|
| Alvocats al forn
|
| Amanida d'Arròs
|
| Amanida d'estiu amb cigrons i sardines de llauna
|
| Amanida d'ordi perlat amb espinacs i salmó fumat
|
| Amanida d'ou, pernil i raves
|
| Amanida de carabassa tèbia, amb formatge Tome
|
| Amanida de Cervela i Formatge
|
| Amanida de cigrons amb tirabecs
|
| Amanida de formatge i cervelat
|
| Amanida de formatge i salsitxa
|
| Amanida de llacets i pernil serra
|
| Amanida de mongetes
|
| Amanida de mongetes
|
| Amanida de mongetes tendres
|
| Amanida de pasta alemanya
|
| Amanida de pasta amb alberginia, formatge i salsa d'oliva
|
| Amanida de pasta amb cogombre i blat de moro
|
| Amanida de pasta amb pèsols
|
| Amanida de pasta amb tomàquets assecats al sol
|
| Amanida de pasta amb tonyina i blat de moro
|
| Amanida de pasta d'espirals de colors amb salsa de iogurt
|
| Amanida de pasta de petxines amb alfàbrega
|
| Amanida de pasta Suïssa
|
| Amanida de pasta suïssa amb formatge Tilsiter
|
| Amanida de pasta Toscana
|
| Amanida de patata i gambes
|
| Amanida de pernil i formatge
|
| Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa
|
| Amanida de spaghetti amb pinya
|
| Amanida de tomàquet amb formatge feta
|
| Amanida de tortel·linis
|
| Amanida de verdures i macarrons prims
|
| Amanida estiuenca de formatge i salsitxa
|
| Amanida fresca d'estiu amb marisc
|
| Amanida russa
|
| Amanida tricolor de formatge de cabra caramel•litzat
|
| Carpaccio de Moniato
|
| Empedrat
|
| Ensaladilla russa de pasta
|
| Fideus de vidre amb mango
|
| Flam salat d'absenta amb gambes
|
| Gaspatxo amb carabassó i ou
|
| Gaspatxo de pinya
|
| Kartoffelsalat - Amanida de patates
|
| Patates braves amb allioli
|
| Tàrtar de truita fumada
|
|
| Avgolemono, sopa d'ou i llimona (Especialitat de l'illa de Xipre)
|
| Bullabessa a l'estil de Marsella
|
| Busecca, sopa de tripa, especialitat del Canto del Ticino Suïssa
|
| Cappuccino de carbassa amb crema de gorgonzola
|
| Crema d'api
|
| Escudella barrejada
|
| Guisat del Monestir Benedictí d'Einsiedeln (Suissa)
|
| Sopa amb carn picada
|
| Sopa d'all
|
| Sopa d'all amb cloïsses
|
| Sopa d'all d'ós amb crema
|
| Sopa d'all o sopa castellana
|
| Sopa de bolets
|
| Sopa de cigrons amb gingebre i pasta
|
| Sopa de cua de bou
|
| Sopa de farigola
|
| Sopa de llimona i ou
|
| Sopa de Moniato i Coco
|
| Sopa de pastanaga, anís i iogurt
|
| Sopa de Patata i Llet
|
| Sopa de patata i porro
|
| Sopa de patates
|
| Sopa de patates a l’estil de Berlín
|
| Sopa de patates amb carabassa
|
| Sopa de patates amb llet
|
| Sopa de peix
|
| Sopa de peix amb xucrut
|
| Sopa de pescador
|
| Sopa de porro amb carn picada
|
| Sopa de safrà amb pollastre i col rissada
|
| Sopa de safrà amb pollastre i col rissada
|
| Sopa de verdures amb ordi
|
| Sopa de xampinyons
|
| Sopa Vienesa de Patates amb Bolets
|
|
| Älplermagrone - Macarrons a l'estil dels pastors (Especialitat del cantó de Uri)
|
| Amanida d'arròs i panses
|
| Amanida Danesa amb pasta
|
| Amanida de Farfalle amb llenties vermelles
|
| Amanida de fideus de vidre amb rap i pinya
|
| Amanida de macarrons corbats
|
| Amanida de pasta amb xampinyons, el carbassó i bacó
|
| Amanida de pasta amb bròquil i tomàquets
|
| Amanida de Pasta amb Penne
|
| Amanida de pasta amb pesto
|
| Amanida de pasta amb poma i nous
|
| Amanida de pasta amb tonyina i albocat
|
| Anell d'arròs amb cubs de pollastre, ceps i salsa d'estragó
|
| Arròs a la llimona
|
| Arròs amb ànec
|
| Arròs amb calamars i coriandre
|
| Arròs amb carabassa, xampinyons i salsa de nabius
|
| Arròs amb cigrons i botifarra blanca
|
| Arròs amb col i bacallà
|
| Arros amb fesols i napps
|
| Arròs amb fruites
|
| Arròs amb oros i bastos
|
| Arròs amb pèsols
|
| Arròs amb peus de porc, mongetes i naps
|
| Arròs amb pollastre al curry
|
| Arròs amb tomàquet i albergínia
|
| Arròs amb verdures i bolets
|
| Arròs amb verdures i fetges de pollastre
|
| Arròs amb xocolata
|
| Arròs Caldós amb Conill
|
| Arròs cremós amb porros
|
| Arròs d'algues i eriçons de mar
|
| Arròs de capipota amb escamarlans
|
| Arros de capipota amb escamarlans
|
| Arròs de la terra menorquí
|
| Arròs del Piemont
|
| Arròs fregit amb bolets
|
| Arròs gratinat amb pollastre
|
| Arròs Melós amb bacallà i el seu pil-pil
|
| Arros melos amb naps
|
| Arròs melós amb verdures
|
| Arros parellada
|
| Arros Pilaf de verdures
|
| Arròs sucós de rap, verdures i bolets
|
| Bavette a la menta amb salsa de soja
|
| Bavette amb pesto d'olives verdes i tàperes
|
| Bavette amb pesto de bròquil
|
| Broquetes de Carn mòlta amb Pasta cremosa
|
| Caneló de ceps i formatge Gruyère
|
| Canelons a la Barcelonesa
|
| Canelons a la beixamel
|
| Canelons a la bolonyesa
|
| Canelons a la catalana
|
| Canelons amb carxofes
|
| Canelons amb Cervells de Vedella, Ànec i Pollastre
|
| Canelons amb col rissada
|
| Canelons amb formatge, espinacs i nous
|
| Canelons Califòrnia
|
| Canelons campestres
|
| Canelons casolans
|
| Canelons d'espàrrecs (1)
|
| Canelons d'espàrrecs (2)
|
| Canelons d'estiu
|
| Canelons d'hivern
|
| Canelons de bacallà
|
| Canelons de bacallà amb bolets, all i julivert
|
| Canelons de bledes
|
| Canelons de bledes (de règim)
|
| Canelons de bolets
|
| Canelons de bolets amb parmesà
|
| Canelons de brandada
|
| Canelons de carbassa
|
| Canelons de carbassó
|
| Canelons de carbassó
|
| Canelons de carbassó i formatge
|
| Canelons de carxofa
|
| Canelons de conill
|
| Canelons de Diumenge
|
| Canelons de Gambes i Pebrots
|
| Canelons de l'hort
|
| Canelons de Llagostins
|
| Canelons de lluç al vermut
|
| Canelons de marisc
|
| Canelons de menuts
|
| Canelons de Pasqua
|
| Canelons de pit de pollastre
|
| Canelons de porc i pinya
|
| Canelons de porros amb pernil
|
| Canelons de porros blancs
|
| Canelons de ragú de bou
|
| Canelons de rap
|
| Canelons de tonyina
|
| Canelons de tonyina i cranc
|
| Canelons de verdures amb pernil
|
| Canelons de xai
|
| Canelons d’espinacs i mato
|
| Canelons farcits de patata i llimona
|
| Canelons Gourand
|
| Canelons marinada
|
| Canelons marins
|
| Canelons mix de xampinyons
|
| Capellini amb salsa de fonoll
|
| Carabassons i plàtan amb curri
|
| Carn picada amb Hörnli i puré de poma
|
| Casarecce alla Norma
|
| Cassola d'arròs i bolets
|
| Cassola de conill amb fideus
|
| Cassola de macarrons gratinats
|
| Cassola de pasta i carn picada al curry
|
| Cassola de tallarines amb xucrut
|
| Cassola de verdures, amb arròs
|
| Cintes al estil de Genova - Tagliatelle alla genovese
|
| Cintes amb carabassó i tomàquet confitat
|
| Cintes amb espinacs
|
| Cintes arrissades amb pebrots i albergínies
|
| Curri de carabassa i coco amb arròs amb pinya
|
| Espagueti a l'estil Ascones
|
| Espagueti amb bolets variats
|
| Espagueti amb cibulet
|
| Espagueti amb Mandonguilles al xili
|
| Espagueti amb oli de cànem
|
| Espagueti amb pa ratllat torrat
|
| Espagueti amb pesto de carabassa
|
| Espagueti amb verdures
|
| Espaguetis a la carbonara, amb vi
|
| Espaguetis a la salsa d'ou
|
| Espaguetis amb sipionets i tomàquet
|
| Espaguetis amb albergínies i cigrons
|
| Espaguetis amb all, oli, escamarlans i musclos
|
| Espaguetis amb bolets
|
| Espaguetis amb carxofes i olives
|
| Espaguetis amb col kale, nous i cansalada
|
| Espaguetis amb cols de Brussel·les, salami i ou
|
| Espaguetis amb espinacs i gambes
|
| Espaguetis amb gambetes
|
| Espaguetis amb llagostins i salsa d'all
|
| Espaguetis amb múrgoles i espinacs a la crema de mostassa
|
| Espaguetis amb múrgules fresques, crema i mostassa
|
| Espaguetis amb pesto de festucs i faves
|
| Espaguetis amb salsa de cansalada
|
| Espaguetis amb salsa de crema de xampinyons
|
| Espaguetis amb Sépia
|
| Espaguetis amb tàperes fregides i formatge de cabra
|
| Espaguetis en salsa de llimona, formatge feta i pinyons
|
| Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
|
| Espirals a la marinera
|
| Espirals amb filet de carn i col
|
| Espirals amb pa ratllat torrat i barreja d’anxova, béicon i col rissada
|
| Espirals amb salsa de bròquil i cansalada
|
| Espirals amb tonyina i porro
|
| Espirals i cubs de pollastre, amb salsa de formatge
|
| Estofat de plàtan i pastanaga amb arròs
|
| Farfalle - Llacets amb escalivada
|
| Farfalle - Llacets amb formatge stracchino, cansalada i espinacs
|
| Farfalle a la Marinera
|
| Fettuccine amb cigrons i salsa de iogurt
|
| Fettuccini a la bucanera
|
| Fettuccini amb dues salses
|
| Fettuccini amb pebrot a l'estil romà
|
| Fetuccine amb faves i pèsols
|
| Fideuà del corral i l'horta
|
| Fideus a la marinera
|
