada de bacallà
|
 | Estofat de calamar amb patates i pèsols
|
 | Estofat de calamars a rodanxes amb pèsols
|
 | Estofat de sèpia amb patates i pèsols
|
 | Estofat de sípia amb patates i pèsols
|
 | Farcellets de llobarro amb salsa de trompetes de la mort i xips d'espinacs
|
 | Favetes amb popets
|
 | Favetes amb xipironets
|
 | Fideuà
|
 | Fideuà de marisc
|
 | Filet de mero a la papillota amb hortalisses
|
 | Filets d'orada al forn amb escamarlans
|
 | Filets de llobarro a la planxa amb gnoquis amb maionesa d'estragó
|
 | Filets de lluç amb herbes aromàtiques i pebre vermell dolç
|
 | Filets de lluç amb salseta de vermut i escopinyes
|
 | Filets de verat a la planxa amb juliana de verdures
|
 | Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre
|
 | Gall de Sant Pere a la planxa
|
 | Gamba de Palamós amb salsa bearnesa
|
 | Gambes a la planxa volta i volta
|
 | Gambes a la sal
|
 | Gambes al forn amb all i julivert
|
 | Gambes amb gules
|
 | Gambetes de la platja d’Arenys saltejades amb all i una mica de julivert
|
 | Gambots al cava
|
 | Garoines crues ( erizo de mar )
|
 | Garoines o garotes gratinades al cava Brut Nature
|
 | Garota o eriçó de mar amb la seva carn i salsa de gambes
|
 | Garotes i pèsols amb parmentier de patata
|
 | Hamburguesa casolana de salmó, anet i poma amb xips de carxofa
|
 | Hamburguesa de peix amb salsa de piquillos i sèsam
|
 | Lagostins frescos bullits
|
 | Lioneses de bacallà
|
 | Llagosta salvatge d’Arenys a la planxa
|
 | Llamàntol a la brasa de carbó d'alzina
|
 | Llamàntol a la planxa
|
 | Llamàntol a l’estil coreà
|
 | Llamàntol bullit amb herbes aromàtiques
|
 | Llamàntol bullit amb salsa de romesco amb toc de mostassa
|
 | Llamàntol bullit amb salsa de romesco amb toc de mostassa
|
 | Llamàntols bullits
|
 | Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans
|
 | Llenguado a la planxa
|
 | Llenguado al forn
|
 | Llenguado al forn amb salsa d'escamarlans
|
 | Llenguado salvatge a la planxa
|
 | Llobarro a la planxa
|
 | Llobarro a la sal amb espàrrecs i carxofes
|
 | Llobarro a la salsa d'anxoves
|
 | Llobarro al forn
|
 | Llobarro al forn
|
 | Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates
|
 | Llobarro al forn amb patates
|
 | Llobarro al forn amb patates i gambes
|
 | Llobarro al forn amb patates, ceba i tomàquet
|
 | Llobarro amb patates, ceba i vi blanc sec
|
 | Llobarro amb verdures
|
 | Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs
|
 | Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
 | Llobarro salvatge al forn amb patates
|
 | Llom de bacallà a la brasa o planxa amb escalivats
|
 | Llom de bacallà a la planxa
|
 | Llom de bacallà al forn
|
 | Llom de bacallà micuit amb parmentier de carbassa i saltejat de rossinyols
|
 | Llom de corball de roca a la planxa amb espinacs
|
 | Llom de lluç al forn amb pèsols i botifarra negra
|
 | Llom de lluç amb patates, alls i bitxo
|
 | Llom de lluç amb trompetes de la mort i escamarlans amb salsa al cava
|
 | Llom de mero a la crema d'anxoves
|
 | Llom de salmó amb pebrot vermell escalivat
|
 | Lloms de llobarro al forn
|
 | Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques
|
 | Lluç amb parmentier de patata
|
 | Lluç a l'esquena
|
 | Lluç a la basca
|
 | Lluç a la basca
|
 | Lluç a la biscaïna amb llagostins
|
 | Lluç a la cassola amb tomàquet
|
 | Lluç a la donostiarra
|
 | Lluç a la marinera amb musclos i escopinyes