| Fideus amb llonganissa crua, a la caçadora
|
| Fideus amb seitons
|
| Fideus amb verduretes i salsa de soja
|
| Fideus fregits amb pollastre
|
| Fritada de pasta (2)
|
| Fulles de bleda farcides amb arròs
|
| Fusilli amb carxofes
|
| Fusilli amb salsa de crema i pernil iberic
|
| Fusilli-espirals amb espinacs, pinyons i formatge gruyère
|
| Fussili amb carn i bolets
|
| Fussilli amb nata, nous i carxofes
|
| Galets, farcits
|
| Gambes amb salsa cremosa de safrà i arròs
|
| Gratin amb Pasta i Boletes de carn
|
| Gratin de pasta amb pa ratllat
|
| Gratinat de pasta
|
| Gratinat de pasta
|
| Gratinat de pasta amb pebrot i salsitxa
|
| Gugelhupf de macarrons al forn, folrat amb tires de pernil
|
| Hamburguesa d'arròs
|
| La meva versió de Tallarines a la carbonara
|
| La meva versió de tallarines a la carbonara
|
| Lasanya amb xucrut
|
| Lasanya amb xucrut
|
| Lasanya de calamar, ceps i llagostins amb pesto
|
| Lasanya de carabassó
|
| Lasanya de col kale i xampinyons
|
| Lasanya de col kale i xampinyons
|
| Lasanya de pastanaga
|
| Lasanya de verdures
|
| Lasanya de xampinyons amb salsa de llimona
|
| Lassanya primavera al pesto
|
| Linguine a la napolitana
|
| Linguine amb cloïsses i carbassons
|
| Llacets de colors amb juliana de pollastre
|
| Macarrons a la "Toscana"
|
| Macarrons a la carbonara
|
| Macarrons a la Pastora
|
| Macarrons al forn amb verdures
|
| Macarrons alla carbonara
|
| Macarrons amb albergínia
|
| Macarrons amb bròquil i pollastre
|
| Macarrons amb calamars
|
| Macarrons amb Carn picada i Puré de Poma
|
| Macarrons amb carxofes
|
| Macarrons amb costella de porc
|
| Macarrons amb espàrrecs verds i pèsols
|
| Macarrons amb galtas de porc
|
| Macarrons amb Gruyère
|
| Macarrons amb patates
|
| Macarrons amb porro
|
| Macarrons amb prunes
|
| Macarrons amb pure de poma - Aelpler-magronen
|
| Macarrons amb sèpia
|
| Macarrons amb sipia
|
| Macarrons amb verduretes i peus de porc
|
| Macarrons corbats, amb estofat de carabassó
|
| Macarrons dels Alps (Älpler-Magronen)
|
| Macarrons estofats
|
| Macarrons estriats amb ruca, all, xoriço i formatge parmesà
|
| Macarrons gratinats amb verdures
|
| Macarrons muntanyencs amb puré de poma
|
| Macarrons ratllats amb bolets i cansalada
|
| Macarrons ratllats amb carn de porc
|
| Malfatti amb espinacs
|
| Mandonguilles d'arròs
|
| Massa per fer canelons
|
| Mini macarrons Corbats a l'estil de l'Appenzell
|
| Mini plumas ratlladas en amanida amb salmó i mongeta tendra
|
| Motlle de macarrons cobert amb pernil serrà
|
| Nius d'espaguetis amb espinacs i ou al forn
|
| Nius de fideus amb col rissada i ou
|
| Nius de spaghetti amb marisc
|
| Nius d’espagueti
|
| Nyoquis al ragú sard
|
| Nyoquis amb herbes i salsa de gaspatxo
|
| Nyoquis de arròs
|
| Orecchiette amb bròquil i cansalada
|
| Ous, bròquil i pasta amb salsa
|
| Paella d'arròs mariner picant
|
| Paella de primavera amb gambes i pasta
|
| Pasta a l'estil Sicilià
|
| Pasta al forn
|
| Pasta al forn amb bacallà
|
| Pasta amb béicon, figues i formatge pecorino
|
| Pasta amb bledes i mato
|
| Pasta amb bròquil i llagostins
|
| Pasta amb cansalada fumada
|
| Pasta amb carn picada
|
| Pasta amb cigrons i cansalada
|
| Pasta amb col arrissada
|
| Pasta amb coliflor i cigrons
|
| Pasta amb colinap i bròquil
|
| Pasta amb colinap i bròquil
|
| Pasta amb espàrrecs
|
| Pasta amb espàrrecs verds
|
| Pasta amb espinacs i tomàquets
|
| Pasta amb formatge de cabra
|
| Pasta amb llimona i xicoira
|
| Pasta amb mongeta verda picant
|
| Pasta amb mongetes de color
|
| Pasta amb mortadel·la i pèsols
|
| Pasta amb Mozzarella
|
| Pasta amb pernil
|
| Pasta amb pèsols i mortadel·la
|
| Pasta amb ruca i pernil Serrano
|
| Pasta amb salsa d'all
|
| Pasta amb salsa picant de bolets
|
| Pasta amb verdures
|
| Pasta amb verdures, formatge Rocafort i nous peca'ns
|
| Pasta amb xampinyons en salsa de anxoves
|
| Pasta amb xucrut i salsa de nata al pebrot vermell
|
| Pasta del mariner
|
| Pasta gratinada
|
| Pasta i cigrons amb gambes i oli de romaní
|
| Pasta Mezzanotte
|
| Pasta ràpida amb carn picada i porro
|
| Pastís de macarrons i peix
|
| Penne rigate - Plomes ratllades amb carxofes estofades i salsitxa
|
| Penne rigate amb olives i sípia
|
| Penne rigatte (macarrons estriats) amb crancs de riu
|
| Penne –Plumas amb salsa de cansalada viada i Salvia
|
| Pipe rigate (colzets) amb llebre o conill
|
| Pit de pollastre a les herbes amb fusilli
|
| Pizokel a la Nona Nesa - Especialitat del Cantó Suïs dels Grisons
|
| Pizokel de boletus i patata
|
| Pizza amb patates i cansalada
|
| Pizza d'espaguetis amb olives negres
|
| Pizza mar i muntanya
|
| Plomes (penne) amb llet i pastanagues
|
| Plomes a la llimona amb cebes de primavera
|
| Plomes amb bròquil i Bolets
|
| Plomes amb cloïsses
|
| Plumas ratlladas amb carxofes estofades i salsitxa
|
| Raviolis de carxofes i mató
|
| Rigatoni amb Pesto de Llimona
|
| Rigatoni amb salsa de brie i xampinyons
|
| Rigatoni estriats amb tomàquet i nata
|
| Rigatoni farcits de carn amb beixamel de roquefort
|
| Rigatoni Primavera
|
| Risi Bisi
|
| Risotto a la Carbonara
|
| Risotto a la llimona
|
| Risotto a la Llimona
|
| Risotto a la Llimona amb Daus de Pollastre
|
| Risotto a la llimona amb daus de pollastre
|
| Risotto al Balsàmic
|
| Risotto al formatge manxec
|
| Risotto al Mascarpone
|
| Risotto al Romani i Llimona
|
| Risotto al vi de Porto amb bolets
|
| Risotto al Vi Negre
|
| Risotto amb ametlles
|
| Risotto amb bolets, espinacs i mozzarella
|
| Risotto amb carabassa i gambes
|
| Risotto amb col rissada
|
| Risotto amb espàrrecs i pernil serrà
|
| Risotto amb espàrrecs, pastanagues i pèsols
|
| Risotto amb Espinacs
|
| Risotto amb espinacs
|
| Risotto amb fongs
|
| Risotto amb fruites i carn de pollastre
|
| Risotto amb Gorgonzola i Gambetes
|
| Risotto amb julivert i pinyons
|
| Risotto amb llagostins i fonoll
|
| Risotto amb llombarda
|
| Risotto amb lombarda
|
| Risotto amb ordi pelat
|
| Risotto amb pèsols verds
|
| Risotto amb pesto
|
| Risotto amb porro
|
| Risotto amb salsafins i grans de magrana
|
| Risotto d'espinacs frescos
|
| Risotto d'herbes amb Steak de cérvol a la salsa de vinagre de Modena
|
| Risotto de bacallà i ceps
|
| Risotto de bacallà, porros i rossinyols
|
| Risotto de bledes
|
| Risotto de bolets amb boletes de salsitxa
|
| Risotto de bolets amb pernil picat
|
| Risotto de bolets en el forn de vapor
|
| Risotto de bolets variats
|
| Risotto de bolets, ruca i cansalada
|
| Risotto de Bròquil
|
| Risotto de calamar i tomàquets secs
|
| Risotto de carabassa amb carn
|
| Risotto de carabassó
|
| Risotto de carabassó amb pernil
|
| Risotto de Carbasa
|
| Risotto de carbassa i porro
|
| Risotto de castanyes
|
| Risotto de ceps (Boletus adulis) amb fetge de vedella
|
| Risotto de col arrissada (Kale) amb formatge Taleggio
|
| Risotto de col arrissada amb taleggio
|
| Risotto de col llombarda o col morada
|
| Risotto de col vermella
|
| Risotto de coliflor i tomàquet amb sàlvia
|
| Risotto de farigola amb mongeta tendra
|
| Risotto de gambes
|
| Risotto de gambetes a la llimona
|
| Risotto de llimona amb pèsols verds
|
| Risotto de lluç amb all
|
| Risotto de maduixes
|
| Risotto de pastanaga
|
| Risotto de pastanaga amb formatge de cabra
|
| Risotto de pebrot amb picatta de carabassó
|
| Risotto de pèsols a la llimona
|
| Risotto de Porros amb Avellanes i panses
|
| Risotto de primavera amb all silvestre (All d'ós)
|
| Risotto de remolatxa amb ceba caramel·litzada
|
| Risotto de remolatxa, amb gremolata d'anous i formatge feta
|
| Risotto de safrà amb verdures
|
| Risotto de salmo fresc
|
| Risotto de taronja i porro
|
| Risotto de vainilla amb espàrrecs i cerfull
|
| Risotto de xai
|
| Risotto d’espinacs i bolets
|
| Risotto Gratinat amb Llagostins
|
| Risotto negre amb marisc
|
| Risotto verd amb formatge Sbrinz
|
| Rissoto de Espinacs amb Rucula i Tomàquets rostits
|
| Rissoto de lluç amb all
|
| Rotlle d'arròs fred
|
| Rotllo de pasta al forn farcit amb coliflor i espinacs
|
| Souffle de Tallarines
|
| Spaghetti a l'estil de Zürich
|
| Spaghetti a l'estil llenyataire
|
| Spaghetti a la boscaiola
|
| Spaghetti a la carbonara
|
| Spaghetti a la fi del món - Spaghetti alla fine del mondo
|
| Spaghetti a la marinera
|
| Spaghetti a la salsa d`alfabrega
|
| Spaghetti al curri
|
| Spaghetti al formatge i pebre
|
| Spaghetti al gust indi
|
| Spaghetti amb fetgets de pollastre
|
| Spaghetti amb gambes
|
| Spaghetti amb mandonguilles
|
| Spaghetti amb musclos
|
| Spaghetti amb pèsols i bolets
|
| Spaghetti amb pollastre al julivert
|
| Spaghetti amb salsa de fonoll i olives
|
| Spaghetti amb salsa Gorgonzola
|
| Spaghetti amb sípia
|
| Spaghetti amb verdures
|
| Spaghetti amb xapinyons a la llimona
|
| Spaghetti del senyor Camilo
|
| Spaghetti dell'Ubriacone-espaguetis borratxos en vi
|
| Spaghetti picants a la Siciliana
|
| Spätzle-pasta feta amb mató magre
|
| Tagliatelle al salmó amb caviar
|
| Tagliatelle amb alls i gambetes
|
| Taglietelle amb espinacs
|
| Tallarines a la bolonyesa amb bolets saltats
|
| Tallarines als quatre formatges
|
| Tallarines amb cacau
|
| Tallarines amb coco i carn de boví
|
| Tallarines amb espàrrecs i pernil
|
| Tallarines amb espinacs al forn
|
| Tallarines amb fonoll
|
| Tallarines amb gorgonzola i espinacs
|
| Tallarines amb guisat de múrgoles i pèsols
|
| Tallarines amb llima i llagostins amb coco
|
| Tallarines amb llima i llagostins amb coco
|
| Tallarines amb mandonguilles
|
| Tallarines amb nous
|
| Tallarines amb pernil serrà i pèsols
|
| Tallarines amb pernil serra i ruca
|
| Tallarines amb pollastre i xampinyons
|
| Tallarines amb rossinyols
|
| Tallarines amb rovellons
|
| Tallarines amb salsa de coco
|
| Tallarines amb salsa de gorgonzola
|
| Tallarines amb salsa de pèsols i pernil cuit
|
| Tallarines amb tonyina
|
| Tallarines amb verdures, pits de pollastre i llagostins
|
| Tallarines amb xili i sugo
|
| Tallarines amples amb espàrrecs frescos
|
| Tallarines casolans
|
| Tallarines d’espinacs amb ou escalfat i molles cruixents d’avellana
|
| Tallarines i carabassó a la llimona
|
| Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
|
| Timbal d'arròs Casimir
|
| Tomàquets al forn, farcits amb pasta
|
| Tortiglioni amb pollastre i pebrot
|
| Truita d'espagueti
|
| Truita de pasta
|
| Truita de pasta amb gambes
|
| Truita d’ espagueti i formatge
|
| Twist amb xoriço
|
| Verduras picadas amb Hörnli i pa ratllat
|
|
| Albergínia a la graella amb amanida d'arròs
|
| Albergínies a la Sorrentina
|
| Albergínies caramel • litzades
|
| Albergínies farcides amb arròs
|
| Albergínies farcides de amarant i llavors
|
| Alvocats amb ous de guatlla
|
| Amanida de cogombre
|
| Amanida de llenties
|
| Amanida de patates
|
| Amanida de patates a l'estil de la Regió de l'Emmental
|
| Api i porro gratinat
|
| Arròs i llenties a l'estil indi
|
| Autentic rösti al estil Suís
|
| Bledes a la crema
|
| Bledes a la florentina
|
| Bledes a l’art polonès
|
| Boles de cigró
|
| Boles de llavors de sèsam, carabassa i girasol
|
| Boles de patata
|
| Broqueta de patata amb bròquil
|
| Bròquil a la provençal
|
| Bròquil amb pa d’all i formatge de cabra
|
| Bròquil amb salsa de formatge holandès
|
| Brots de col de Brussel·les al forn
|
| Canelons d'espàrrecs
|
| Caponada siciliana
|
| Capuns dels Grisons
|
| Carabassa al forn sobre fideus amb oli de xili
|
| Carabassa Hokkaido i pastanagues rostides
|
| Carbassons al forn
|
| Carbassons farcits
|
| Cards gratinats
|
| Carpaccio de Carabassó cru amb Vinagreta de Curri
|
| Carpaccio de carbassó
|
| Cassola Aromatica D'arròs i Verdures
|
| Cassola d'espinacs amb pomes
|
| Cassola de Bròquil i verdures
|
| Cassola de carbassó
|
| Cassola de carxofes i pa
|
| Cassola de cebes tendres
|
| Cassola de cigrons amb xoriço
|
| Cassola de coliflor amb formatge
|
| Cassola de patates a l'espanyola
|
| Cassola de patates amb rossinyols
|
| Cassola de patates i xucrut
|
| Cassola de porro i patata
|
| Cassola de porros
|
| Cassola de porros i patates
|
| Cassola de verdures
|
| Cassola de xampinyons amb bròquil (Especialitat Noruega)
|
| Cassola D’espinacs i Patates
|
| Cassola Vegetal
|
| Cassoletes d'espinacs amb tonyina
|
| Cassoulet de Castelnaudary
|
| Cebes farcides de carn
|
| Cebes tendres gratinades
|
| Cigrons al curri
|
| Cigrons al curry a l'estil Indi
|
| Cigrons amb amanida de taronja
|
| Cigrons amb amanida de taronja
|
| Cigrons amb cloïsses
|
| Cigrons amb xocolata
|
| Cigrons estiuencs
|
| Cigrons gratinats
|
| Cigrons guisats amb carn picada
|
| Cigrons guisats amb curri
|
| Coca de patata amb cansalada i formatge gratinat
|
| Col fermentada amb costelles de porc fumades
|
| Col Kale amb patates
|
| Col Kale fregida amb cigrons i salsa de iogurt
|
| Col lombarda amb pomes
|
| Coliflor a la napolitana
|
| Coliflor al forn
|
| Coliflor al Forn a l'estil Suïs
|
| Coliflor amb crema de llimona i melissa (Tarongina)
|
| Coliflor amb llenties i salsa de iogurt
|
| Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa
|
| Cols de Brussel·les amb crema de formatge i salsa de mostassa
|
| Cols de Brussel·les gratinades
|
| Cols de Brussel•les cuites al forn
|
| Crema de porro tendre
|
| Croquetes de verdura amb crema d'espinacs
|
| Cruixents de carabassó i mozzarella
|
| Curri d'espinacs i llenties
|
| Curri de carabassa a l'estil indi
|
| Curri de llenties
|
| Curri Indi de llenties i blat
|
| Curry de patates al estil Nepali - Alu ko tarkari
|
| Dal (guisat de llenties)
|
| Empanada de l’horta
|
| Empedrat de cigrons
|
| Endívia belga fregida amb pomes i fruits secs
|
| Endívies amb bolets
|
| Endívies amb formatge blau
|
| Endívies gratinades
|
| Ensiam gratinat amb Emmentaler
|
| Escalivada
|
| Escalopa d'api amb formatge parmesà
|
| Escalopes de Verdures amb Massa de Lioneses
|
| Espaguetis de carabassó
|
| Espàrrecs a la llauna
|
| Espàrrecs gratinats
|
| Espàrrecs gratinats amb pa ratllat
|
| Espigalls amb sigrons
|
| Falques de carabassa amb carn picada
|
| Farcellets de col farcits de bolets
|
| Farcellets de col farcits de carn
|
| Feijoada de marisc
|
| Fesolets
|
| Fideus de carabassó amb pesto de créixens
|
| Fonoll brasejat
|
| Fonoll gratinat amb mató
|
| Fonoll rostit
|
| Fonoll rostit amb formatge pecorino
|
| Font de bròquil gratinat
|
| Fritata de cigrons
|
| Gratén de endivias al roquefort
|
| Graten de patates amb restos d'un rostit
|
| Gratin de cols de Brussel·les amb nabius i formatge de muntanya
|
| Gratin de cols de Brussel•les i castanyes
|
| Gratin de Pastanagues amb crema d'alfàbrega
|
| Gratinat d'hivern amb formatge Raclette
|
| Gratinat de carabassó
|
| Gratinat de carabassó amb patates
|
| Gratinat de colinap
|
| Gratinat de Patates amb Bolets i Porros
|
| Gratinat de patates amb porro i bolets, ceps
|
| Gratinat de Patates i Bolets
|
| Gratinat de patates i coliflor
|
| Gratinat de patates i porro al forn
|
| Gratinat de porro amb pernil i formatge Gruyère
|
| Gratinat de porro i poma
|
| Gratinat de porros
|
| Gratinat de salsifís i patates
|
| Gratinat de salsifís i patates
|
| Gratinat de verdures amb salsa de formatge
|
| Guisat amb col arrissada
|
| Guisat de cigrons amb pebrot vermell i carn picada
|
| Guisat de llenties amb xucrut
|
| Guisat de mongetes a l'estil suís
|
| Guisat de pèsols, verdures i cansalada, recepta de l'exèrcit Suïs
|
| Guisat Suís d'hivern
|
| Hamburgueses de cigrons
|
| Hamburgueses de llenties amb salsa de pastanaga
|
| Hamburgueses de patata
|
| Hamburgueses vegetals
|
| Hummus de Llenties
|
| Kale fregida
|
| Lasanya de carbassa
|
| Lasanya de Llenties
|
| Llenties a la cassola
|
| Llenties a l`estil de Ayerbe
|
| Llenties al forn
|
| Llenties amb cansalada i llonganissa
|
| Llenties amb ceps i llagostins
|
| Llenties amb confit d'ànec
|
| Llenties amb salsitxes a l'estil mediterrani
|
| Llenties i Verdures al Curri
|
| Llenties marineres amb algues
|
| Llenties marroquines
|
| Llombarda - Rotkohl
|
| Llombarda a l'estil de la meva Àvia
|
| Lombarda amb pernil i pinyons
|
| Maluns
|
| Mandonguilles de cigrons amb albercocs secs
|
| Mandonguilles de verdures
|
| Mandonguilles vegeterianes d'espinacs amb salsa de tomàquet
|
| Meitats d'api-nap o api-rave al forn
|
| Mongeta tendra a la papillota
|
| Mongetes blanques amb espinacs
|
| Mongetes blanques amb morro i orella de porc
|
| Mongetes de la casa
|
| Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella
|
| Olla de cigrons amb pebrots i carn picada
|
| Paella de patates amb col, xoriço i formatge Sbrinz
|
| Panadó de Pastanaga
|
| Parmigiana d'albergínies
|
| Pasta amb salsa de mongeta i cigró
|
| Pasta de cigró per untar pa torrat
|
| Pastanagues a la crema
|
| Pastis de Falàfel
|
| Pastís de borratja invertit
|
| Pastís de carabassó, bròquil i pastanaga
|
| Pastis de col i carn picada
|
| Pastís de col Kale
|
| Pastís de patata amb foie gras
|
| Pastís de Patata gratinat amb Cansalada
|
| Pastís de patata i cansalada
|
| Pastís de porro amb pernil curat
|
| Pastís de verdures (Especialitat del cantó del Valais, Suïssa)
|
| Pastís de verdures al dente
|
| Patates a la alsaciana