|
 | Lluç a la muselina d'alls
|
 | Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco
|
 | Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons
|
 | Lluç al forn amb làmines de carxofa, porro i tomàquet natural
|
 | Lluç al forn amb patates i xampinyons
|
 | Lluç al forn amb saltat de verdures i hortalisses
|
 | Lluç al forn amb verdures i cloïsses
|
 | Lluç al forn amb verdures saltejades
|
 | Lluç al microones
|
 | Lluç al vapor amb hortalisses
|
 | Lluç al vapor amb salsa verda
|
 | Lluç al vi blanc amb llagostíns
|
 | Lluç amb crema de moniato i all tendre
|
 | Lluç amb escalivada i salsa tàrtara
|
 | Lluç amb gratinat de patates
|
 | Lluç amb papillota de verdures/hortalisses
|
 | Lluç amb sopa d’espàrrecs blancs i mongeta verda
|
 | Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat
|
 | Lluç fresc al microones amb cúrcuma, orenga i alfàbrega
|
 | Lluç fresc bullit amb alls i julivert sec
|
 | Lluç fresc bullit amb alls i orenga
|
 | Lluç fresc enfarinat i fregit
|
 | Lluç, bròquil, fonoll i rossinyols
|
 | Lluç, patata i salsa Rouille
|
 | Llucets amb pèsols i rossellones
|
 | Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc
|
 | Llucets d’Arenys fregits
|
 | Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa
|
 | Maires fregides
|
 | Maragota amb crema d'ametlles i fonoll
|
 | Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)
|
 | Marmitako
|
 | Marmitako de tonyina
|
 | Mero a la planxa amb oli picant, gambetes i parmentier de patata
|
 | Mero al forn amb pèsols i salsa de gambes
|
 | Mero amb salsa de vermut i safrà amb ametlles
|
 | Moll ( roger ) només bullit
|
 | Moll (roger) gran bullit
|
 | Moll de roca o roger bullit amb all i julivert
|
 | Mòllera roquera al forn amb marisc d’acompanyament
|
 | Molls amb crema de musclos i porros
|
 | Molls o rogers a la planxa
|
 | Morralla de peix d’Arenys fregida
|
 | Morro de bacallà a la mel, gratinat amb allioli de codony
|
 | Morro de bacallà al vapor amb patates i romesco
|
 | Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony
|
 | Morro de bacallà amb parmentier de patata i pebrot vermell escalivat
|
 | Morro de bacallà amb salsa de romesco i allioli gratinat
|
 | Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada
|
 | Morro de bacallà confitat amb llit de cremós de patata
|
 | Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats
|
 | Musclos a la francesa
|
 | Musclos a la marinera
|
 | Musclos a la planxa amb salsa d'all i julivert
|
 | Musclos a la vinagreta
|
 | Musclos al vapor fets en forn de brasa
|
 | Musclos amb salsa verda
|
 | Musclos amb vinagreta d’hortalisses
|
 | Musclos amb vinagreta d’hortalisses
|
 | Musclos de roca al vapor amb salsa picant
|
 | Musclos i cloïsses a la marinera
|
 | Mussola a la planxa amb escalivada i carxofa
|
 | Mussola al cava amb cloïsses i pèsols
|
 | Mussola o caçó amb parmentier i crema de marisc
|
 | Navalles a la planxa
|
 | Nècores bullides
|
 | Orada a la sal
|
 | Orada al forn
|
 | Orada al forn amb fonoll, tomàquet i cremós de patata
|
 | Orada al forn amb llit de patata a la donostiarra
|
 | Orada al forn amb tomàquet i ceba
|
 | Orada amb fredolics i brots d'anisats
|
 | Orada amb salsa de mantega blanca i verdures
|
 | Orada del port de Llançà al forn amb patata i ceba
|
 | Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes
|