|
| Patates a la llimona
|
| Patates a la provençal
|
| Patates a rodanxes, fregides
|
| Patates al curri amb ou
|
| Patates al curri, amb ous i espinacs
|
| Patates al forn a l’estil grec
|
| Patates al forn amb ricota i mel
|
| Patates al forn cruixents
|
| Patates al forn farcides d'ou remenat i salmó
|
| Patates al forn farcides de verdures i mozzarella
|
| Patates amb all i julivert
|
| Patates amb cansalada i crema de xucrut al forn
|
| Patates amb Cigrons i Espinacs
|
| Patates amb cogombre i formatge cottage
|
| Patates amb crosta de sèsam i parmesà
|
| Patates amb suc de poma i romaní
|
| Patates bullides amb pell, fregides, i acompanyades amb ou ferrat
|
| Patates cruixents
|
| Patates cuites per acompanyament
|
| Patates Farcides a l’estil Suïs
|
| Patates farcides de bròquil i parmesà
|
| Patates farcides de porro i espinacs
|
| Patates fregides cruixents
|
| Patates gratinades amb porros i bolets
|
| Pebrots al Forn
|
| Pebrots de Padró fregits
|
| Pebrots farcits de patata i ceba
|
| Pebrots farcits de truita de patata
|
| Pebrots verds farcits amb carn picada i pistatxos
|
| Perquè la ceba crua no piqui
|
| Pesols a la Francesa
|
| Pèsols al Curri
|
| Petites coques de Rösti
|
| Petites hamburgueses de pastanaga i api
|
| Piccata d'api-nap
|
| Piccata d'api-nap
|
| Piccata de carabassó
|
| Piruletes de carbassó
|
| Pizza de coliflor
|
| Pizza de patata amb fesols verds i cansalada
|
| Pizza de verdures
|
| Plat d'espàrrecs i patates
|
| Plat de patates amb bolets
|
| Plat de verdures al forn
|
| Porro amb Puré de Patata i boletes de carn
|
| Porros cuinats al forn
|
| Porros cuinats al forn
|
| Porrusalda
|
| Potatge de Vigília. Recepta de quaresma
|
| Puré de coliflor
|
| Puré de Coliflor amb gambes
|
| Puré de Coliflor amb Gambes
|
| Puré de patata de colors
|
| Puré de patata i pastanagues
|
| Puré de patates amb cúpula de formatge
|
| Puré de patates amb formatge parmesà i mantega a l'all
|
| Pure de patates amb tonyina
|
| Puré de Patates i Carbassa
|
| Puré de patates, pastanaga i coco, amb gambes
|
| Puré de xirivia amb xampinyons trufats
|
| Quiché de bròquil
|
| Quinoa amb fonolls i porros
|
| Recepta bàsica per Patates Gratinades
|
| Remenat d'ous amb Romanesco
|
| Remolatxa amb salsa d'ametlles
|
| Risotto de carxofes i pèsols
|
| Rodanxes d'albergínia i tomàquet al forn
|
| Rösti de carabassa amb mato a les herbes
|
| Rösti de patates
|
| Salsa de fesols negres
|
| Salsifís estofats
|
| Salsifís fregits
|
| Sopa de llenties vermelles amb coco
|
| Sopa picant de llenties vermelles
|
| Strudel de bròquil
|
| Tàrtar de verdures
|
| Tomàquets a la provençal
|
| Tomàquets farcits
|
| Tomàquets farcits d'ou
|
| Tomàquets farcits de patata, pebrot i formatge
|
| Torronada de Vilassar
|
| Trinxat de col amb patata i botifarró
|
| Tumbet - Samfaina a la mallorquina
|
| Verdures gratinades "al estil de Ginebra"
|
| Xampinyons amb Formatge
|
| Xampinyons farcits de patata i coronats amb mini-ous
|
| Xicoires estofades
|
| Xicoires gratinades
|
| Xips de col-Kale amb formatge a la graella
|
| Xucrut i patates al forn
|
|
| Ales de pollastre al vi blanc
|
| Ales de pollastre amb xampinyons
|
| Aletes de pollastre amb patates i api
|
| Aletes de pollastre sobre Rosti de pastanaga
|
| Amanida de col amb carn picada
|
| Bistec Tàrtar
|
| Bobotie (Plat de Carn Picada amb Curri, Ametlles i Fruita)
|
| Boles de carn picada, picants
|
| Botifarra crua amb patates i pomes
|
| Bou a la Stroganoff
|
| Braó de porc
|
| Braó de vedella amb sidra i pomes
|
| Braó de vedella sencer, rostit
|
| Braons de porc amb xucrut
|
| Cabrit guisat amb carxofes
|
| Canelons casolans
|
| Carbonada de Vedella per Montse Boada
|
| Cargols guisats amb confitat de porc i conill
|
| Carn de vedella amb olives
|
| Carn farcida de bolets
|
| Carn mechada amb alls
|
| Carn Mòlta a la Stroganoff
|
| Carn mòlta a la Stroganoff
|
| Carn picada amb xucrut i puré de patata
|
| Carn picada bolonyesa amb puré de patata
|
| Carpaccio de peus de porc
|
| Carré de porc amb salsa de coco
|
| Carre de porc embolicat en col cabdell
|
| Cassola amb xucrut i carn picada
|
| Cassola de batates amb carn picada de xai
|
| Cassola de bolets i carn
|
| Cassola de carn mòlta a l'estil de L’índia
|
| Cassola de carn picada a l'estil Indi
|
| Cassola de carn picada a l'estil italià
|
| Cassola de carn picada amb verdures, a l'estil de l'àvia
|
| Cassola de carn picada i xucrut
|
| Cassola de col blanca amb carn picada
|
| Cassola de patates amb carn picada
|
| Cassola de pits de pollastre amb olives verdes
|
| Cassola de pollastre amb pebrot i salsa de nata
|
| Cassola de pollastre i xampinyons
|
| Chateaubriand
|
| Chateaubriand amb salsa de cafè (Cocció amb la Tecnica a Baixa Temperatura)
|
| Chilindron de xai amb cargols
|
| Coll de porc rostit amb prunes seques a l’estil del Cantó d'Argovia
|
| Cols de Brussel·les, empanades amb carn picada
|
| Conill a la brasa
|
| Conill a la caçadora
|
| Conill a la llimona - recepta italiana
|
| Conill a la muntanyesa amb bolets
|
| Conill al curri
|
| Conill al forn
|
| Conill amb cargols
|
| Conill amb figues
|
| Conill amb gambes
|
| Conill amb mongetes verdes
|
| Conill amb olives
|
| Conill amb olives
|
| Conill amb olives
|
| Conill amb olives trencades
|
| Conill de muntanya a l'Empordanesa
|
| Conill de tardor
|
| Conill farcit
|
| Conill farcit de bolets, orellanes i codonyat
|
| Conill guisat amb cargols
|
| Conill rostit a la cassola amb llimona
|
| Conill rostit a les herbes
|
| Conill rostit al forn
|
| Coques de carn picada
|
| Cordón bleu
|
| Costella de porc amb cloïsses
|
| Costellam a la barbacoa
|
| Costellas de porc amb patatates i brou de pernil
|
| Costelles de porc amb melmelada de taronja
|
| Costelles de Porc amb Salsa de Mostassa a baixa temperatura
|
| Costelles de porc en pijama – Schweinskoteletts im schlafrock
|
| Costelles de Porc en un Tros, a baixa temperatura
|
| Costelles de vedella amb salsa romesco
|
| Crostini amb fetges de pollastre
|
| Cua de bou a la cordovesa
|
| Cua de vedella amb sípia
|
| Cuixa de Gall Dindi amb Patates al Romaní
|
| Cuixa de Porc Senglar cuinada a baixa temperatura
|
| Cuixa de xai amb patates al forn
|
| Cuixa de xai amb salsa de gerds
|
| Cuixa de xai rostida amb salsa a la sàlvia
|
| Cuixes de conill amb xucrut al vi
|
| Cuixes de pollastre a l'estil Italià
|
| Cuixes de Pollastre a l'estil Italià
|
| Cuixes de Pollastre a la Italiana
|
| Cuixes de pollastre a la stroganoff
|
| Cuixes de pollastre a l’estil camperol
|
| Cuixes de pollastre al "Limoncello"
|
| Cuixes de pollastre al porto
|
| Cuixes de pollastre amb crema de formatge sbrinz, llimona i mató
|
| Cuixes de pollastre amb pèsols i patates
|
| Cuixes de pollastre cruixents
|
| Cuixes de pollastre farcides amb pesto rosso i parmesà
|
| Cuixes de pollastre picants
|
| Cuixes de pollastre rostides amb verdures
|
| Curri vermell tailandès amb pollastre
|
| Escalopa amb Farcit de Formatge
|
| Escalopa amb farcit de formatge
|
| Escalopa Vienesa amb Nabius
|
| Escalopas de vedella a la Valldostana
|
| Escalopes de porc a la caçadora
|
| Estofat a l'estil hongarès
|
| Estofat de bou amb anxoves
|
| Estofat de carn de porc del coll
|
| Estofat de cérvol
|
| Estofat de porc
|
| Estofat de porc amb espècies i cítrics
|
| Estofat de vedella al vi negre
|
| Estofat de vedella amb bolets
|
| Falda de vedella farcida
|
| Fals llibret, amb carn picada
|
| Fals pastel de llebre amb ous durs
|
| Farcellets de col
|
| Fetge de porc amb ceba
|
| Fetge de vedella a la Veneciana - Fegato alla veneziana
|
| Fetge de vedella al vi negre
|
| Fetge de vedella amb salsa Madeira
|
| Fetges de pollastre al vi de Madeira
|
| Filet de porc amb cloïsses al estil de Portugal
|
| Filet de porc amb pinya i moscatell
|
| Filet de porc amb salsa Sherry
|
| Filet ibèric amb parmentier de poma i salsa de figues
|
| Filet rus amanit amb tomàquet
|
| Filets de vedella a la napolitana
|
| Filets de vedella a la napolitana
|
| Filets Russos amb rave picant
|
| Frango à piri-piri, una recepta portuguesa de pollastre picant
|
| Fricandó amb moixernons
|
| Fricandó de vedella
|
| Fricandó mediterrani
|
| Fulles de col de Savoia, farcides
|
| Gall dindi al curri i arros
|
| Gall dindi farcit
|
| Galtes de porc a l'empordanesa
|
| Goulash
|
| Goulash amb xampinyons
|
| Gratin d‘Api amb Carn
|
| Gratinat de carn picada amb espinacs i patates
|
| Gratinat de col i carn picada
|
| Gratinat de galetes de sèmola amb carn picada
|
| Gratinat de pollastre
|