 | Orada salvatge a la planxa o brasa amb herbes aromàtiques
|
 | Orada salvatge al forn
|
 | Orades salvatges al forn
|
 | Ostres amb salsa Ponzu i ous de salmó
|
 | Ostres vives
|
 | Ostres vives especials de Gillardeau
|
 | Paella de llamàntol
|
 | Pagells fregits amb escalivada
|
 | Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques
|
 | Pagre farcit de botifarra negra amb verdures
|
 | Papillote de salmó amb verdures/hortalisses
|
 | Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí
|
 | Pebrots del piquillo farcits de bacallà
|
 | Pegedilles ( lapas ) a la planxa ( plat de les Illes Canàries )
|
 | Pegellides a la planxa o brasa
|
 | Peix a la Rigamonti
|
 | Peix arrebossat
|
 | Peix espasa (emperador) amb fonoll i pesto de tomàquet sec
|
 | Peix espasa a la planxa amb emulsió d’all i julivert
|
 | Peix espasa a la planxa amb parmentier de patata i emulsió d'all i julivert
|
 | Peix espasa amb carbassa confitada
|
 | Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa
|
 | Peix espasa fresc amb verduretes i escamarlà
|
 | Peix espasa o emperador a la planxa amb emulsió d'all i julivert
|
 | Peix llimona o seriola a la maionesa
|
 | Percebes cuits
|
 | Petxines (zamburiñas) a la planxa
|
 | Petxines (zamburiñas) farcides
|
 | Pop a la brasa o planxa amb pebrots del Padron
|
 | Pop a la cassola amb patates
|
 | Pop a la gallega
|
 | Pop a la gallega
|
 | Pop a la planxa amb parmentier de patata
|
 | Pop a la planxa amb patates a rodanxes
|
 | Pop brasejat a l'oli de pebre vermell de la Vera
|
 | Pop d’Arenys amb patates i pebre vermell
|
 | Pop tallat tipu " a feira " a la cassola amb patates i pebrot escalivat
|
 | Popets amb ceba i arròs blanc
|
 | Popets de platja a la planxa
|
 | Popets d’Arenys saltejats
|
 | Popets encebats amb patates
|
 | Popets estofats amb patates
|
 | Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques
|
 | Popets i tonyina guisats amb xirles i patates
|
 | Rap a l'all cremat
|
 | Rap a la marinera
|
 | Rap a la marinera
|
 | Rap a la marinera amb cloïsses
|
 | Rap a la mostassa
|
 | Rap a la planxa amb all i julivert
|
 | Rap a la planxa amd tempura de verdures
|
 | Rap allagostat amb pimentón de la Vera i patata poché
|
 | Rap amb escamarlans i cloïsses
|
 | Rap amb gambes i escamarlans
|
 | Rap amb gambes i gules
|
 | Rap amb gambes i musclos
|
 | Rap amb muselina d'all i patates
|
 | Rap rostit amb cansalada fumada i crema de trompetes de la mort
|
 | Rapet espatarrat
|
 | Remenat de salmó
|
 | Rèmol al forn
|
 | Rodanxa de lluç al forn
|
 | Rodanxes de bacallà skrei a la planxa amb tomàquet raf
|
 | Rodanxes de lluç a la marinera
|
 | Rodanxes de lluç congelat al microones amb fonoll i altres espècies
|
 | Rodanxes de tentacle de pop amb patates i pebrot escalivat
|
 | Rogers ( molls ) a la brasa
|
 | Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón
|
 | Rossellones a la marinera
|
 | Rossinyols amb escamarlans
|
 | Salmó a la planxa
|
 | Salmó al cava
|
 | Salmó al forn
|
 | Salmó al forn amb patates
|
 | Salmó al forn amb salsa de vermut blanc, safrà i espaguetis negres
|
 | Salmó al vapor amb salsa de mango
|
 | Salmó amb hortalisses sobre llit de patata
|
 | Salmó amb toc de planxa, hortalisses i soja
|
 | Salmó amb trinxat i espinacs frescos
|
 | Salmó en salsa de cítrics amb daus de carbassa
|
 | Salmó fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
 | Salmó fresc amb herbes aromàtiques
|
 | Salpicó de pop i musclos de roca
|
 | Sard reial al forn
|
 | Sardines a la planxa
|
 | Sardines en escabetx
|
 | Sardines en escabetx
|
 | Sards al forn amb patates i ceba
|
 | Sarsuela
|
 | Sarsuela de rap
|
 | Sarsuela de rap amb musclos i cloïsses
|
 | Sashimi de salmó i tonyina semi cru
|
 | Seitó fregit
|
 | Seitons adobats en vinagre
|
 | Seitons amb salsa de tomàquet
|
 | Seitons en vinagre
|
 | Seitons fregits amb samfaina
|
 | Seitons marinats amb vinagre i tomàquet
|
 | Sèpia ( sípia ) gran i fresca a la planxa
|
 | Sèpia amb patates i pèsols
|
 | Sepietes a la bruta
|
 | Sepionets a la bruta
|
 | Sepionets a la bruta amb cigronets
|
 | Sepionets saltats amb la seva tinta i parmentier de patata
|
 | Sípia a la planxa amb all i julivert
|
 | Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons
|
 | Sípia amb pèsols
|
 | Sípia amb quinoa, pebrot groc escalivat i la seva tinta
|
 | Sípia amb sobrassada
|
 | Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates
|
 | Sípia en la seva tinta amb quinoa
|
 | Sípia guisada amb escopinyes i pèsols
|
 | Sonsos fregits
|
 | Sorell a la planxa amb rave, albergínia escalivada i salsa tártara
|
 | Supremes de lluç a la cassola
|
 | Supremes de lluç al forn amb llit de patata i ceba
|
 | Supremes de lluç amb picada catalana i tempura d'hortalisses
|
 | Supremes de lluç en llit de patates
|
 | Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds
|
 | Suquet d'anguiles amb patates
|
 | Suquet d'orada amb carxofes i cloïsses
|
 | Suquet de corball amb carxofes i cloïsses
|
 | Suquet de molla o mòllera o bròtola
|
 | Suquet de molls i llucets
|
 | Suquet de mussola o caçó
|
 | Suquet de peix a l'estil de Cadaqués
|
 | Suquet de peix a la manera de la Rosa Galí
|
 | Suquet de peix i marisc fresc
|
 | Suquet de rap
|
 | Suquet de rap amb herbes aromàtiques fresques
|
 | Suquet de rap amb patates
|
 | Suquet de rap amb rossinyols de Collsacreu Arenys de Munt (Maresme)
|
 | Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps
|
 | Tapa de pa amb tomàquet i " anchodines "
|
 | Tàrtar de llobarro
|
 | Tàrtar de salmó
|
 | Tàrtar de salmó
|
 | Tàrtar de salmó amb alvocat i tomàquet
|
 | Tàrtar de tonyina macerada i mango
|
 | Tàrtar de tonyina marinat amb gingebre, ceba i soja
|
 | Tataki de salmó amb sésam i soja amb juliana de verdures
|
 | Tataki de tonyina
|
 | Tataki de tonyina amb cous cous
|
 | Tataki de tonyina amb juliana de verdures i sésam
|
 | Tauró a la planxa
|
 | Tentacle de pop a la planxa amb all i oli de mango
|
 | Tentacle de pop a la planxa amb patata bullida a l’oli picant
|
 | Tires de sípia amb juliana de verduretes a la salsa de soja
|
 | Tires de sípia fregides
|
 | Tomàquet amb freses de llobarro amanides
|
 | Tonyina a la planxa amb fons de tomàquet natural
|
 | Tonyina a la planxa amb samfaina
|
 | Tonyina a la planxa amb verduretes a la soja
|
 | Tonyina amb hortalisses, verdures, soja i mel
|
 | Tonyina macerada amb salsa de soja
|
 | Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures
|
 | Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja
|
 | Tripa de bacallà amb carxofes
|
 | Tronc de lluç a la basca amb espàrrecs, ou dur i pèsols
|
 | Tronc de lluç a la donostiarra
|
 | Tronc de lluç a la donostiarra amb llit de patates
|
 | Tronc de lluç a la planxa amb juliana de verdures
|
 | Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