| Guatlles escabetxades
|
| Guisat de patates amb carn picada
|
| Gulasch de carn picada amb patates
|
| Hachis Parmentier
|
| Hackfleischtaler – ( mandonguilles aixafades)
|
| Hamburgueses de carn picada al forn
|
| Hamburgueses de Farigola i Xile amb Amanida de Pasta
|
| Hamburgueses de pèsols amb ou ferrat
|
| Hamburgueses de xai
|
| Hörnli i carn picada amb puré de poma
|
| Jabali amb xocolata
|
| Jarret de vedella amb sidra i pomes
|
| Kassel - carn de porc cuita i fumada, similar al Bacon
|
| Llebre a l`estil Suïs
|
| Llengua de vedella a la vinagreta
|
| Llibrets farcits amb espinacs
|
| Llom a la Stroganoff
|
| Llom al estil del cantó del Ticino (Suïssa Italiana)
|
| Llom amb cuscús d'albergínia
|
| Llom amb mongetes
|
| Llom amb pomes
|
| Llom amb salsa de coco - rinderfilet in kokossauce
|
| Llom de cérvol estil Suís
|
| Llom de Porc amb Bolets i Tallarines
|
| Llom de Porc amb Crosta i Salsa de Bolets
|
| Llom de Porc embolicat en Pernil i amb un farcit d’espinacs, Fongs i Mozzarella i embolicat amb Pasta de Full
|
| Llom de porc rostit a Baixa Temperatura
|
| Llom de porc rostit a la francesa
|
| Llom de porc senglar amb salsa d`oporto
|
| Llom de porc senglar amb xapinyons, taronja i llimona
|
| Llom de porc senglar en salsa de múrgoles
|
| Llom de senglar a l'aiguardent de sidra - Calvados
|
| Llom de Vedella al Pebre
|
| Llom farcit
|
| Magret d`anec a l`oporto
|
| Mandonguilles a l’estil de la Toscana
|
| Mandonguilles al curry
|
| Mandonguilles amb alfàbrega tailandesa i salsa de mel
|
| Mandonguilles amb salsa de tomàquet i coco
|
| Mandonguilles de l’àvia
|
| Mandonguilles de pollastre amb salsa de ceba i iogurt
|
| Mandonguilles de vedella amb farciment de tomàquet i mozzarella
|
| Mandonguilles de xai amb salsa de cafè a la menta
|
| Mandonguilles farcides amb tomàquets Cherry
|
| Mandonguilles planes amb salsa de parmesà
|
| Manetes de porc farcides de llagostins
|
| Medalló de filet blanc de porc al pebre verd i puré de poma àcida
|
| Medallons de cua de bou
|
| Medallons de Filet de Porc amb Salsa de Cervesa (Cuinats a baixa temperetura)
|
| Medallons de Filet de Porc amb Salsa de Cervesa a baixa temperatura)
|
| Medallons de porc amb salsa de colors
|
| Medallons de porc arrebossats amb pasta
|
| Medallons de porc en salsa de múrgoles
|
| Medallons de Vedella amb Salsa de Cafè
|
| Medallons de xai a la farigola
|
| Milaneses enrotllades amb camembert, poma i pernil
|
| Orella de porc Mezzaselva
|
| Ossobucco amb verdures d'hivern
|
| Ous a l'escocesa amb maionesa al Xili
|
| Pa de Carbassa i carn amb salsa de curri
|
| Pak Choi amb vedella adobada
|
| Panets amb carn picada
|
| Papada de porc amb mongetes i pasta de regalèssia
|
| Pastís de carn cobert
|
| Pastís de carn farcit amb pernil, formatge i ou
|
| Pastís de carn i carabassa amb salsa de curri
|
| Pastís de carn multicolor
|
| Pastís de carn picada
|
| Pastís de carn picada amb carabassó
|
| Pastís de pollastre, alvocat i maionesa
|
| Patates amb cua de bou
|
| Per Montse Boada (Rodó de vedella amb salsa carbonada)
|
| Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets
|
| Peus de porc amb escamarlans
|
| Peus de porc amb llagostins i pesto de pinyons
|
| Pit de Vedella Farcit
|
| Pits d'ànec amb col xinesa
|
| Pits de pollastre a la crema
|
| Pits de pollastre a la llimona
|
| Pits de pollastre a la mostassa
|
| Pits de pollastre a la mostassa
|
| Pits de pollastre a l’estil de Zuric
|
| Pits de pollastre adornats
|
| Pits de pollastre al Brandi
|
| Pits de pollastre al curri
|
| Pits de pollastre al formatge
|
| Pits de Pollastre al Gorgonzola
|
| Pits de pollastre al pebre vermell
|
| Pits de pollastre al vinagre de vi
|
| Pits de pollastre amb avellanes
|
| Pits de pollastre amb cireres
|
| Pits de pollastre amb cobertura de bolets
|
| Pits de pollastre amb farigola
|
| Pits de pollastre amb olives i tàperes
|
| Pits de pollastre amb salsa d'ametlles
|
| Pits de pollastre amb salsa d'herbes i iogurt
|
| Pits de pollastre amb salsa de cacauets
|
| Pits de pollastre amb salsa de crema i taronja
|
| Pits de pollastre amb xampinyons i pèsols
|
| Pits de pollastre cuits a baixa temperatura amb patates rostides, fonoll, pastanagues i julivert com un toc de color
|
| Pits de pollastre embolicats amb cansalada
|
| Pits de pollastre envoltats amb cansalada
|
| Pits de pollastre farcits
|
| Pits de pollastre farcits
|
| Pits de Pollastre farcits amb Bolets
|
| Pits de pollastre farcits de formatge amb bacó
|
| Pits de pollastre farcits, amb bolets silvestres
|
| Pits de Pollastre Rostits
|
| Pollastre - Piccata
|
| Pollastre a la Butterfly-Papallona
|
| Pollastre a la Cervesa
|
| Pollastre a la llimona
|
| Pollastre a la llimona
|
| Pollastre a la pinya
|
| Pollastre a la sàlvia i llimona
|
| Pollastre a la Stroganoff
|
| Pollastre a la vainilla
|
| Pollastre al chilindrón
|
| Pollastre al Curri amb Coco
|
| Pollastre al curri amb coco
|
| Pollastre al forn
|
| Pollastre al forn sobre albergínia i tomàquet
|
| Pollastre al vi blanc amb bolets
|
| Pollastre amb balsàmic, all i pèsols
|
| Pollastre amb crosta de coco
|
| Pollastre amb cúrcuma i all
|
| Pollastre amb Mango
|
| Pollastre de l’avia a l’olla rapida
|
| Pollastre en salsa de llet i mostassa
|
| Pollastre fregit amb ceba
|
| Pollastre i patates rostides al forn
|
| Pollastre picant amb pernil
|
| Pollastre rostit amb figues
|
| Pollastre rostit amb herbes provençals i patates
|
| Pollastre Tandoori
|
| Ragú a la napolitana
|
| Ragut de Fetges de pollastre amb Bolets
|
| Ragut de pollastre al pebre vermell
|
| Rodelles de xai amb tomàquets cherry i cebes tendres fregides
|
| Romescada de conill amb galeres
|
| Ronyons amb all i julivert
|
| Rostit de filet de boví al estil Vienes
|
| Rostit de Porc a l'estil Andalús
|
| Rostit de vedella amb prunes cuit a foc lent
|
| Rostit d’oca amb farcit de poma al forn
|
| Rotlle de carn amb herbas aromaticas i pastanagues glacejades
|
| Rotlle de carn picada amb espinacs
|
| Rotlle de gall dindi rostit a baixa temperatura
|
| Rotlles de pollastre al vapor amb col blanca i vermella
|
| Rotllets de carn mòlta
|
| Rotllo de carn a la siciliana
|
| Rotllo de carn amb salsa de crema al brandi
|
| Rotllo de carn picada
|
| Rotllo rostit amb carn picada
|
| Rotllos de carn mòlta
|
| Rotllos de Col Rissada i Pit de Gall Dindi
|
| Rotllos de pernil amb formatge i carn picada
|
| Salsitxes amb gambes
|
| Salsitxes frescas al vi
|
| Salsitxes fresques amb cebes caramelitzades i molles amb taronja
|
| Salsitxes, pollastre i patates al forn
|
| Saltimbocca
|
| Saltimbocca alla romana
|
| Secrets d’Osona amb ratafia
|
| Suprema d'au farcida d'espinacs, panses i pinyons al forn amb salsa de ceba nova
|
| Suquet amb mandonguilles de botifarra, sèpia i pèsols
|
| Talls de vedella a l'oriental
|
| Talls de vedella, amb salsa de ceba i vi
|
| Terrina de vedella
|
| Tira de vedella rostida
|
| Tires de carn amb bròquil i pebrot
|
| Tires de carn de porc a l'estil del cerveser
|
| Tires de Carn de Porc amb salsa de Nata, Bolets i Fideus
|
| Tires de carn de vedella a l'estil de Zuric
|
| Tires de carn en salsa, especialitat de la ciutat de Zuric
|
| Tires de gall d'indi amb xili picant
|
| Tires de pit de gall dindi a la salsa d'all
|
| Tires de vedella amb bròquil
|
| Tiró amb naps
|
| Tripa a la moda de Caen
|
| Vadella farcida amb ronyons
|
| Vedella a la Stroganoff
|
| Vedella al forn amb romaní i puré d'albergínia
|
| Vedella amb bolets al estil de Zürich
|
| Xai amb cigrons i batates dolces
|
| Xai cuinat amb l'olla de fang (Taina)
|
| Xai rostit amb verdures
|
| Zürcher Geschnetzeltes – Carn a tires amb salsa
|
|
| "Allipebre" de angules
|
| Abadejo a l'estil grec
|
| Abadejo-Bacallà fresc a la cervesa
|
| Albergínies farcides de llagostins
|
| Allioli amb Bacallà a la Provençal
|
| Amanida de llagostins, patata i musclos
|
| Anguiles en all i pebre
|
| Bacallà "com natas á Bracarense"
|
| Bacallà a la daurada
|
| Bacalla a la grandi colloni – bacalla a la recollonada
|
| Bacallà a la mel
|
| Bacallà a la mel amb ceba confitada
|
| Bacallà a la mel amb seba confitada
|
| Bacallà a la tortosina
|
| Bacallà al estil monacal
|
| Bacallà al forn a la napolitana
|
| Bacallà amb peus de porc desossats
|
| Bacallà amb peus de porc i cargols
|
| Bacallà amb sípia i musclos
|
| Bacallà de l’hostal
|
| Bacallà en salsa verda
|
| Bacallà Espiritual
|
| Bacallà espiritual
|
| Bacallà Fresc Arrebossat, acompanyat de Salsa Tàrtara
|
| Bacallà Fresc saltat amb Puré de Pèsols
|
| Bacallà guisat a la Lisboa Antiga