|
 | Truita de riu asalmonada al forn
|
 | Truita de riu farcida de cansalada viada amb espàrrecs verds
|
 | Truita de riu farcida de pernil ibèric amb panses i pinyons
|
 | Truites de riu amb pernil i pinyons
|
 | Turbot a la brasa amb trompetes de la mort
|
 | Turbot a la planxa amb patata al caliu
|
 | Turbot al forn amb alls, bitxo i patates
|
 | Turbot al forn amb cloïsses i espàrrecs verds
|
 | Turbot al forn amb patates i ceba
|
 | Turbot amb crema de carxofes
|
 | Turbot amb suquet de cloïsses i espàrrecs verds
|
 | Turbot salvatge al forn
|
 | Turbot salvatge escaldat amb alls, bitxo i patates
|
 | Verat a la planxa fet “a l'espatlla"
|
 | Verat al forn amb musclos
|
 | Verat al forn sobre llit de patates
|
 | Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques
|
 | Verat amb crema d’albergínia fumada
|
 | Verat amb herbes aromàtiques al microones
|
 | Verat en escabetx
|
 | Verat escabetxat
|
 | Verat fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
|
 | Verat marinat al forn amb moniato
|
 | Verdura variada bullida amb truita de riu
|
 | Vieires a la planxa sobre parmentier de tòfona
|
 | Vieires planxa amb foie de l'Empordà i salsa teriyaki
|
 | Xipirons congelats saltejats
|
 | Xipirons encebats
|
 | Zamburinyes a la planxa
|
|
 | Assortiment de set formatges gratinats amb coulis de maduixes
|
 | Coca de Folgueroles amb ceba tendra, tomàquet, carbassó i mozzarela de búfala
|
 | Ou al niu
|
 | Ous al plat
|
 | Ous estrellats amb foie fresc
|
 | Ous ferrats amb hortalisses saltades
|
 | Ous ferrats amb sobrassada i mel
|
 | Ous ferrats de pagés
|
 | Ous ferrats de pagès
|
 | Ous ferrats de pagès
|
 | Ous ferrats ecològics amb foie fresc i a sota patates a rodanxes
|
 | Ous fregits amb gules i patates
|
 | Ous poché o escalfats amb crema d'espinacs i ceps
|
 | Ous remenats amb bolets
|
 | Ous remenats amb espàrrecs de marge
|
 | Ous remenats amb espàrrecs de marge i moixernons frescos de temporada
|
 | Pastís de truites
|
 | Patata i ceba, amb pernil ibèric i ou trencat
|
 | Remenat d'espàrrecs de marge, rovellons i gambetes
|
 | Remenat de bolets
|
 | Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba
|
 | Remenat de salmó
|
 | Truita a la paisana
|
 | Truita d'alls tendres
|
 | Truita d'espàrrecs de marge
|
 | Truita d'espàrrecs verds i alls tendres
|
 | Truita d'ous ecològics amb bolets de primavera i crema àcida de cabra acompanyada de pa de coca amb tomàquet i pernil ibèric
|
 | Truita de bacallà
|
 | Truita de bacallà a l'estil basc
|
 | Truita de bacallà a la catalana
|
 | Truita de calçots
|
 | Truita de camagrocs al perfum de romaní
|
 | Truita de carbassó
|
 | Truita de carxofa
|
 | Truita de moniato, pastanaga i ceba
|
 | Truita de patata i ceba
|
 | Truita de patata i ceba
|
 | Truita de patata, ceba i carbassó
|
 | Truita de patates i calçots
|
 | Truita de pomes del ciri
|
 | Truita de trompetes de la mort
|
 | Truita d’espinacs frescos amb patata i una mica de ceba
|
 | Truita d’espinacs, patata i cansalada viada
|
 | Truita d’espinacs, patata i ceba
|
 | Truita d’hortalisses
|
 | Truita d’hortalisses i altres productes de l'hort
|
 | Truita hortolana
|
 | Truita lletja de ceps
|
 | Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega
|
|
 | "Panna cotta"
|
 | Batut casolà de maduixots del Maresme
|
 | Bunyols de la Clareta la "gallega"
|
 | Carquinyolis amb moscatell.
|
 | Coca de Llavaneres
|
 | Crema de llimona
|
 | Flam d'ou de la iaia
|
 | Flam de cafè
|
 | Flam de cafè
|
 | Flam de mascarpone i melmelada
|
 | Gelat de Crema Catalana
|
 | Macedònia de fruites
|
 | Mel i mató
|
 | Pastís de mousse de llimona
|
 | Pastís de mousse de taronja
|
 | Pomes al forn
|
 | Pomes de "relleno"
|
 | Sopa de nectarines amb gelat de vainilla
|
 | Sorbet de llimona casolà
|
|
 | All i Oli sense rovell d'ou
|
 | Salsa de foie fresc
|
|
 | Batut verd de taronja, api i cogombre
|
|
 | Abrons de bedoll amb bull blanc de Camprodon
|
 | Albergínies a la parmesana
|
 | Albergínies amb parmesà i pebre roig de la Vera
|
 | Albergínies amb tonyina i formatge
|
 | Albergínies farcides de carn
|
 | Albergínies farcides de carn Bolonyesa i gratinades al forn
|
 | Albergínies farcides de carn i bolets amb salsa de ceps
|
 | Arròs integral amb cuixa de gall dindi
|
 | Bacallà amb cap i pota i cigrons
|
 | Bol de cigrons, shitakes i cansalada
|
 | Borratges amb cloïsses i arròs del Delta
|
 | Brandada de bacallà
|
 | Brandada de bacallà amb crema de pèsols
|
 | Braves de moniato amb pesto
|
 | Burrata amb tomàquet
|
 | Calamars farcits de carn picada i les seves potes
|
 | Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma
|
 | Canelons d'alberginia farcits d'ou dur i tonyina
|
 | Canelons de botifarra amb carxofes sense beixamel i amb encenalls de formatge
|
 | Canelons de brandada de bacallà amb salsa de mousse d’escalivada
|
 | Canelons de carn
|
 | Canelons de margalló i salmó fumat
|
 | Canelons de rostit
|
 | Canelons d’hortalisses i formatge
|
 | Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra
|
 | Cargols a la cassola amb xoriço
|
 | Cargols a la llauna
|
 | Cargols a les tres maneres: amb gratinat d'allioli, salsa de romesco i al pebre-sal
|
 | Cargols bovers bullits i amb salsa verda
|
 | Cargols bullits amb salsa vinagreta i/o allioli
|
 | Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega
|
 | Carpaccio de carbassó amb tomàquet i formatge a dauets i toc de pastanaga
|
 | Carpaccio de ceps
|
 | Carxofes amb pernil i encenalls de foie
|
 | Carxofes de temporada bullides
|
 | Cassoleta de peu de porc amb ou ferrat
|
 | Cassoleta de peu de porc desossat amb ou ferrat
|
 | Ceps amb rovell d'ou
|
 | Ceps saltats amb alls tendres
|
 | Ceps saltats amb alls tendres
|
 | Ceps saltejats amb alls tendres
|
 | Ceviche de gambes amb arròs, tomàquet, llima i wasabi
|
 | Cloïsses amb mongetes del ganxet
|
 | Coca de figues i foie
|
 | Coca de gambes i surimi
|
 | Coca de verdures amb arengada
|
 | Crema de fonoll amb puré de patata i rovell d’ou
|
 | Crep de pollastre de pagès gratinat
|
 | Croquetes de pollastre
|
 | Croquetes de pollastre rostit
|
 | Cuixes de pollastre amb sèpia i escamarlans
|
 | Empanada gallega típica
|
 | Empedrat de bacallà
|
 | Endívies amb carpaccio de vedella i toc de formatge
|
 | Endívies gratinades
|
 | Escalivada amb ou dur
|
 | Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves
|
 | Escudella i carn d’olla
|
 | Espàrrecs naturals verds a la planxa amb rulo de formatge de cabra amb ceba confitada
|
 | Espàrrecs verds envoltats de salmó fumat amb oli d'ànet, tomàquet italià sec i romesco
|
 | Estofat de patates amb shiitake
|
 | Farcellets de col amb carn picada i cama-secs
|
 | Farinetes (gachas en castellà)
|
 | Faves i pèsols guisats a la menta amb rap, gamba i crema de carbassa
|
 | Fideus a la cassola amb sípia
|
 | Fideus japonesos "Nyúmen" amb espardenyes i secret ibèric a la planxa
|
 | Flam d'alvocat i tonyina
|
 | Foie fresc amb crema de ceps
|
 | Foie fresc d’ànec amb crema de moniato
|
 | Foie gras d’ànec mi cuit
|
 | Foie micuit d’ànec casolà farcit de codony i arrebossat amb gra de blat de moro molt picat
|
 | Fredolics amb col i pastanaga
|
 | Galets farcits de rabassoles amb crema de ceps i formatge parmesà ratllat
|