|
| Bacallà saltat amb puré de pèsols
|
| Besuc al forn
|
| Bonitol estofat
|
| Budín de peix
|
| Bullit de peix
|
| Calamars a l'estil de Tossa
|
| Calamars a la planxa amb vinagreta de tomàquet
|
| Calamars amb salsa de cervesa
|
| Calamars de potera amb gambes d’Arenys
|
| Calamarsons amb mongetes
|
| Caldereta de Pescadors
|
| Cassola de Peix
|
| Cassoleta de sèpia amb carxofes
|
| Cataplana de bacallà
|
| Cigrons amb pop
|
| Cloïsses al pil pil
|
| Congre amb pésols
|
| Croquetes de sobres de peix
|
| Curri de peix amb anacard
|
| Daurada al forn amb formatge d'ovella pecorino i patates
|
| Daurada amb verdures mediterrànies
|
| Empanada de bacalla
|
| Espineta amb cargolins
|
| Estofat de patates amb sèpia
|
| Filet de salmó amb gorgonzola i bolets
|
| Filets de llenguado amb salsa d`ametlles
|
| Filets de palaia arrebossats amb herba de llimona i coco ratllat sobre amanida de mango
|
| Filets de peix, al vapor, amb gingebre
|
| Filets de perca amb salsa al pastís i verdures de primavera
|
| Filets de Perca en Pasta de Cervesa i Salsa Tàrtara
|
| Filets de truita amb salsa d'estragó
|
| Fricandó de déntol amb bolets de temporada i carxofes
|
| Fricandó de llagostins amb carreretes
|
| Fricandó de llagostins amb carreretes
|
| Gambes d’Arenys amb suquet
|
| Gratinat de bacallà amb porros
|
| Gratinat de Peix amb Ametlles
|
| Gratinat de Peix amb Fonoll
|
| Greixonera de bacalla amb canyella
|
| Hamburgueses de bacallà
|
| Kokotxas de lluç, o de bacallà
|
| Lachsanya (lasanya de salmó)
|
| Lasanya de peix
|
| Lasanya de peix
|
| Lasanya de salmó
|
| Llagostins al brandy
|
| Llagostins arrebossats amb mel i sèsam
|
| Llagostins guisats en polenta cremosa i mato
|
| Llenguado al caviar
|
| Llenguado Saint Germain
|
| Llengües de bacallà (Especialitat Noruega)
|
| Llibrets de Bacallà
|
| Llobarro al estragó
|
| Llobarro amb ceps i salsa de regalèssia
|
| Llom de bonítol rostit, sobre compota de tomàquet i crema d'alls i ametlles
|
| Lloms de besuc al gratinador
|
| Lluç a la malaguenya
|
| Lluç al forn amb salsa d’ametlles
|
| Lluç farcit
|
| Llucets al gratin
|
| Marmita de bonitol típica de Laredo
|
| Marmita de peix
|
| Medallons de rap amb salsa de mantega d'all
|
| Medallons de tonyina amb tàperes
|
| Musclos al forn amb salsa de mostassa
|
| Musclos amb cervesa negra
|
| Orada a la graella amb llimona
|
| Orada al forn
|
| Orades amb fonoll
|
| Pastís de porros amb solla
|
| Patates amb bonítol i prunes
|
| Paté de gambes
|
| Peix a la Stroganoff
|
| Peix al forn
|
| Peix amb Arròs a la Llimona i Espinacs
|
| Pilaf de tonyina
|
| Pop amb allioli
|
| Pop amb pésols
|
| Popets amb patates esqueixades i allioli
|
| Porros enrotllats amb Filets de Palaia
|
| Putxero de polp
|
| Rap amb pinyons
|
| Rap amb sabayon de llimona
|
| Rap del Maresme al forn
|
| Rap Saltimbocca
|
| Rap sitgetà
|
| Rotllo de salmó amb espinacs
|
| Rotllos de col rissada (col de Savoia) farcits amb peix d'escórpora
|
| Salmó en Adob a l’estil d'Àsia
|
| Salmó en adob d'Àsia
|
| Salmó Marinat al Forn a baixa temperatura
|
| Saltejat de pèsols i sepia
|
| Sardines a la portuguesa
|
| Sardines en escabetx
|
| Sardines gratinades
|
| Sepia amb all i pebre
|
| Sépia amb pésols
|
| Sípia (o congre) amb pèsols
|
| Sopa de Patates i Bacallà
|
| Sorell al forn
|
| Suquet
|
| Suquet de sèpia
|
| Tàrtar de Salmó
|
| Tartar de salmo amb les seves torradetes
|
| Tonyina mechada
|
| Tonyina rostida al forn
|
| Xipirons estofats
|
|
| 0us farcits a la Suïssa
|
| Amanida d'ous
|
| Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
|
| Boles de formatge empanades amb llavors de carabassa
|
| Boles de formatge fregides
|
| Camembert al forn
|
| Carpaccio d’ous amb oli de cibulet
|
| Cassola d’ou, crema de bolets i estragó
|
| Cassoletes d‘espinacs amb ous ferrats
|
| Chips de parmesà
|
| Col de Savoia amb ous i ceps
|
| Coques de formatge i vegetals
|
| Croque Madame
|
| Encenalls de formatge
|
| Espàrrecs Shakshuka
|
| Espàrrecs Shakshuka
|
| Estofat de pastanagues i ous
|
| Fondue de formatge
|
| Formatge Camembert Fregit amb Nabius
|
| Formatge fos amb xampinyons
|
| Formatge i Espinacs en Pasta de Full
|
| Formatge rostit al grill amb salsa de llimona i herbes aromatiques
|
| Gratinat de patata amb pèsols i ou
|
| Hamburgueses d'ou
|
| Lasanya d’ous
|
| Llesca de pa i ou fregit amb herbes
|
| Llesques amb Formatge a l'Estil dels Estudiants
|
| Llesques de pa amb formatge
|
| Mozzarella en oli a la provenzal
|
| Mozzarella farcida
|
| Ous a l'estil monàstic (3)
|
| Ous a la benedictine
|
| Ous a la florentina
|
| Ous a la greca
|
| Ous al curri
|
| Ous amb bròquil, cansalada i salsa de mostassa
|
| Ous amb ginesta
|
| Ous amb gots al forn
|
| Ous amb Pèsols
|
| Ous amb puré de pèsols
|
| Ous amb salsa d'espècies
|
| Ous amb Salsa de Crema i Pernil
|
| Ous amb salsa de curri i verdures fresques
|
| Ous amb Salsa de Mostassa i Estragó
|
| Ous amb salsa de rave picant
|
| Ous amb salsa, pasta i bròquil
|
| Ous amb tomàquet i alfàbrega
|
| Ous de núvol (Cloud Eggs)
|
| Ous durs en escabetx
|
| Ous en escabetx amb salsa d'espinacs i patates neu
|
| Ous enfonsats amb niu d'espinacs
|
| Ous enfonsats en nius d'espinacs
|
| Ous enfonsats en nius d'espinacs
|
| Ous escocesos Una especialitat d'Escòcia (1)
|
| Ous escocesos (2)
|
| Ous Farcits
|
| Ous farcits a la mostassa
|
| Ous ferrats amb, crispis, de pa sec
|
| Ous ofegats amb espinacs
|
| Ous remenats
|
| Ous remenats amb cansalada
|
| Ous remenats amb cebes i gambetes
|
| Rotllos d'ou i alvocat
|
| Tàrtar d'ous amb espinacs
|
| Tartiflette
|
| Tomàquet amb ceba i ous ferrats (Autentica recepta de València)
|
| Torrades amb ous ferrats
|
| Truita amb albergínies
|
| Truita amb ceba tendra i pebrots
|
| Truita amb faves, formatge i farigola
|
| Truita amb seques i botifarra negra esparracada
|
| Truita d'ous amb Cansalada i Xampinyons
|
| Truita de bacallà
|
| Truita de bolets
|
| Truita de carabassó i xili
|
| Truita de pèsols
|
| Truita de Tomàquet i Mozzarella
|
| Truita d’espinacs amb formatge Feta
|
|
| Amanida de fruites amb escuma de coco
|
| Amanida de maduixes amb merenga
|
| Arròs amb llet i mango
|
| Beguda de Maduixes amb llimona
|
| Bescuit de préssec en almívar
|
| Bisbalenc
|
| Bonet, pastís típic del Piemont
|
| Braç de Gitano amb Crema de Poma
|
| Brioix de Crema
|
| Cafè fred amb amaretto i crema
|
| Cake d'avellanes i xocolata
|
| Cake d’amaretti amb guindes
|
| Cappuccino de prunes
|
| Caramel líquid sense sucre
|
| Cocadas i Sultanes de coco
|
| Compota de cirera amb crema de xocolata
|
| Copa de crema d'albercoc amb crema àcida
|
| Copa de crema de caramel
|
| Copa de Nata, Formatge i Maduixes
|
| Copa Romanoff
|
| Copa Romanoff
|
| Coulant de xocolata negra
|
| Crema amb puré de poma
|
| Crema Bienmesabe
|
| Crema Catalana al cafè
|
| Crema catalana amb poma caramel·litzada
|
| Crema catalana de poma
|
| Crema cremada de plàtan
|
| Crema d'alvocat amb xocolata
|
| Crema d'alvocat i xocolata
|
| Crema de bombons Raffaelo
|
| Crema de cafè al Madeira
|
| Crema de Cafè i Plàtan Fred
|
| Crema de caramel rapida
|
| Crema de coco a la vainilla
|
| Crema de coco i caramel amb fruites fresques
|
| Crema de iogurt i mascarpone
|
| Crema de iogurt i mascarpone
|
| Crema de llimona cremada
|
| Crema de mango amb coco i quark
|
| Crema de mascarpone
|
| Crema de Mascarpone amb Fruits i Merenga
|
| Crema de mascarpone amb peres i nabius
|
| Crema de nabius
|
| Crema de plàtan
|
| Crema de prunes i mascarpone
|
| Crema de sidra
|
| Crema de sidra dolça
|
| Crema de suc de poma
|
| Crema de Suc de Poma i Pera
|
| Crema de vainilla amb maduixes i ruibarbre
|
| Crema de xocolata i alvocat
|
| Crema d’avellana
|
| Crema gelada de torro
|
| Crema gelada de torro
|
| Creps dolços
|
| Cruixent de iogurt i mango
|
| Daus de llet fregida
|
| Dolç de cruixent amb crema de llimona i mango
|
| Dolç de llet
|
| Escuma de formatge fresc
|
| Exprés amb nutella i mascarpone
|
| Flam BelleHélène
|
| Flam d'ametlles
|
| Flam d'orxata
|
| Flam de cafè a l'olla de pressió
|
| Flam de crema de coco amb caramel
|
| Flam de llimona
|
| Flam de poma
|
| Flam de poma
|
| Flam de taronja
|
| Flam de torró
|
| Flam de xocolata amb crema d'amaretto
|
| Flam japonès en got
|
| Formatge flamejat a l'estil del Cantó de Thurgau
|
| Frappuccino amb mel
|
| Fruits secs caramel·litzats
|
| Fruits vermells a la mel
|
| Galetes del Restaurant 'Les Tinajas'
|
| Ganache de xocolata
|
| Gelat amb Alvocat i Xocolata
|
| Gelat amb pesto dolc
|