 | Gírgoles a la planxa
|
 | Gírgoles de panical a la planxa
|
 | Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat
|
 | Hummus de cigrons amb verat en escabetx de llimona
|
 | Juliana d'hortalisses amb foie fresc a la planxa
|
 | Lacón amb tomàquet amanit
|
 | Lasanya sense pasta
|
 | Mar i muntanya de botifarra i xipironets
|
 | Milfulls de poma confitada i foie
|
 | Molles de pa del pastor
|
 | Mongetes verdes amb ou ferrat
|
 | Morro de porc a la brasa amb mongetes del ganxet
|
 | Múrgoles farcides amb carn d'ànec amb anxova
|
 | Múrgoles farcides de brandada de bacallà
|
 | Múrgoles o rabassoles a la crema foie
|
 | Niu de patata farcit de gules, gambetes saltades a l'allet i tomàquets secs amb terra cruixent de kikos
|
 | Nius de patata amb foie, ou fregit i pernil serrà
|
 | Ortigues de mar arrebossades
|
 | Ou estrellat amb niu de botifarra negra i patata al romaní amb encenalls de foie
|
 | Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa
|
 | Ous de reig saltejats amb botifarra negra
|
 | Pa amb tomàquet
|
 | Pa de pagès torrat amb pebrot escalivat i anxoves
|
 | Panellets de pinyons
|
 | Parmentier de patata amb ou escalfat amb cansalada de coll confitada i tòfona negra
|
 | Pastís d'escalivada amb formatge de cabra
|
 | Pastís de patata i carn
|
 | Patates amb rossinyols, xoriço, botifarra i olivada
|
 | Patates braves
|
 | Patates enmascarades amb ou ferrat
|
 | Patates farcides de carn
|
 | Patates farcides de carn
|
 | Paté de campanya fet a casa
|
 | Pebrots del piquillo farcits de gambetes
|
 | Pebrots verds farcits amb botifarra de perol i calamar
|
 | Pèsols ofegats amb calamar farcit d'hortalisses
|
 | Pizza casolana amb verdures
|
 | Pizza d'hortalisses i altres
|
 | Plat de pernil ibèric de gla amb pa i tomàquet
|
 | Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga
|
 | Pomes del ciri bullides
|
 | Pomes del ciri farcides. “ Relleno ”
|
 | Quinoa amb hortalisses
|
 | Quinoa amb verdures-hortalisses i our dur
|
 | Rabassoles farcides de foie amb salsa de ceps
|
 | Rossinyols amb patates emmascarades
|
 | Rossinyols saltats amb botifarra blanca, negra i julivert
|
 | Rossinyols saltats amb favetes i alls tendres
|
 | Rossinyols saltejats amb favetes i alls tendres
|
 | Rotllets de carbassó farcits amb cranc, tonyina, mascarpone i oliva verda
|
 | Rotllets de mortadela italiana farcits amb mascarpone, rúcula, ceba caramel·litzada i tomàquets secs
|
 | Rovellons a la brasa
|
 | Rovellons d'Arenys de Munt amb all i julivert
|
 | Rovellons del terme d'Arenys de Munt a la brasa
|
 | Rovellons o pinetells a la planxa amb picada d'all i julivert
|
 | Rovellons, dels pins d’en Mir d’Arenys de Munt, gratinats al forn amb all
|
 | Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes
|
 | Saltejat de bolets
|
 | Saltejat de bolets variats
|
 | Shiitake saltejats amb hortalisses i verdures
|
 | Sípia amb mandonguilles
|
 | Tapeta de pa amb tomàquet , " morcilla " i ou de guatlla fregit
|
 | Tàrtar vegetarià
|
 | Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat
|
 | Timbal de puré de patata amb hortalisses
|
 | Timbal de rovellons, camagrocs i rossinyols amb parmentier de moniato i ou de guatlla
|
 | Timbal d’albergínia, brandada de bacallà i bolets variats
|
 | Torrades amb pebrot escalivat i anxoves
|
 | Trinxat de patata, ceps amb ou trencat i foie a la planxa
|
 | Tripa amb cigrons, xoriço i botifarra negra
|
 | Tripa amb cigrons menuts i sípia
|
 | Tripa amb cigrons, botifarra negra i xoriço
|
 | Tripa de vedella
|
 | Xampinyons farcits de carn amb salsa de mostassa
|
 | Xampinyons farcits de formatge asturià de Cabrales
|
 | Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge
|
 | Xucrut (en francès Choucroute)
|
 | Albergínia escalivada amb avellanes i formatge de cabra
|
|
 | Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol
|
Total: 1567 receptes.