| Gelat amb pesto dolc
|
| Gelat d'alvocat
|
| Gelat de iogurt a la vainilla
|
| Gelat de Stracciatella
|
| Gelat de xocolata amb xili i mango flamejat
|
| Gelea de raïm blau
|
| Gelea verda
|
| Gerds calents amb gelat de vainilla
|
| Got exòtic
|
| Gotets de pastís de formatge amb cireres
|
| Granissat de cafè amb nous caramel·litzades
|
| Granissat de síndria amb tequila
|
| Gratinat de prunes amb merenga de cacau
|
| Îles Flottantes en crema de xocolata
|
| Iogurt de prunes amb fruits secs
|
| Kaiserschmarrn flamejat
|
| Lasanya de fruites del bosc
|
| Lioneses de nata amb mango i almívar d’alfàbrega
|
| Maduixes al pebre negre
|
| Magdalenes d'oliva
|
| Mandarines i crema de llavors de rosella
|
| Mango i mousse de coco
|
| Mató amb capes de fruites fresques i xocolata blanca
|
| Melmelada de carabassó i coco
|
| Melmelada de ceba
|
| Melmelada de plàtan
|
| Melmelada de plàtan
|
| Melmelada de tomàquets verds
|
| Merenga amb maduixes
|
| Merengues amb amanida de maduixes
|
| Mousse de cafè irlandès
|
| Mousse de castanyes
|
| Mousse de castanyes
|
| Mousse de castanyes i aiguardent amb raïms marinats
|
| Mousse de cava amb cireres
|
| Mousse de flors de saüc amb salsa de maduixes
|
| Mousse de formatge amb colís de baies
|
| Mousse de iogurt de cabra amb crema de mango
|
| Mousse de Iogurt i Pera
|
| Mousse de mató amb salsa de mel i llimona
|
| Mousse de xocolata
|
| Mousse de xocolata a la menta
|
| Mousse de xocolata al cafè
|
| Mousse de Xocolata amb Xili i Salsa de Taronja
|
| Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics
|
| Mousse de xocolata nit i dia
|
| Nabius amb crema de coco
|
| Neu de Poma
|
| Pa de "Calatrava"
|
| Panetone
|
| Panettone tradicional
|
| Panna cotta amb cafè expresso
|
| Panna cotta amb l’herba de llimona i salsa de mango
|
| Pannacotta a l'alfàbrega amb groselles
|
| Pannacotta amb gingebre i mandarina
|
| Party - Postre
|
| Pastis Caprese a la Llimona
|
| Pastís d'albercoc i arròs amb llet
|
| Pastís d'arròs de coco amb pinya
|
| Pastís de Castanyes
|
| Pastis de formatge i maduixes amb la base cruixent
|
| Pastis de la Selva Negra en gots
|
| Pastís de la selva negre en copes
|
| Pastís de Llimona i Iogurt
|
| Pastís de Maduixa amb Crema de Moscatell
|
| Pastís de maduixa amb crema de moscatell
|
| Pastís de mores
|
| Pastis de pinya y formatge fresc en una base de chocolata
|
| Pastis de Poma i Albercoc
|
| Pastís de poma i llimona
|
| Pastís de Vully
|
| Pastís del Bosc Negre en gots
|
| Pastissos amb Crema de Gruyère
|
| Pastissos de Nata (Especialitat Portuguesa)
|
| Peres al vi
|
| Peres Helena amb gots
|
| Petó de cacau
|
| Pomes al forn amb ametlles
|
| Pomes en pijama
|
| Pomes farcides amb xocolata
|
| Pomes glacejades
|
| Ponx d'ou
|
| Postra a capes amb raïms
|
| Postra de llet i coco per al Diumenge
|
| Postra gelat, de vainilla i safrà amb maduixes
|
| Postre "selva negre" amb kirsch i guindes
|
| Postre de iogur al cafè amb amareto
|
| Postre de llet de coco
|
| Postre de meló fresc
|
| Postre de pomes amb avellanes i pa sofregit
|
| Postre de Raïm amb Mascarpone
|
| Postres amb raïm
|
| Postres amb baies del bosc
|
| Postres amb cireras i mato
|
| Postres amb gerds
|
| Postres amb Raïm
|
| Postres de Caffe-Caramel
|
| Postres de Compota de fruites vermelles
|
| Postres de crema amb poma
|
| Postres de Crema de Formatge i Guindes
|
| Postres de iogur grec amb maduixa, llimona i llavors de magrana
|
| Postres de iogurt grec amb mel i magrana
|
| Postres de iogurt grec amb mel i magrana
|
| Postres de iogurt i tomàquets mel
|
| Postres de maduixa
|
| Postres de Maduixa amb xocolata i vainilla
|
| Postres de mango
|
| Postres de merenga i maduixes
|
| Postres de nabius amb amaretti
|
| Postres de panna cota amb pomes, servits en gots
|
| Postres de plàtan amb gots
|
| Postres de poma amb mascarpone
|
| Postres de xocolata, nata i cireres
|
| Postres en got amb Amarettini, crema fresca i fruita
|
| Postres semifredes de xocolata
|
| Postres senzilles amb gerds
|
| Préssecs a la crema
|
| Préssecs de l’Ordal amb gelat de vainilla
|
| Púding d'albercoc
|
| Púding nadalenc de pomes
|
| Raïm amb crema d'avellanes
|
| Sabayó amb albercocs
|
| Sangria de préssecs
|
| Sherry Cornetes amb crema de Maduixes
|
| Skyr amb cruix i figues
|
| Somni de nabius i vainilla en got
|
| Somni d’albercoc
|
| Sorbet de llimona amb vodka
|
| Stracciatella de menta amb crema de Quark
|
| Suflé gelat de limoncello, amb crocant de sèsam
|
| Tiramisú a les mandarines
|
| Tiramisú a les mandarines
|
| Tiramisú de maduixa
|
| Tiramisú de Pinya
|
| Tiramisú de poma
|
| Tiramisú de Poma
|
| Tiramisú de xocolata i gerds
|
| Tiramisu per nens
|
| Tortell de l'Epifania
|
| Trufes de xocolata
|
| Vermicelles, fideus de castanyes
|
| Xocolata amb panna cotta
|
| Xurros amb xocolata
|
|
| Allioli d'alfàbrega
|
| Com es fa el ragout Napolitano
|
| Diferents "PESTOS"
|
| Diverses dip-salses, amb mato per mullar pals de verdures
|
| Maionesa d'estragó
|
| Muselina d'all
|
| Pesto a L'estragó
|
| Pesto amb les fulles de pastanagues tendres
|
| Pesto amb Llavors de Carabassa
|
| Pesto d'albergínies
|
| Pesto d'espinacs
|
| Pesto d'espinacs i col kale
|
| Pesto d'ortiga
|
| Pesto de bolets ceps, (Boletus edulis)
|
| Pesto de carabassó
|
| Pesto de carbassa (1)
|
| Pesto de carbassa (2)
|
| Pesto de carbassó amb mus de xufles
|
| Pesto de carxofa
|
| Pesto de ceps
|
| Pesto de col primavera-Kale
|
| Pesto de col rissada-Kale
|
| Pesto de col-kale amb xili
|
| Pesto de créixens
|
| Pesto de fonoll
|
| Pesto de fulles de fonoll
|
| Pesto de kale (col arrissada), amb pebre de caiena
|
| Pesto de llavors de carabassa
|
| Pesto de Llavors de Carabassa (1)
|
| Pesto de llavors de carbassa
|
| Pesto de llimona
|
| Pesto de menta i julivert
|
| Pesto de nous
|
| Pesto de nous i Llimona
|
| Pesto de nous i llimona
|
| Pesto de pastanaga
|
| Pesto de pastanagues
|
| Pesto de pebrot
|
| Pesto de pèsols
|
| Pesto de pèsols
|
| Pesto de remolatxa
|
| Pesto de romanesco
|
| Pesto de Tomàquets Secs
|
| Pesto de tomàquets secs amb herbes aromàticas
|
| Pesto de tomàquets secs, amb pebre vermell picant
|
| Pesto de trèvols del Bosc
|
| Pesto d’albergínia i pebrot
|
| Pesto d’espàrrecs
|
| Pesto d’espàrrecs verds
|
| Pesto d’olives
|
| Pesto sicilià
|
| Preparació de sofregit per congelar, i usar quan el necessitis
|
| Ragú a la Bolonyesa
|
| Salsa bearnesa
|
| Salsa blanca per a la amanida xina
|
| Salsa bolonyesa per tota classe de pastes
|
| Salsa de Bolets Mixtes
|
| Salsa de curri
|
| Salsa de mel i romaní per amanides
|
| Salsa de Mel, Anet i Mostassa, per a Montserrat Bosch
|
| Salsa de tomàquet al forn
|
| Salsa de Tonyina per un Plat de pasta
|
| Salsa dip de Pebrot dolç
|
| Salsa d’amanida a l'estil Francès
|
| Salsa grega d'all
|
| Salsa lleugera de mango i xile, per amanides
|
| Salsa per amanides
|
| Salsa per amanides (2)
|
| Salsa per amanides a l'estil Italià
|
| Salsa Piri Piri Portuguès
|
| Salsa Stroganoff
|
| Salsa Sueca per salmó
|
| Salses per la fondue xinoise
|
| Seitons fets al forn
|
| Senzilla salsa de crema
|
| Tapenade de tomàquet
|
| Vinagreta amb herbes aromàticas
|
|
| Albergínia arrebosada farcida de pernil i formatge
|
| Albergínies a la napolitana
|
| Alvocat Arrebossat
|
| Alvocat arrebossat
|
| Alvocat per untar
|
| Amanida clàssica de patata a l'estil Suïs
|
| Amanida de patates
|
| Aperitiu de pa d'all
|
| Aspic
|
| Base per a croquetes
|
| Bircher- musli
|
| Bistecs farcits a l’estil sud-africà amb amanida de pasta i llenties
|
| Boles de patata amb ametlles
|
| Boles de Pernil (Knödel especialitat del Tirol del Sud)
|
| Boles de pollastre amb gambetes
|
| Boles índies amb Raïta a la menta
|
| Bolets a la crema agra
|
| Bolets a L’all
|
| Bolets farcits
|
| Bombes de patata
|
| Botifarra amb bolets
|
| Bunyols d'espinacs
|
| Bunyols de Bròquil
|
| Bunyols de cargols
|
| Bunyols de formatge al forn
|
| Callos picants amb formatge
|
| Camembert fregit amb melmelada de tomàquet
|
| Canape de tonyina a les fines herbes
|
| Canelons 3 Gustos
|
| Canelons a la "Niçoise"
|
| Canelons a la florentina
|
| Canelons a la Marinera
|
| Canelons al Formatge
|
| Canelons al Gust
|
| Canelons al gust del Mar
|
| Canelons Aladí
|
| Canelons als Tres Formatges
|
| Canelons amb Col
|
| Canelons Arrebossats
|
| Canelons d'Albergínies
|
| Canelons d'endívies
|
| Canelons d'endívies a la rústica
|
| Canelons d'Espàrrecs
|
| Canelons d'espinacs
|
| Canelons d'espinacs a la Catalana
|
| Canelons d'Espinacs amb Pollastre
|
| Canelons d'Espinacs amb Tonyina
|
| Canelons d'espinacs i Mató
|
| Canelons d'espinacs i Ous durs
|
| Canelons d'estofat
|
| Canelons d'ortigues
|
| Canelons de " fuagràs"
|
| Canelons de bacallà amb salsa de tomàquet
|
| Canelons de bacallà i ametlles
|
| Canelons de bacallà i ou
|
| Canelons de bacallà i Xampinyons
|
| Canelons de Cards
|
| Canelons de Carxofes
|
| Canelons de Cervell i Foie Gras
|
| Canelons de Cranc
|
| Canelons de Cranc i Gambes
|
| Canelons de Julivert i Mozzarella
|
| Canelons de la granja
|
| Canelons de Llagosta
|
| Canelons de llagostins i bolets
|
| Canelons de Llonganissa
|
| Canelons de lluç i Tàperes
|
| Canelons de Lucio (Llus de Riu)
|
| Canelons de Mató i Salsa de Tomàquet
|
| Canelons de Mató i Vedella
|
| Canelons de Mero
|
| Canelons de Mero i Tàperes
|
| Canelons de Nous i Panses
|
| Canelons de Pastanagues
|
| Canelons de Pastanagues i Bolets
|
| Canelons de Pernil Fumat
|
| Canelons de Pernil i Mató
|
| Canelons de Quaresma
|
| Canelons de Rap i Llagostins
|
| Canelons de Remolatxes Vermelles
|
| Canelons de salmó
|
| Canelons de York
|
| Canelons del Dilluns
|
| Canelons Festius
|
| Canelons fregits
|
| Canelons Niça
|
| Canelons Orientals
|
| Canelons Romanov
|
| Canelons Rossini
|
| Canelons Tendres
|
| Canelons variats
|
| Canelons vegetals amb bacallà
|
| Caragol del Arquebisbe
|
| Caragols a la sollerica
|
| Cargolada de bacallà amb patates
|
| Cargols "rojillos"
|
| Cargols a l'andalusa
|
| Cargols a l'estil de Boada
|
| Cargols a la cassola
|
| Cargols a la mallorquina
|
| Cargols amb cuixes de granota
|
| Cargols dolços i picants
|
| Cargols dolços-picants
|
| Carpaccio Svizzero (Carn de Porc cuita, tallada en rodanxes fines amb Espinacs i un llit de Patates)
|
| Cassola amb llonganissa esparracada i nyoquis
|
| Cassola de bolets amb Porto
|
| Cassola de Bròquil, Patates i Carn picada
|
| Cassola de cargols
|
| Cassola de patates amb bolets
|
| Cassola de polenta amb cansalada
|
| Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc
|
| Cassola de rossinyols fregits
|
| Catxoflino de sipia, cansalada, salsitxes, gambes i musclos
|
| Coca amb carn picada
|
| Coca de blat de moro
|
| Coca de bròquil
|
| Coca de Ceba
|
| Coca de l'Alsàcia - Elsässer Flammkuchen
|
| Coca de pa amb salsitxa i col fermentada (xucrut)
|
| Coca de Patata
|
| Coca de patata amb oli de tòfona
|
| Coca de patata i ceba
|
| Coca de rovellons
|
| Coca de tomàquets amb sardinetes
|
| Coixins de pasta de full amb farcit de bolets de tardor
|
| Col blanca amb carn de xai
|
| Col Blanca cuita al Forn
|
| Cols de Brussel·les amb castanyes i pollastre, al forn
|
| Cols de Brussel·les amb gambes i musclos
|
| Com fer Crostons de pa
|
| Com fer pa d'all
|
| Conserva de carxofes en vinagre
|
| Coques d'oli
|
| Cordon Bleu de Patata
|
| Creps de llet de coco amb farcit de verdures
|
| Creps de llet de coco amb farcit de verdures
|
| Croquetes d'ensalada russa
|
| Croquetes de bolets
|
| Croquetes de gorgonzola i nous
|
| Crostini allà napolitana
|
| Crostini amb formatge i porro
|
| Crostini amb gambetes i ous de peix
|
| Crostini amb tomàquet fresc
|
| Crostini amb tonyina
|
| Crostini de bolets
|
| Crostini de Bolets
|
| Crostini de formatge picant
|
| Crostini de Raclet amb Coliflor
|
| Crostini de sardina
|
| Crostini de tomàquet i all
|
| Crostini enfornats amb carn picada
|
| Cuscús Picant amb bolets, salsa de iogurt i llimona
|
| El Caçolet
|
| Entrepans de formatge Raclet al forn
|
| Entrepàns torrats
|
| Estofat Vegetaria amb Bolets i Patates
|
| Falàfel Cuit al Forn
|
| Flam de bolets
|
| Focaccia aromática (Coca Italiana)
|
| Frittata Primavera (de Verdures)
|
| Galeta bretona
|
| Galetes de patata i formatge gratinades
|
| Gambes amb fonoll i pastis
|
| Gaspatxo català
|
| Gratin de Carn Picada amb Col Arrissada
|
| Gratin de patata amb bolets
|
| Gratin de pera amb formatge de raclet
|
| Gratinat amb Cantadur
|
| Gratinat de Patates i Pernil
|
| Guatlles amb albergínia
|
| Guisat a l'estil de l'àvia (Recepta de les camperoles Bernesas)
|
| Guisat de cigrons vegetarià
|
| Guisat de Xai i Col Blanca
|
| Hamburgueses d'espinacs
|
| Hummus
|
| Lasanya de carn de boví i carbassa
|
| Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
|
| Llesques de pa fetes al forn a l'estil de l’Appenzell
|
| Mandonguilles de carn i calamar amb salsa de safrà
|
| Mandonguilles de coliflor
|
| Mantega amb espècies
|
| Mantega d'anxoves
|
| Medallons amb Salsa de Fongs i Nata i Puré de Patata amb Bolets
|
| Medallons de polenta
|
| Mousse de pernil dolç
|
| Muffins pizza
|
| Nasi Goreng amb pollastre
|
| Nyoquis rodons de pa i formatge
|
| Oli amb aroma de farigola
|
| Olis aromàtics
|
| Olla de col amb carn de xai
|
| Ordi perlat amb espinacs i formatge mozzarella
|
| Pa amb all
|
| Pa de ceba
|
| Pa de pagès fet en una cassola
|
| Pa de poble
|
| Paella de fongs a la caçadora
|
| Panets de pèsols i pernil
|
| Panotxes de blat de moro al forn
|
| Pasta d'oliva
|
| Pasta per arrebossar, a la cervesa
|
| Pasta Portuguesa de sardina
|
| Pastís cruixent d'espinacs amb ou i mató
|
| Pastís de bledes i cebes
|
| Pastís de Ceba
|
| Pastís de ceba amb pasta fullada
|
| Pastís de crema Gruyere
|
| Pastís de Formatge i Ceba, amb Massa de Patata
|
| Pastís de patata gratinat
|
| Pastís de pernil i espàrrecs
|
| Pastís de pèsols i cansalada
|
| Pastís de polenta i pollastre
|
| Pastis de Porro i Cansalada
|
| Pastis de salsifis i pernil curat
|
| Pastís de tomàquet i formatge
|
| Pastís de verdures amb formatge
|
| Pastís de verdures amb gambes
|
| Pastis Plana a Pigna
|
| Pastís salat de ceba amb castanyes i herbes aromatiques
|
| Pastís vegetarià de bròquil
|
| Patates al forn amb quark a les herbes
|
| Patates amb botifarra crua i xucrut
|
| Patates amb Brandada
|
| Patates amb cansalada i ou fregit
|
| Patates farcides
|
| Patates farcides amb cansalada
|
| Patates farcides i embolicades amb cansalada
|
| Paté de pollastre
|
| Pebrots vermells farcits
|
| Pesto de pèsol amb parmesà i caviar de tomàquet
|
| Pitta Salentina - Pastis de patata
|
| Pizza de patata
|
| Pizza de patata amb mongeta verda i cansalada
|
| Pizza vegetal amb massa d'espinacs
|
| Polenta al safrà amb ragut de tomàquet sec i castanyes
|
| Polenta amb col i formatge Gruyère
|
| Polenta cremosa amb estofat de bolets
|
| Polenta lasanya amb llonganissa
|
| Pomes farcides de pollastre
|
| Preparació de tomàquets secs en oli
|
| Púding de xapata i parmesà
|
| Puré de baies de saüc amb patates cuites
|
| Puré de patata amb gust d'all
|
| Puré de patates a la carbonara
|
| Puré de patates amb all i parmesà
|
| Puré de patates de colors
|
| Quatre maneres de donar-li vida a un Puré de Patata
|
| Quiche de carbassa
|
| Quiché de formatge amb peres
|
| Quiché de formatge amb peres
|
| Ramekin de pa i formatge
|
| Risotto de patata i daus de salmó
|
| Rossinyols amb salsa de crema
|
| Rotlle d'espinacs
|
| Salsa de formatge suís amb kirsch i mandonguilles de pa farcides d'espinacs
|
| Saltat de pèsols i tomàquet amb ou
|
| Senzill pastís de ceba
|
| Shakshuka
|
| Stroganoff de bolets amb pasta
|
| Strudel de bolets
|
| Strudel de pasta de full amb espinacs, patata, i salsa d'herbes
|
| Tapenade de pèsols i ametlles
|
| Tartiflette
|
| Terrina de Pebrot
|
| Terrina de vedella amb gruyère i salsa de xampinyons
|
| Tires de Polenta amb Rossinyols
|
| Tomàquets i mozzarella gratinats amb medallons de llom de porc
|
| Torrades a l'estil suís
|
| Torrades amb bolets
|
| Torrades amb xampinyons
|
| Torrades de Raclette i pernil
|
| Torrades ràpides de formatge i cansalada
|
| Trinxat de la cerdanya
|
| Tripa a la llombarda
|
| Truita de primavera amb formatge
|
| Untó per preparar Crostinis
|
| Xampinyons al forn farcits amb formatge i verdures
|
| Xampinyons Farcits
|
| Xampinyons farcits
|
|
| Arròs fregit amb verdures, cigrons i brots
|
| Conill amb all silvestre i moscatell
|
| Costelles de porc amb salsa de xampinyons
|
| Espaguetis amb tonyina
|
| Gratinat de patates amb brots de Brussel·les i formatge Gruyère
|
| Hörnli al estil dels llenyataires
|
| Lasagne a la bolonyesa amb carxofes i patates
|
| Macarró curt ratllat amb pollastre i pebrot
|
| Mafaldine amb salsitxa, albergínies i ceba vermella caramel · litzada
|
| Pasta amb Pesto primaveral
|
| Pastís de pollastre, pomes i coco
|
| Pastís fullat amb ganache de xocolata
|
| Pits de pollastre al Marsala
|
| Pollastre a la nata
|
| Remenat de patata amb cansalada
|
| Risotto de botifarra amb anacards i formatge pecorino
|
Total: 1956 receptes.